Osman şenher ne çoşdu ama![]()
Osman şenher ne çoşdu ama![]()
Valla ama ha o neydi öle![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Freekick turnuvası cumartesi gecesi 03:00 da' tekrarı pazar günü 21:00'de Ntvde
Arkadaslar kewell bence turnuvadan çekildi gibime geliyor..Çünkü yeni takımı ile idmanlara baslamak için milli takımdanda affını istedi..Kaldıki yarın imza atacak..Hangi ara yolculuk yapacak..Siz kewell'i turnuvada unutun derim![]()
Cumartesi gecesi 3.00'de Türkiye'den yayın var mı?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
İsterseniz freekick masters diye bi konu açalım orda daha rahat olur![]()
Bu arada Adnan sezgin sözleri medya tarafından çarpıtılmaya baslandı..Adnan Sezgin 10 temmuz'a kadar 2 kişi alacaz diye kesin demedi..Sonra açıklanmayınca hemen laf sokuluyor.Tv'de canlı izledim..Belli olmaz hatta kontratta bir madde için 3 gün ugrasıyoruz falan dedi..Taylan kewell büyük ihtimal turnuvadan çekilmişdir..İmzayı atacak yarın..Turnuva ise gece hemde amerika'da hangi ara yolculuk yapacak..Zaten gitmek zorunlu degil:..Davet'i var sadece
Evet yoğun çaba istiyor bunlar dedi...Katılıyorum..
Futbolcu Bilgileri
Medya Bilgilendirme: Harry Kewell
Yeni transferimiz Harry Kewell, 5 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 09:00'da Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirelecektir. İmza töreni ise, saat 12.00'da, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Salonu'nda yapılacaktır.
Biz ne zaman imza törenini Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağız...
Futbolcu Bilgileri
[/align]
emrahcim eline sağlik canli canli cekmişsin
hayirli olsun cok karizma tipi var
Cidden karizmatik İstanbul'a dönünce hemen formasını alacağım.
Futbolcu Bilgileri
Sırtımda Kewell yazdığını düşünmek beni heyecanlandırıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hayırlı olsun Kewell.
Merak ettiğim bir soru var.Kaç G.Saray'lı arkadaşımız FM'de takımına Kewell'ı transfer etti veya eder ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ilk roportaji resmi siteye eklendi izlemeyenler izleyebilir
yalniz dikkat ettinizmi bilmem ama ben aydin a cok benzettim tip olarak
Last edited by dnz498 : 05.Temmuz.2008 at 01:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Avustralyalı daha mı geliyor?
Rigobert Song'u Trabzonspor'a gönderdikten sonra defansif futbolcu arayışlarına hız veren Galatasaray yine bir Avustralyalıyı gözüne kestirdi. Harry Kewell'ı kadrosuna katan Galatasaray'ın bir Avustralyalı futbolcunun transferini daha bitirmek üzere olduğu öğrenilirken bu futbolcunun West Ham United'da forma giyen defans futbolcusu Lucas Neill olduğu iddia edildi.
West Ham United'dan önce Blackburn Rovers'ta oynayan Lucas Neill aynı zamanda Avustralya milli takımında da forma giyiyor.
(Ligtv.com.tr)Hepsi haberi burdan çaldıYABANCI STOPERDE SONA DOĞRU!..
Liverpool'da forma giyen Harry Kewell ile anlaşan ve bu futbolcuyu İstanbul'a getiren Galatasaray'ın bir transferi daha bitirdiği iddia edildi!..
Sarı kırmızılı yönetimin, Kewell'ın Avustralya Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan ve Blackburn Rovers'ta forma giyen Lucas Neil ile anlaştığı ileri sürüldü.
MARATON.COM.TR ÖZEL..Birde özel haber diyorlar
Lucas Neill ile ilgili Sky Sports’un haberi
http://www.skysports.com/story/0,195...776571,00.html
bende gordum komik medyanin kolpa eylemleri![]()
Üstelik neill stoper degil sanırım..Tam tersi sag bekte sürekli bindirme yapan biri diye biliyorum..
Tebrikler Hayırlı Olsun.. Benim bir sualim olacak.. Televizyon kaç ekran![]()
Lucas Neill--adamin adini da yanlis yazmis bizim medya
Centre Back, Right Back
valla wikipedia yalancisiyim
Galatasaray'ın aradığı tipte bir futbolcu Skibbe'de hem bek hem stoper oynayan bir oyuncu alacağız demişti haber gerçek olabilir...
Futbolcu Bilgileri
Neill Fm de sag bek olarak görünüyor. Eger öyleyse bence gereksiz olur; çünkü bize çoğunlukla stoper özelliği olan oyuncu lazım. Sag bek de ugur, sabri idare ediyor.
Transfer için Galatasaray takımını kutlarım..
Fakat pek yararlı olacağını düşünmüyorum, yararlı olsaydı Liverpool´da kalırdı başka kulübe gitmezdi..
Arkadaşlar şu O'Neil'i da alsak
Futbolcu Bilgileri
Yararlı olup olmayacağını sezon başladığında hep beraber göreceğiz.Şimdiden yararlı olur olmaz diye tartışmaya gerek yok.
So what?
Saike