1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"

Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.

Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.

Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"

Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.

Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.

Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."
    Her şey burada bitiyor bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence şu adamın demeçlerini koymayalım buraya ismini gördükçe insan sinirleniyor.Ben Selçuk'a güveniyorum konfederasyon kupasında çok iyi oynuyordu devamlı 11 oynarsa o da kendini geliştirir.Bence onun tek eksiği aşırı güveni topu hiç kaptırmayacam sanıyor biraz fazla tutuyor ayağında topu ancak Aurelio'dan + özelliği ileri pas atabilmesi müthiş arapaslar atabiliyor.

Ronaldo'nun Milan'la sözleşmesi bitmiş alsak aslında

Mesaj Yetkileri