Sayfa 56 / 122 İlkİlk ... 646545556575866106 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Olimpik milli kadrolari daha kesin degilmiş...Hem Kewell'in gidecek takiminin belirsizligi yüzünden olimpik milli takima cagirilacagıda kesin değilmiş.. yaziyor.Altta yaziyormuş Possible olympic team diye..Yeni takımına alışmak için falan gitmeyecke sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gitmezde güzel bir uyum sağlar arkadaşları ile .D
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

olimpik oyunlara gitmesi bizim için risk taşıyor bana göre de, avusturalyanın antrenörü bu durumu göze alarak çağırmaz kendisini umarım kadroya..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bizi heyecanlandıran super transfer... burdan bu yonetım bırsey yapamaz kımseyı alamaz dıyenlere tokat gıbı bır cevap sabırlı olmak gerekır bu yonetım en ıyısını yapmaya calısıyor demıstık vatana mıllete hayırlı olsunn
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2008 at 16:39

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Transferden sonraki tum yorumlari okudum.

Ouzy kardesim, senin yazdigin hic biseyi anlam veremedim.

Kewell sakatlanmayip uyum saglarsa bu senenin en iyi transferlerinden biri olmaya aday.

Bonservisiz aldi Galatasaray hemde Roma ve Portsmouth gibi kulupler isterken ( avrupa kupasinda oynicak bu iki takimda, onun icin avrupa kupalarinda oynamak icin secmemis Kewell Galatasarayi, baska sebepler var).

Bu daha ilk bomba idi, Galatasaraydan gelecektir bi kac tane daha heleki Arda Turan satilirsa.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Diane'de sona doğru
    PSG'nin menaceri Roche, Galatasaray'ın, golcüleri Diane'yi istediğini belirterek, "Görüşmeler her an sonuçlanabilir" açıklamasını yaptı.
    4.7.2008

‘Büyük mesafe katedildi...’
    Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray’ın, Amare Diane’nin işini bitirme aşamasına getirdiği iddia edildi. Fransa 1. Ligi’nde Paris St. Germain forması giyen Fildişili golcünün, kendilerine ayrılmak istediğini bildirdiğini söyleyen kulüp menaceri Alain Roche, “Futbolcumuza talip olanlar arasında Galatasaray da var. Görüşmeler sürüyor. En ciddi teklif onlardan geldi. Temaslar her an sonuçlanabilir. Büyük mesafe katedildi” diye konuştu.

----------------------------------------------------------------------

Coupet teklifi
    Lyon'dan ayrılma kararı alan 35 yaşındaki Fransız eldiven, A. Madrid ve Tottenham'la anlaşamayınca Aslan'a önerildi.

Liverpool'lu İtandje ile anlaşamayınca yeni kaleci arayışına geçen G.Saray'a menajerlerin Fransa Milli Takımı ve Lyon'un "1 numarası" Gregory Coupet'yi teklif ettiği öğrenildi. 1997 yılından bu yana Lyon'un kalesini koruyan tecrübeli eldiven, sezon sonu takımdan ayrılma kararı almıştı. 3.5 milyon euro'luk
    bonservisi nedeniyle Tottenham ve Atletico Madrid'le anlaşamayan Coupet, Cimbom'a önerildi.

AKINFEEV EL YAKTI
    Sarı-kırmızılı yönetimin, Coupet'yi değerlendirmeye aldığı, şartlar uygun olursa görüşmelere başlayacağı bildirildi. Bu arada CSKA Moskova'nın kalecisi İgor Akinfeev'in 11 milyon euro'luk bonservis fiyatı el yaktı. Kaleci transferini bu hafta bitirmeyi hedefleyen yönetim, Bolton'lu Al Habsi ile de yeniden temasa geçerken, İtandje'ye "Menajerini devreden çıkarırsan anlaşırız" mesajı yollandığı kaydedildi.

GREGORY COUPET KiMDiR?
    Doğum tarihi: 31 Aralık 1972
    Doğum yeri: Fransa
    Boy: 1.81
    Mevki: Kaleci
    Numarası: 1
    Kariyeri: 606 maç
    Milli takım: 33 maç
    Kulübü: Lyon
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2008 at 16:45 Reason: Gökhan Zan haberi resmi kaynaklarca yalanlanmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşım "uyuz" tabiri ağır olmuş,sevmiyorum diyebilirdin.

Aslında Coupet iyi kaleci ama para vermeye değmez yani yaşı çok fazla.Akinfeev ile Chelsea ilgileniyordu,ama olursa bir yıldız daha gelir Türkiye'ye.

