-
Orta Sondayım bu yaz okula geç. geldim baktım kimse yok dedim takılayım fln baktım hoca beni yoq yazmış aldım müdür yardımcısından tipexi tabi bütün hocalar fln tanıyor beni hala da halıs aha maçı fln yaparız neyse gittim öğretmenlerin oturduğu yere hocada ingilizce hocası genç bi hoca çekmediği kalmadı bizden gittim yanına hocam ben buradayım beni yok yazamazsın dedim banane sen sınıfta yoktun dedim hocam ben buradayım bakın dedim öbür hoca da Fahri Hocam beden hocası eşi annemin köyünden yazalrı bizim köyde görüyorum muhabeetimiz fln iyidir baamlada öğretmenin ylaan mı söylüyor fln dedi bende hocam tamamda ben buadayım dedim tam çıkıyordum oradan ki GERİZEKAlI demesin mi benim bende yüksek sesle sensin bir dedim AA fln dedi sonra Fahri Hoca geldi Özür Dileyeceksin dedi bende ne hayatımda özür dilememişim ondan mı özür dileyeceğim dedim oda dedi sonuxcuna katlarnırsın dedi bir mokta olmadı 4 yerine 3 geldi karneye.he bu arada yoklama kağıdına noldu derseniz kendimi de arkadaşımı da tipex ile sildim paşa paşa da sınıf defterine koydum
Mesaj Yetkileri