Tebrikler abi 1 mağlubiyet önemli değil kariyerin tuzu biberi olmuş.
Tebrikler abi 1 mağlubiyet önemli değil kariyerin tuzu biberi olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sagol bu ülkede sıradışı bişeyler yapınca eleştirilmek kaçınılmaz oluyor bekliyorum ama bi an kendimi Fatih Terim gibi hissettim gelen giden nerdeyse küme düşürücekti takımıama gene söylüyorum arkadaşlar gerçek transferleri 2. yarıda alıcam bunlar YEDEKTİ ve TEŞEKKÜRLER
21 Şut 17 Kaleyi bulan 0 golbazen oluyo işte önemli değil ama...sagol.Yeni ssleri bu gece veya yarın sabah atıcam.
Sagol Yunus kardeşim.![]()
iyi başlamışsn başarılarının devamınıda real madridden başlamak değişik geldi
![]()
Eee zamanında çok küçük klup yönettim Kayseri,Denizli,Getafe,Palermo ve OXFORD UNITED bu takımı 6. Ligden PL ye çıkarmıştım ama bu sefer en fazla 2-3 MN'lik bütçelerden sıkıldım çılgınca para harcamak istedim ama sonradan tabii klup değiştiricem hep REAL'de zevkli olmaz
CL'DE Yine Show Yaptık ve Nağmalup Grubu tamamladık.
İşte Gruptaki son Durum.
2.Turda İtalyan Temsilcisi Lazio ile Eşleştik.
Başkan bizi paraya boğdu
Bende Real madrid ile kariyer yapıyorum(gizli) Bana bile o kadar bütçe vermediler senden dahada başarılıydım allah allah hile kokuyor
(şaka şaka)
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tebrikler 6da 6 yapman çok güzel Lazio'yu rahat elersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?