Diane çok kuvvetli oyuncu o da çok yararlı olur bence,Topal'ın yanında.

Zan Song'un gidişine tam ilaç olamaz ama güzel bir alternatif olabilir.

Belkide bir çoğu yalan haberdir ama işte

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Galatasaray gerçek hayatta kimz taktiği ile oynasa süper olur.Arda Lincoln Kewell mcler olur dm lerde Topalla Linderoth

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell hem bizimle..Olimpiyatlarda oynamayacak..Kesin kadro açıklandı..

Socceroos Archie Thompson, David Carney and Jade North are the three over-age players in the Olyroos team named today for the Olympics, with Harry Kewell unavailable. Coach Graham Arnold says he spoke to around 12 over-age players before selecting striker Thompson, midfielder Carney and defender Jade North in his 18-man squad for next month's Games in Beijing.
    Kewell was unavailable after agreeing to join Turkish club Galatasaray on a three-year deal.Arnold says the squad is fast and athletic and battle-hardened by playing many matches in Asian conditions.

Olympic squad: Tando Velaphi, Adam Federici, Nikita Rukavysta, Stuart Musialik, Mark Milligan, Mark Bridge, Billy Celeski, Kristian Sarkies, Adrian Leijer, Neil Kilkenny, Trent McClenahan, Matthew Spiranovic, James Troisi, Ruben Zadkovich, David Carney, Jade North, Archie Thompson, Nikolai Topor-Stanley.

foxsports(Avusturalya)
    Diane transferinde açıklama yapıldıgını zaten dün yazmışdım..Sanırım hızlı oynayan bir takım kurulmaya çalısılıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Diane Gelecek gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Servet için izin çıkmadı

Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından sonra teklifler alan Servet Çetin'e teknik direktör Skibbe izin vermedi. Alman hocanın "Servet bana lazım" sözünden sonra yönetim, Avrupa'dan Servet'e gelen ve gelecek tekliflere kapalı olduklarını açıkladı.

G.Saray ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Servet ise "Beni isteyen, kulübümle anlaşacak.
    Avrupa'da oynamayı elbette isterim. Ancak G.Saray'a para kazandırmadan gitmem. Bu sene belki olmaz ama Avrupa hayalim bir gün gerçekleşecek" dedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FUTBOL A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarında görüştükleri isimlerle son detayları hallettiklerini belirterek, "Kewell tamam. Bir hafta içinde 2 yabancı daha getireceğiz" dedi. Sezgin, duruma göre bir yabancı oyuncu daha alabileceklerini sözlerine ekledi.

Ben demiştim
    Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 10:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Kewell GüzeL transfer ama Sol Açık oynuyodu Sanırsam Ardayı Yolluyacaklar.
    Arda Giderse Güzel bi kaç Tane Daha Transfer oLur Gibime Geliyor ki İnşallah gitmez.
    Galatasaray Gümbür Gümbür Geliyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kewell ın gelmesi arda nın gideceği anlamına gelmez..bence sabri satılacak arda sağa çekilecek..tabi arda ya iyi bir teklif gelmezse

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kewell kaliteli topçu ama sakatlıklar bir türlü peşini bırakmıyor.Bakalım ligimize beklenen rengi katabilecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kewell bence Galatasaray'a yakıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yeteneklerini tartışanlar için

http://www.vtunnel.com/index.php/101...ff04ac81815740

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kewell transferi kesin değil!

Galatasaray Avustralyalı oyuncu Harry Kewell'i transfer ettiğini Perşembe gecesi resmi internet sitesini de kullanarak açıkladı. Futbolcunun menajeri ise henüz anlaşmanın kesinlik kazanmadığını açıkladı!

The Daily Telegraph gazetesine konuşan Kewell'in menajeri Bernie Mandic bu açıklamasıyla sarı-kırmızı camiayı şoka sokacak gibi gözüküyor; "Transfer henüz kesinleşmedi. İki ciddi teklif aldık. Kewell Cumartesi günü son kararını verecek. O güne kadar başka bir yorum yapmayacağız".

Sporx.com dış haberler

Bence menajerin bir oyunu bu. Kewell Galatasaray'dadır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi sitede açıklandı..Haldun üstünel adamı aLdım getiriyorum dedi. böle bişe oLamaz...

Liverpool'un resmi sitesindeki açıklama :

Harry Kewell's agent has denied the former Liverpool player has signed a deal with Galatasaray - despite claims to the contrary from the Turkish club.
    Galatasaray's official website is claiming the Australian international - who left Liverpool at the end of last month after failing to agree a new Anfield deal - has signed a three year contract with the Istanbul-based side.

