Sayfa 18 / 29 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha sabah uğur'dan vazgeçtiğini açıkladı ligtv süpriz oldu benim için biraz ama iyi transfer uğur

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Toraman mutlaka oynayacaktır ve kaptan olacaktır...

Kadro için ise hazırlık maçlarını beklemekte fayda var.Ertuğrul Sağlam'ın hangi diziliş ve taktik ile oynayacağını bilmediğimiz için kadro yapmak doğru değil..

Ama ben yabancılardan Cisse ve Seric'in yedek kalacağını düşünüyorum.Sol bek mevkiinde Emre Özkan ve Sezer Sezgin ikilisinden birisini görürsek şaşırmayalım.Avrupa maçlarında serbest zaten...
    Toraman nerede oynayacak, yerine iki tane yabancı stoper alındı, yedek otursunlar diye 9.2 milyon Euro verilmedi ya bu stoperlere?

Cisse banko yedek kalır zaten kontenjandan ötürü ama Seric neden yedek kalsın? Yeni alınan bir oyuncu, hele ki yabancıysa kolay kolay bu ülkede yedek oturmaz. Sinan Engin epey bir savundu Seric'i alınırken gelen tepkilere, banko oynar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uğur İnceman hayırlı olsun.Kadroda alternatif bolluğu adına iyi transfer oldu.Umarım Uğur İnceman için verilen Adem Büyük kiralıktır.Bu konuda çıkan haberlerde bir muamma var.Ayrıca 1 milyon Euro mu yoksa 500 bin Euro mu bu konudada bir muamma var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun Önlibero için güzel bir alternatif

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1 milyonun yanı sıra Adem ve Mustafa Aşan bonservisiyle verilmiş.Bunları vereceğimize 2 milyon versek çok daha iyiydi.Ben Adem'den çok Mustafa'ya yanıyorum.Geleceğin Gattuso'su.Manisa'da parlar A milli takımın banko önliberosu olur,bizde ağzımız açık izleriz.Uğur İnceman transferi ne kadar doğruysa bonservisiyle birlikte verilen oyuncularda o kadar yanlış.Can Erdem verilebilirdi,M.Sedef verilebilirdi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Toraman nerede oynayacak, yerine iki tane yabancı stoper alındı, yedek otursunlar diye 9.2 milyon Euro verilmedi ya bu stoperlere?

Cisse banko yedek kalır zaten kontenjandan ötürü ama Seric neden yedek kalsın? Yeni alınan bir oyuncu, hele ki yabancıysa kolay kolay bu ülkede yedek oturmaz. Sinan Engin epey bir savundu Seric'i alınırken gelen tepkilere, banko oynar bence.
    Toraman büyük ihtimalle sağ bek oynar,ya da Cisse yedek kalacağı için Sivok önlibero mevkiinde oynayacak,zaten asıl mevkii burası.Toraman bu takımdan kesilmez...

S.Engin Seric'i savundu ama sadece basında çıkan haberlere tepki gösterdi.İzlemeden yorum yapmak yanlış dedi.Yani Seric süper demedi.Zapo,Sivok,Tello,Delgado,Bobo,Holosko,bu saydığım oyuncular büyük ihtimalle kesik yemezler.O yüzden yedek kalmaya en yakın iki isim Cisse ve Seric bence...
    Last edited by anilton : 03.Temmuz.2008 at 21:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Uğur İnceman ile orta sahamız daha güçlenecek ama Adem ve Mustafa'nın verilmesine üzüldüm doğrusu..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serdar Kurtuluş ne oldu yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Serdar Kurtuluş ne oldu yahu?
    O yine sağda oynar veya yedek bekler ama anlamadığım şu Gökhan Zan bu sene tekrar bizdeyse sağda Kurtuluş ortada Zapo Ve Tori solda Seric nasıl olacak bu defans ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ozaman 6lı savunmayla oynayacağız demektir. 4 tanede ön libero. ileride Bobo.

Habire savunma ve ön libero oyuncusu alıp duruyoruz dur bakalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok güzeL bir aLternatif. En azından bu yıL Cisse oynamadığı maçLarda kara kara düşünmeyeceğiz.

