Galatasaray süper bir oyuncuyu aldı tebrikler,hayırlı olsun...
Galatasaray süper bir oyuncuyu aldı tebrikler,hayırlı olsun...
Dozu kaçınca Lincoln oluyor desek daha iyi olur sanki, gerçi o da çok çıtkırıldım çıktı ya neyse![]()
Kewell 3.5 trilyon para alacak yıllık kesin para bu bide bunun ekstraları mevcut az para değil yani maaşı.
Objektif yaklaşıyoruz olaya çünkü taraf değiliz. Lincoln geldiğinde yazdıklarımın birebir doğru çıkması beni mutlu etti. Demekki doğru şeyler yazmışım.
Hava toplarında etkili bir forvet alınabilir..Kanatlarımız çok iyi durumda..Keske Trezaguet gibi birini alsak
..Crespo aslında çok iş yapar.Crespo açıklama yapmış 2 sene daha oynamak istiyorum diye..Ayrıca roma istiyormuş
.Bu hafta bence kaleci transferide biter gibime geliyor..Şl ligi için böyle adamlar almamız iyi oldu..Takımda stoper oyuncusu kalmadı.Çok yönlü bir defans alsak çok iyi olacak..
Egemen'e katılıyorum..Allah kewell'e güç kuvvet versin..
o bu deilde kewell geldi.gerçek mevkisi de sol açık.yonetim ardayı satmayı düşünüyo olabilirmi?tabi ardayı saga cekip oynatmak mantıklı ama kafam karıstı biraz korkuyorum
Lincoln hakkında belkı su ana kadar dogru yorum yapmıs olabılırsın ama bence yanılcaksın bu sene ayrıca bır senede tam bır yorum getırmek yanlıs olmazmı farklı bır kultur, farklı bır oyun anlayısı, farklı lısan ayrıca sakatlıklar teknık dırektorun tutumu bence asıl lınconu bu sene goreceksınz![]()
Galatasaray yönetimi durdu durdu yine turnayı gözünden vurdu.Kewell transferi çok iyi bir transfer olmakla beraber oynadığı mevkide kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil.Zira bildiğim kadarıyla sol açık ve forvet arkası oynuyor ve Galatasaray'ın o mevkide hali hazırda isimleri var.Acaba diyorum başka bir şey demiyorum..Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
So what?
Saike
Galatasaray'ın defansı da düzenleyecek, toparlayacak kaliteli bir kaleciye ihtiyacı var her şeyden önce.
müzmin sakatlar aydın ve kewell biribiriyle iyi anlaşırlar.aydında birşeyler kapar artık tabi.
crespoda gelse süper olur bu kanatları uçuracak bir adam şart.![]()
Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...
Ligimizin kalitesi'de ortadada bunuda hesap edelim derim..İtalyaya 3'e giden buraya 10'a gelir
Kewell'in 20 gün önce Katar maçında Attıgı 2 gol
Buyrun![]()
artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah abi linkte video yok ya![]()
Last edited by Lionel Andres Messi : 04.Temmuz.2008 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İnşallah Hayırlı olur bizim için Ortasahamız süper oldun linderoth da dönüyor atağada bir takviye yaptıkmı süperiz
Şimdi bir defans birde tecrübeli Atak alacağız Altını çizerek söylüyorum çünkü yöneticiler çok kesin konuştular 2 tane daha iyi oyuncu alacağız rahat olun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şöyle bir video da var
http://www.ktunnel.com/index.php/101...65066de3e18496
Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kewell çok iyi oldu..Şimdi spikerler arasında olay çıkar..Kewıl diyen olur kivıl diyen olur kevel diyen olur..Sonunda kurtulmak için Herry derlerHeinz'e da öyle olmuştu..Itandje geçirse kaos olur zaten
![]()
Bu arada www.galatasaray.org da ki kewell resmi çok güzel![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Skibbe kewell'i sanırım leverkusendeki barbarez gibi oynatacak.
sol kanat problemimiz yoktu aslında. yok kewell'ı sola koyup sağa arda'yı çekeceksin fakat orda da bomba gibi gelen aydın ve yaser vardı, onların forma umudunu tamamen minimuma indiren bir transfer oldu bu. kewell süper oyuncu fakat bu biraz bulmuşken kaçırmayalım olayı olmuş sanki.neyse zaten türkiye'de bunun ayağını mutlaka kırarlar aydın yine gösterir kendini, ligimizde tjakuzu gibi kasap futbolcuların olduğunu düşünürsek.
kewell'ın hücum gücümüzü baya arttıracağını düşünüyorum. ortasahamız artık kusursuz oldu. şimdi bir sağ bek, kaleci, stoper ve santrafor(önem sırasına göre yazdım) ihtiyacımız var.
yönetime allah kolaylık versin.
Ouzy komik duruma düşüyorsun, bırak karalamayı..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Kewell pazar günü sanırım Frikik turnuvasına katılacak...
Ntvspor saat 21:00 canlı verecek..
Buyrun turnuvanın resmi sitesi:http://www.freekickmastersusa.com/home.asp
Ayırca mondragon turnuvada kaleci olacak..Turnuvada yer alacak oyuncular listesi sitedede mevcut![]()
Spor haberlerinde duyunca şaşırdım hiç duymamıştım ilgilenildiğini.Bence çok mükemmel bir transfer yaptı Galatasaray tebrikler genç oyuncular içinde bir fırsat sakatlık sorunu olmazsa tabi.Geçen sezonu sakat geçirdi sanırım
Türkiye'ye bu tip futbolcular az geliyor değerini bilmek lazım. Hayırlı olsun Galatasaray camiasına.
Çok iyi transfer yaptılar tebrikler doğrusu.
Ofansif gücümüz baya iyi durumda..Artık savunmaya geldi sıra![]()
Ben Skibbe'ye güveniyorum formayı hakedene formayı verecektir..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kewell Pekinde olimpik milli takimına olacakmış..Aday kadroya cagrılmış..
http://www.news.com.au/heraldsun/sto...7-2883,00.html
23 yaş ustu 3 tane hakkin var birisi Kewell olacakmış..Olimpiyatlar 7 agustosda baslıyor.. İnsallah gitmez..Sorun falan çıkar![]()
Evet ya sakatlanır sonra yazık olur hem ona hem bize![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.