Oley be Kewell milli takımdan affını istemiş ve Gs ile antrenmanlara devam etmek istediğini bildirmiş.
Oley be Kewell milli takımdan affını istemiş ve Gs ile antrenmanlara devam etmek istediğini bildirmiş.
"Arda’nın yerine degil, yanına aldık"
Bizde bunu bekliyorduk.
Arkadaşlar şu anda altyapıdan gelen çok fazla yetenekli oyuncular var(Cem Sultan,Mehmet Düz,Emre Çolak,İrfan Başaran,Semih Kaya,Serdar Keşçi vs..) Ancak dediğim gibi hepsi genç o yüzden forvete Crespo gibi hem tecrübeli hem de dünya çapında bir yıldız bonservissiz ve ya orta ücrette alınabilir. Bunun dışında Skibbe kendisi söyledi Hem sağbek hem de defansın göbeğinde oynayabilecek bir oyuncu alacaklarmış...
Ve Şampiyonlar Ligi için tecrübeli ve iyi bir kaleci ile anlaşılacakmış... Ancak ŞL'de ki gibi ligde de banko oynayacakmış...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yav kewell sağ kanatta oynıyacak ortadada lincoln
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kadro isterseniz:
GK: Yeni transfer(Aykut-Orkun)
DR: Uğur(Sabri)
DL: Hakan(Volkan)
DC: Servet
DC: Yeni transfer(Emre)
DMC: Lİnderoth (Ayhan)
DMC: Mehmet Topal(Barış)
MR:Kewell(Aydın-Barış)
ML: Arda(Hasan-Ferdi)
AMC:Lİncoln
FC: Yeni transfer(Nonda-Ümit Karan)
Last edited by Nocna Mora : 04.Temmuz.2008 at 23:50
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ve yeni transferimiz İstanbul'a ayak bakmak üzere.
Havaalanı yıkılıyor![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
"İki transfer daha yapacağız"
Galatasaray Futbol A.Ş Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda Harry Kewell'ı beklerken GS TV'nin sorularını yanıtladı. Kewell transferinin yoğun uğraşlar sonunda gerçekleştirdiğini belirterek, bu transferi Arda'nın yerine değil Arda ile birlikte oynasın diye aldıklarını söyledi. Adnan Sezgin konuşmalarına şöyle devam etti;
"Mutluyuz bu transferi bitirdiğimiz için, uzun bir uğraş verdik. Kontratı üzerinde titiz bir çalışma yaptık ve imzalar atıldı. Şu an kendisini bekliyoruz, inşallah takımımız için hayırlı olur. Belli bir sakatlık dönemi geçirdi ama kariyerini tartışmak doğru olmaz. Hem insan olarak hem de futbolcu olarak Galatasaray'a layık bir kişi. Çünkü hep söylüyorduk iyi bir takımımız var, yapacağımız isabetli katkılar ile yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Kewell ile 2 yıllık bir anlaşma sağlandı ama öyle zannediyorum ki beraberliğimiz daha uzun olacak. Böyle transferler kolay olmuyor, bazı yorumlar yapıldı Galatasaray transferde gecikti diye ama doğru değil, bunlar uzun çalışmalar gerektiriyor. Diğer transferler ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor ve sona geldik. Yalnızca Kewell ile transferlerimiz bitmeyecek, görüştüğümüz oyuncular ile de imza atarak takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. 13 Ağustos'ta oynayacağımız maça ciddi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz.
Kewell'ın Arda'nın yerine transfer edildiği ile ilgili söylentilere de Adnan Sezgin açıklama getirdi: "Bunlar son derece yanlış yorumlar. Biz takımımıza katkıda bulunacak oyuncular almak istiyoruz. Kewell'ı Arda'nın yerine değil, takıma katkısı olsun diye aldık. Kampa kadar 1 yada 2 transferi daha bitirmek istiyoruz. Ama bazen uzayabiliyor görüşmeler. Bizim amacımız 10 temmuza kadar iki tranfseri daha bitirmek istiyoruz."
04.07.2008
Kaynak : Sporx.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla D-spor verebilir.İnternetten ne yazik ki yayın var mı yok mu bilmiyorum.
Last edited by C h A o S : 04.Temmuz.2008 at 23:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sadece GS TV veriyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam yayın yapılan yerin önüne otobüs park etti hiç bişey görülmüyor![]()
Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 23:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Demiştim iki transfer diye biri kaleye diğeri de defansa
Futbolcu Bilgileri
Kameraman sapık galiba, sarışının birine zoom yaptı![]()
Böyle iş olmaz olsun.Gs tv bizde çekmiyor ya
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by Nocna Mora : 04.Temmuz.2008 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
Nispet mi yapıyorsunuz kardeşim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
FM 2009da galatasaray çok güzel olacak![]()
başka Kameramanda var ama hangi kanal olduğunu çıkaramadım DHA sanırım
saç stilini merak etiyorum Kewell ın
1000'e yakın taraftar bekliyormuş kendisini.
ve geliyoooooooooooooooooooooooor![]()
Kewell geliyor kapıda göründü (Havaalnı içinde)
Futbolcu Bilgileri
röportaj yapılıyor
Cildirin Cildirin
Cildirin Cildirin
Harry icin cildirin
Ahh ahh izleyemiyorum GS TV yok![]()
Kewell ın konuşmasını özetliyeyim :
Galatasarayı tercih etmemdeki sebep türk futbolu ve türkiye ligi çok kaliteli . Değişiklik istiyorum ().Galatasaray taraftarın önüne çıkacağım için çok heyecanlıyım.Daha önceden arkadaşlarımla konuştum türk futbolu hakkında çok bilgiliyim.
Çok yorgunmuş bitti![]()
Röpörtaj;
S:-----Hoşgeldin
K:-----Yeni bir başlangıç, takınla tanışmak ve oynamak için sabırsızlanıyorum..
S:-----Galatasaray'ı neden tercih etti.
K:-----Türk futbolu yükselmekte, yetenekli gençler var, değişiklik istiyorum...
S:------Ne bekliyorsun Galatasaray'da?
K:------Buradaki futbolu biliyorum bu yüzden elimden geleni yapacağım bence bu yeterli.
S:------Daha önce burada oynamıştı ne düşünüyor?
K:------Daha önce olanları geçmişte bırakmak lazım, Ali Sami Yen'de oynamak için sabırsızlanıyorum....
S:------Türkiye'deki arkadaşların ile konuştun mu?
K:------Arkadaşlarım ile konuştum,Türk futbolu hakkında bilgim var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendim anında yazmaya çalıştım alıntı değildir![]()
Last edited by Nocna Mora : 05.Temmuz.2008 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri