Toparlanmışsın tebrik ederim aynen devam.
Toparlanmışsın tebrik ederim aynen devam.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yapmaya çalışıyoruz bişelerde 2. lig tam bir haksızlık ligi oluyor onu söyleyeyim yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz önce inanamayacağım bir galibiyet aldım...Kocaelini 4-0 yendm...Bu başarıda en büyük katkı olarak yeni taktiğimi gösterebilirim...3-5-2 oynadım, kazandım...Birazdan puan durumu gelecek....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Küçük cimbom Ordu'yu 3-2 gibi zor bir skorla geçip yüzümüzde çiçekler açmasını sağlıyoruz...İlerde bu güzel güllerin ossuruk(!!!) çiçeği olmaması dileğiyle...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kartalspor maçı geldi çattı...Bu maçı almak artık hayat meselesi çünkü ligde 8. sırada bulunan Mardin tüm yatırımını Süper Lig için yaptı ve en azından play-of lara kalabilmek için bu maçı alması lazım ligin bitimine 5 hafta kala yapılan bu maçın sonucu ne olacak..Zorlu maçın ayrıntıları birazdan....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnanılmazı başardık ve Kartalı yendik..Skora bakıpta konuşursak çok rahat geçmiş olabilirim ama maç verilerine bakarsanız maça bi türlü hakim olamadığımı, çabalasamda bunu maç içerisinde bir türlü halledemediğimi görürsünüz fakat bitirişte (sadece bu maç için geçerli) ustalığımız bizi sonuca götürdü ve işte maç ve puan durumu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu beraberlik bizi üzsede her puana ihtiyacımız var....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet ligin bitimine 3 hafta kala Es Es Süper Lige çıkmayı garantileyen ilk takım oluyor...Takımım Mardin ise play-of lara kalmak için herşeyi yapıyor ama zorlu 3 maçımız var...Altay-Bolu ve D.Bakır..Maçları birazdan oynayacağım...
Last edited by glsavvick : 03.Temmuz.2008 at 13:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)