But agent Bernie Mandic claims this is not the case and that no decision will be made on his future until tomorrow.

"We have not finalised a deal for Harry and it's down to two possibilities," he said.

"People will be notified if and when Harry decides on one of the options which may be around noon on Saturday European time.

"We will not make any other comments until then."

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Liverpool Resmi Sitesi'nde bile açıklama var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Basın gene oyunlar yapıyor Kewell bizimdir bizim kalacak

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Bırakın kızı ulen!

kewell bizimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

CONFUSION OVER KEWELL FUTURE. Liverpoolfc.tv (2008-07-04). Retrieved on 2008-07-04

Menecer yarin öglen belli olacak diyor sonra haber geri aliniyor, bence olay kapanmistir,Liverpool sitesinden haber geri çekildi...Kewell bizimdir

Bizim medya yine her zaman oldugu gibi baliklama atlamis sok gelisme diye

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

TRANSFER BİTMEDİ Mİ?

Galatasaray'ın renklerine bağladığını duyurduğu Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'in menajeri Bernie Mandic, transferin henüz gerçekleşmediğini iddia etti.

Eurosport'un haberine göre; Mandic, Galatasaray ile henüz kesin olarak anlaşma sağlanamadığını beliterek ''Galatsaray'ın açıklaması biraz erken oldu. Hala kesinleşmiş bir anlaşma yok. Kewell'ın 2 seçeneği daha var'' dedi.

Bu seçeneklerden birinin Roma olduğu da haberde belirtilirken oyuncunun menajerinin bu açıklamaları kafaları karıştırdı.

MARATON.COM.TR

Bizim sitede de infosu verildi hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

iki kulüpte açıklama yaptı ve kesin tarih verildi gelişi için. Kewell bizdedir, bu konuda sorun çıkacağını sanmıyorum..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bugün akşama doğru geleceğini belirtiyor Galatasaray.org

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Talking

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Arkadaşım "uyuz" tabiri ağır olmuş,sevmiyorum diyebilirdin.

Aslında Coupet iyi kaleci ama para vermeye değmez yani yaşı çok fazla.Akinfeev ile Chelsea ilgileniyordu,ama olursa bir yıldız daha gelir Türkiye'ye.

Diane çok kuvvetli oyuncu o da çok yararlı olur bence,Topal'ın yanında.

Zan Song'un gidişine tam ilaç olamaz ama güzel bir alternatif olabilir.

Belkide bir çoğu yalan haberdir ama işte
    haklısın agır olmus ozur. Bu arada akıllı olmak lazım kesınlesmeyen bır haber ıcın acıklama yapılırmı ayrıca resmı sıteden duyurulmus. sadece sıteden acıklama yapılsa belkı derdım gerı donus olabılırdı ama acıklama yapıldıgı ıcın bole bırsey olamaz bugun gelıyor karsılamaya gıtmek lazım gollllll harryyy kewelllllllll

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kewell i aldığımız iyi oldu ama ben sakatlanır diye korkuyorum.takıma uyum sağlarsa faydalı olur.inşallah diane yide alırız bu kadro şampiyonlar ligi için yeterli ama coupet i istemiyorum hem yaşlı hemde çok pahalı.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

uA siteye saat 20.30 da karsilama yapicaz diye koskoca afis koyuyor Kulup yetkilileri bangir bangir TVde yayina katiliyor Ama karsi taraf olayi yalanliyor yahu bizde mi tuhaflik var millette mi
    Cok uzucu hareketler bunlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GS TV canlı olarak yayınlayacak Kewell in gelişini

'Galatasaray ile henüz anlaşmadık'

Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in Menajeri Mandic, Liverpool'un resmi sitesinde yaptığı açıklamada Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 13:33 TSİ 4 Temmuz 2008 Cuma

Liverpool'un orta saha oyuncusu Harry Kewell'in menajeri Bernie Mandic, Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını bildirdi.

Mandic, Liverpool'un resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde Kewell ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldığına dair bir haber olduğunu, ancak bunun gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Mandic, Kewell için 2 seçenekleri bulunduğunu, ancak futbolcunun henüz bir karara varmadığını belirterek, ''Karar verilene kadar herhangi bir açıklama yapmayacağız. Muhtemelen yarın öğlene kadar karar verilmiş olacak'' dedi.

Sayfa 56 / 122 İlkİlk ... 646545556575866106 ... SonSon

Mesaj Yetkileri