-
03.Temmuz.2007, 02:31
SENNA FENER'E GELMEK İSTİYOR
Bu ismi bir köşeye yazın. Avrupa şampiyonu olan İspanya Milli Takımı’nda oynayan 1.77 boyunda zenci bir futbolcu vardı. Orta sahanın göbeğinde oynamasına rağmen sürpriz hücumlara çıkmış, verdiği paslarla da arkadaşlarını gol pozisyonuna sokmuştu. Almanya maçında ikinci yarıda oyuna giren Güiza’nın verdiği pası gol yapamamıştı.
ARAGONES DE SEVİYOR
İşte o futbolcu, Brezilyalı Senna, Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Sarı-Lacivertli yöneticilere haber gönderen bu futbolcu, “Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden tanıyorum. Orada birçok arkadaşım var. Oynamak isterim. Benim gibi bir oyuncuya ihtiyacınız varsa gelin görüşelim” dedi.
Villarreal’de Nihat’ın takım arkadaşı olan Senna Fenerbahçe’deki Brezilyalı oyuncular Alex, Roberto Carlos, Deivid ve Aurelio’nun iyi arkadaşı. Yeni Teknik Direktör Luis Aragones’in de sevdiği bir oyuncu.
Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bana yöneticiler anlattı.
O da şöyle oldu: Almanya’yı yenen İspanya’nın şampiyon olduğu gece Aragones’in sohbetini yapıyorduk. Fenerbahçe’nin Avrupa şampiyonu olan bir hoca ile anlaştığını, bunun çok büyük bir olay olduğunu konuşurken, söz bir ara maçın sonlarında Güiza’nın Senna’ya verdiği gol pasına geldi. Güiza istese o pozisyonda topu kaleye vurabilirdi. Daha iyi durumda olan arkadaşına pas vermesi, bir golcünün egoist olmamasının en güzel örneğiydi.
İSTEDİĞİ PARA ÇOK DÜŞÜK
İşte o anda Senna’nın Fenerbahçe’ye gelmek istediği, Fenerbahçe’ye yakın olan menajerler aracılığı ile de bu teklifini resmen yaptığını söylediler.
Önceleri inanamadım. Çünkü Arsenal ve Juventus’un da bu futbolcunun peşinde olduğunu duyuyordum.
Olayın gerçek olduğunu anlattılar. Hatta istediği rakamın da çok büyük olmadığını, Aurelio’ya yapılan iyileştirme rakamından da aşağı olduğunu söylediler.
AURELİO İLE BİRLİKTE OYNAR
O an aklıma Aurelio geldi. Senna da onun yerinde oynuyor. Fenerbahçe Aurelio’yu bırakmak istemiyor ama yabancı kontenjanında bir boşluk yaratabilirse bu ikiliyi yan yana oynatmayı bile düşünüyor. Bu konuda en son kararı Teknik Direktör Luis Aragones verecek.
Güzel olan ise Arsenal ve Juventus’un peşinde koştuğu Senna gibi bir yıldızın Fenerbahçe’ye gelmek istemesi.
Alaattin METİN
Mesaj Yetkileri