İbrahim Toraman büyük ihtimaL sağ bek oynayacak. Çünkü geçen sezon sonunda yapıLan bir konuşmada sağ bek oynamayı sevmediğini ama geLecek yıL sanırım beni o mevki de daha fazLa göreceksiniz ve bende eLimden geLeni yapacağım şekLinde bir söyLemi oLmuştu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Ugur gercekten buyuk takimlarda gormeyi cok istedigim bir futbolcuydu yalniz umarim forma sansi bulabilir buyuk takimda oynamak ayri bir meziyet istiyor ne de olsa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Manisa yine iyi kazık attı bizim yönetime.Şu gençleri neden bonservisiyle verdiler anlamıyorum.Versene kiralık.Neden geleceğini beleşe veriyorsun ki..Bari geri alma ücreti falan koymuşlardır umarım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Manisa yine iyi kazık attı bizim yönetime.Şu gençleri neden bonservisiyle verdiler anlamıyorum.Versene kiralık.Neden geleceğini beleşe veriyorsun ki..Bari geri alma ücreti falan koymuşlardır umarım..
    Sanırım Adem Büyük ile ilgili bir opsiyon var.Manisa Adem'i satmak isterse ilk bizimle görüşmek zorunda heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ondada kazıklarlar yönetimimizi.Oh valla Manisa sayemizde yolunu buldu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şemsi Adem Büyük konusuna bence fazla takılıyorsunuz.Herkes Adem'in geçen sene attığı gol sayısına aldanıyor.Adem öyle ahım şahım yeteneklere sahip bir futbolcu değil.Zaten Beşiktaş'ta 11 oynayacak kapasitede bir futbolcuda değil.Yedek bekleyeceğine transferde takasta kullanmış olduk işte.Bir yararı dokundu böylece.Çok çok yetenekli bir futbolcu olsa gönderilmezdi zaten merak etme.Bunu Beşiktaş camiası içinde engelleyebilecek çok sayıda yetkili var.S.Özkan ve Aydın'ı da daha önce bonservisi ile yollayacaklardı ama bazı isimlerin itiraz etmeleri sonucu takımda kaldılar ve geldikleri nokta belli.Yani Adem'e fazla yanmaya gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben seyretmedim zaten Adem'i.Geçen sezonki istatistiklerine bakarak konuşuyorum.Belki dediğin gibi çok iyi oyuncu olmayacak ama 2 sene sonra bu adam yıldızını parlatırsa ve o zaman paylaşılamayan adam olursa yine kaybeden biz olacağız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben seyretmedim zaten Adem'i.Geçen sezonki istatistiklerine bakarak konuşuyorum.Belki dediğin gibi çok iyi oyuncu olmayacak ama 2 sene sonra bu adam yıldızını parlatırsa ve o zaman paylaşılamayan adam olursa yine kaybeden biz olacağız..
    Ben kendi izlenimime göre konuşayım olamaz bence.Adem fırsatçılığı ve pozisyonu kovalaması ile atıyor gollerinin çoğunu.Bu sene 1.ligde Manisa'da da atar ama büyük takımı kaldırabilecek yeteneklere sahip değil.Bir kere belli bir yeteneği yok.Ne çok teknik,ne çok hızlı,ne hava topları çok iyi,ne süper fiziğe sahip.Stil olarak Nobre'yi andırıyor,zaten onu örnek alıyormuş.Benim şahsi görüşüm;Adem'in gidişine çok yanmadım...

Sivok ön libero oynar diyorsunuz ama adam bugün kendisi diyor, savunmanın göbeğinde oynamayı seviyorum diye, büyük ihtimalle orda oynayacak.

Sağ bek Toraman oynasa, Serdar Kurtuluş ne olacak? Ki Toraman sağ bekte iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen bu transferlerin hepsine onay veren isim Ertuğrul Sağlam.Aklında bir şeyler var ki onay verdi bu transferlere.Hem kadro bayağı geniş oldu.Maçına göre diziliş yapabilir Ertuğrul hoca.Geçen sezon en büyük eksiğimiz buydu zaten.Zamanı gelince kim nerede nasıl oynacak hep beraber göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Uğur güzel transfer oldu bu sene fena transferler yapmıyoruz, umarım başarılı oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

inceman iyi bir alternatif BJK kadrosu için, hayırlı olsun..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

sakary Ali Misafir

harbi ya bizim nasıl bir defansımız oldu zapo solda oynuyormu??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sizin defanstan 2 kişi eksildi şimdilik.. İbrahimler..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Uğur Manisa'da Selçuk ile birlikte en beğendiğim oyuncuydu.Kendini geliştirirse Beşiktaş'ta kalıcı olur.Hayırlı olsun..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

O bölgeye takviye şarttı..hayırlı olsun Beşiktaş'a..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bjk iki ibrahimide satılığa çıkamrış o olaydan dolayı

S.Kurtuluş-------------Zapotecny----------G.Zan-----------Seric
    (A.Tandoğan)----------(TuNa)--------(İ.Toroman)------(İ.Üzülmez)

------------------------------Cisse (Sivok)----------------------

S.Özkan----------------------Delgado---------------------Tello
    (U.İnceman)----------------- ???? -----------------------(Aydın)

----------------------ßoßo----------------Holosko
    ---------------------(ßatu)---------------(Noßre)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

"Kaptanlarımızı kadro dışı bıraktık"

Beşiktaş'ın iki kaptanı arasında yaşanan şok kavganın ardından ilk açıklama Sinan Engin'den geldi. Engin, olayı doğrularken, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampında dün akşam İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez arasında yaşanan kavgayla ilgili bir açıklama yaptı. Sinan Engin'in açıklamaları şöyle: "Beşiktaş Futbol Takımı’nın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kampta birbirleriyle kavga ettiler. Bu olayın ardından dün gece uçak bulamadığımız için her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim."

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BeLki de yönetim biLiyordu böyLe bir oLayın patLak vereceğini ve o yüzden savunmaya çok yükLendi. Ayrıca kadro dışıLardan sonra Gökhan Zan da artık bir yere gidemez. ÜzüLmez i her ne kadar sevmesem de, sonuçta bunca yıL bize hizmet etmişLiği var bu emekLeri de hiçe sayıLmaması gerek. İnş Toraman affediLir, ÜzüLmez gönderiLir.

Birde hep böyLe takım içerisinde kavgaLar bizi buLur. Geçmişe dönüp baktığımda Oktay-Serdar, Sonra da Tayfur un bir keresinde oLmuştu yine böyLe kavgası, yani sürekLi oLan şeyLer. Yönetim daha yakından takip etmeLi oyuncuLarı, araLArında husumet varsa aLevLenmeden bunLarı beLirLeyip yok etmeLi.

Bu arada Sivok istediği kadar ben savunmada oynamayı seviyorum desin. ErtuğruL sağLam onu ön Libero için aLdı. Stoper için değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 İbo da satılıkmış. Toroman olan tam bizim aradığımız tip hem sag bek hem stoper Necati X Toroman takası yapalım

Sayfa 18 / 29 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri