Transferler için bir şey söyleyemiyorum hiç birini FMde denemedim henüz ama en azından herkesin aldığı adamları almamışsın
Başlığı çok beğendim. Sen bu kariyerde şampiyon olamasanda başlığın asaleti bize yeter
Transferler için bir şey söyleyemiyorum hiç birini FMde denemedim henüz ama en azından herkesin aldığı adamları almamışsın
Başlığı çok beğendim. Sen bu kariyerde şampiyon olamasanda başlığın asaleti bize yeter
Teşekkürler Emre başlık hususunda yardımcı olduğun için, bende Galatasaray'a yardımcı olacağım
Teşekkür ederim abi.
Evet biraz farklı olsun istedim transferler,o sebepten dolayı böyle birşey çıktı ortaya.
Ayrıca Eralp birazdan sana Toto Tamuz'dan çok güzel cevaplar gelecekHatta geliyor.
TSL 1. Hafta
Sivas deplasmanı en çekindiğimiz deplasman, o yüzden korkarak çıktık birazda ama oyuncularım yüzümü kara çıkarmadılar ve lige 3 puan ile başladık.
Sivas maçının ardından hemen Uefa Kupası ön elemelerinde eşleştiğimiz Vaduz ile ilk maçımızı yaptık ve deplasmanda 0-4 mağlup ettik. Toto Tamuz bu maçta coştu Eralp
Vaduz maçının ardından Manisaspor beraberliği ile lige devam ettik.
TSL 2. Hafta
...ve sonra bir beraberlik daha.
TSL 3. Hafta
3. haftanın sonunda Uefa Kupası ön eleme 2. maçı vardı Vaduz ile. Zaten hemen hemen garantilemiştik tur atlamayı.
Toto Tamuz maçın adamı...
Lige kaldığımız yerden devam,
TSL 4. Hafta
Maçın adamı yine Toto Tamuz
TSL 5. Hafta
Bu maçı şanssızlık olarak nitelendiriyorum. Murat Hacıoğlu çok ballı bir adam, bunu Fenerbahçe'ye transfer olduğunda da söylemiştim
Uefa Kupasında diğer turda ki rakibimiz Portekiz temsilcisi Pachos Ferreira. Gruplara kalmamıza kesin gözüyle bakıyorum, bakalım neler olacak.
(/s)