Sayfa 55 / 122 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Galatasaray süper bir oyuncuyu aldı tebrikler,hayırlı olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bizim defans adamları Kewell'a karşı çok sert oynayacaklardır
    katilmamak elde degil ama ben bu sene hakemlerin bazi oyunculara karsi daha dikkatli olacagini dusunuyorum tatki sert futbol elbette zevk veriyor ama dozu kacinca olmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Dozu kaçınca Lincoln oluyor desek daha iyi olur sanki, gerçi o da çok çıtkırıldım çıktı ya neyse

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kewell 3.5 trilyon para alacak yıllık kesin para bu bide bunun ekstraları mevcut az para değil yani maaşı.
    Objektif yaklaşıyoruz olaya çünkü taraf değiliz. Lincoln geldiğinde yazdıklarımın birebir doğru çıkması beni mutlu etti. Demekki doğru şeyler yazmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hava toplarında etkili bir forvet alınabilir..Kanatlarımız çok iyi durumda..Keske Trezaguet gibi birini alsak..Crespo aslında çok iş yapar.Crespo açıklama yapmış 2 sene daha oynamak istiyorum diye..Ayrıca roma istiyormuş.Bu hafta bence kaleci transferide biter gibime geliyor..Şl ligi için böyle adamlar almamız iyi oldu..Takımda stoper oyuncusu kalmadı.Çok yönlü bir defans alsak çok iyi olacak..

Egemen'e katılıyorum..Allah kewell'e güç kuvvet versin..

o bu deilde kewell geldi.gerçek mevkisi de sol açık.yonetim ardayı satmayı düşünüyo olabilirmi?tabi ardayı saga cekip oynatmak mantıklı ama kafam karıstı biraz korkuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Kewell 3.5 trilyon para alacak yıllık kesin para bu bide bunun ekstraları mevcut az para değil yani maaşı.
    Objektif yaklaşıyoruz olaya çünkü taraf değiliz. Lincoln geldiğinde yazdıklarımın birebir doğru çıkması beni mutlu etti. Demekki doğru şeyler yazmışım.
    Lincoln hakkında belkı su ana kadar dogru yorum yapmıs olabılırsın ama bence yanılcaksın bu sene ayrıca bır senede tam bır yorum getırmek yanlıs olmazmı farklı bır kultur, farklı bır oyun anlayısı, farklı lısan ayrıca sakatlıklar teknık dırektorun tutumu bence asıl lınconu bu sene goreceksınz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray yönetimi durdu durdu yine turnayı gözünden vurdu.Kewell transferi çok iyi bir transfer olmakla beraber oynadığı mevkide kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil.Zira bildiğim kadarıyla sol açık ve forvet arkası oynuyor ve Galatasaray'ın o mevkide hali hazırda isimleri var.Acaba diyorum başka bir şey demiyorum..Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Galatasaray'ın defansı da düzenleyecek, toparlayacak kaliteli bir kaleciye ihtiyacı var her şeyden önce.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

müzmin sakatlar aydın ve kewell biribiriyle iyi anlaşırlar.aydında birşeyler kapar artık tabi.

crespoda gelse süper olur bu kanatları uçuracak bir adam şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...
    evet biraz daha fazla 1.000.000 kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ligimizin kalitesi'de ortadada bunuda hesap edelim derim..İtalyaya 3'e giden buraya 10'a gelir

Kewell'in 20 gün önce Katar maçında Attıgı 2 gol

Buyrun

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    evet biraz daha fazla 1.000.000 kadar
    artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emrah abi linkte video yok ya
    Last edited by Lionel Andres Messi : 04.Temmuz.2008 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emrah abi linkte video yok ya
    yok yanlis anlamayin itirazim yok hatta destekleyenlerdenim boyle bir oyuncuyu turkiyeye getirmek icin deger hatta az bile bu ulkede kim ne paralar aliyor Kewell almis cokmu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnşallah Hayırlı olur bizim için Ortasahamız süper oldun linderoth da dönüyor atağada bir takviye yaptıkmı süperiz

Şimdi bir defans birde tecrübeli Atak alacağız Altını çizerek söylüyorum çünkü yöneticiler çok kesin konuştular 2 tane daha iyi oyuncu alacağız rahat olun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şöyle bir video da var

http://www.ktunnel.com/index.php/101...65066de3e18496
    Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell çok iyi oldu..Şimdi spikerler arasında olay çıkar..Kewıl diyen olur kivıl diyen olur kevel diyen olur..Sonunda kurtulmak için Herry derler Heinz'e da öyle olmuştu..Itandje geçirse kaos olur zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada www.galatasaray.org da ki kewell resmi çok güzel
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skibbe kewell'i sanırım leverkusendeki barbarez gibi oynatacak.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

nasil yani sola haps etmeden daha serbest bir rol mu verecek

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yardımcı forvet falan mı .second striker?

sol kanat problemimiz yoktu aslında. yok kewell'ı sola koyup sağa arda'yı çekeceksin fakat orda da bomba gibi gelen aydın ve yaser vardı, onların forma umudunu tamamen minimuma indiren bir transfer oldu bu. kewell süper oyuncu fakat bu biraz bulmuşken kaçırmayalım olayı olmuş sanki. neyse zaten türkiye'de bunun ayağını mutlaka kırarlar aydın yine gösterir kendini, ligimizde tjakuzu gibi kasap futbolcuların olduğunu düşünürsek. kewell'ın hücum gücümüzü baya arttıracağını düşünüyorum. ortasahamız artık kusursuz oldu. şimdi bir sağ bek, kaleci, stoper ve santrafor(önem sırasına göre yazdım) ihtiyacımız var.

yönetime allah kolaylık versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ouzy komik duruma düşüyorsun, bırak karalamayı..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell pazar günü sanırım Frikik turnuvasına katılacak...

Ntvspor saat 21:00 canlı verecek..

Buyrun turnuvanın resmi sitesi:http://www.freekickmastersusa.com/home.asp

Ayırca mondragon turnuvada kaleci olacak..Turnuvada yer alacak oyuncular listesi sitedede mevcut

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Spor haberlerinde duyunca şaşırdım hiç duymamıştım ilgilenildiğini.Bence çok mükemmel bir transfer yaptı Galatasaray tebrikler genç oyuncular içinde bir fırsat sakatlık sorunu olmazsa tabi.Geçen sezonu sakat geçirdi sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye'ye bu tip futbolcular az geliyor değerini bilmek lazım. Hayırlı olsun Galatasaray camiasına.

Çok iyi transfer yaptılar tebrikler doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ofansif gücümüz baya iyi durumda..Artık savunmaya geldi sıra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Skibbe'ye güveniyorum formayı hakedene formayı verecektir..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell Pekinde olimpik milli takimına olacakmış..Aday kadroya cagrılmış..

http://www.news.com.au/heraldsun/sto...7-2883,00.html

23 yaş ustu 3 tane hakkin var birisi Kewell olacakmış..Olimpiyatlar 7 agustosda baslıyor.. İnsallah gitmez..Sorun falan çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ya sakatlanır sonra yazık olur hem ona hem bize
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 55 / 122 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri