1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Galatasaray Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Ne yapsa seviliyor !..

Ne yapsa seviliyor !..

Galatasaray taraftarının Lincoln sevgisi dinmiyor !.. Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak çeşitli nedenlerden ötürü başarılı olamayan, son olarak da yeni sezon çalışmalarına izinsiz olarak 1 hafta geç katılan Lincoln sabah idmanında büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.

İdmanı izlemeye gelen sarı kırmızılı taraftarlar Lincoln'e büyük ilgi gösterdi. Brezilyalı yıldız da bu sevgi gösterisine taraftarların yanına giderek yumruk şovla karşılık verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok yanlış bir tutum...

Ayrıca Lincoln topicleri yine başladı...

Bu topicler Lincoln'den firikik şov,Lincoln idmanda hatt-rick yaptı,Lincoln Direğe Vurdurma yarışını kazandı diye devam eder...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buraya da yazayım; tüm futbolculara tek tek tezahürat yapılmış, hepsine. Basın Lincoln için olanı cımbızlamış...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Buraya da yazayım; tüm futbolculara tek tek tezahürat yapılmış, hepsine. Basın Lincoln için olanı cımbızlamış...
    İşte bu..Basının abartması..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    İşte bu..Basının abartması..
    Sadece sen okudun yazdığımı sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Gerekli açıklama yapılmış bu konuda.Bütün oyuncuları alkışlayıp Lincoln'ü dışlamamak lazım.Bu tür oyuncuları bilirsiniz.Dışlandılar mı bir daha faydalı olmazlar.Kendilerini soyutlarlar.

Bu arada ailevi problemlerden dolayı geciktim demiş.Eğer doğru söylüyorsa basında çıkan o eğlence fotoğrafları başka zamana ait demektir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla he, gelmese seviliyor, gelse seviliyor, oynamasa seviliyor; adamın oyunundan mı yoksa uzun zamandır GS taraftarı böyle yıldız bir 10 numara görmediğinden mi bilemeyeceğim ama Lincoln çok seviliyor...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu tip yıldızları her zaman getiremiyor Yıldızları kendileri çıkarıyorlar Bu yüzden taraftar böyle isimler sevmekten başka çaresi kalmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Herşeye rağmen Antremana gidip Lincooooln Lincoooooln diye bağırmak istiyorum. Neden Derseniz bende bilmiyorum ama benim gibi taraftarın genelinde Tarif edilmez bir sevgi var Lincoln e karşı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

her türlü sonuçta Lincoln çok büyük ßedelle geldi kötü olsa disiplinsizlikde yapsa taraftarın ona tutunması normal...

Mesaj Yetkileri