Arkadaşlar Baş Antrenör Tatile Gittiğimde Oyuncularal Abuk Subuk Konmuşuyo 6-0 Yendiğimiz Maçlarda Hayal Kırıklığına Uğradım Diyo Ne Kadar manyak bir İnsan ne yapmalıyım
Arkadaşlar Baş Antrenör Tatile Gittiğimde Oyuncularal Abuk Subuk Konmuşuyo 6-0 Yendiğimiz Maçlarda Hayal Kırıklığına Uğradım Diyo Ne Kadar manyak bir İnsan ne yapmalıyım
Baş antrenörün Motivasyonu, Disiplini ve Adam Yönetimi +17 olmalı...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Zaten Öyle.
Onun dışında bir bilgim yok
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
KonuşmaLarı antrenör e yaptırmak pek iyi degiL kendin yap
Evet mesela devre arası 0-0 olsun hayal kırıklığına uğradım diyor takımı cesaretlendirmesi gerekir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
üvey anna dehşeti gißi bişey ßu ya kov gitsin takımdan sende yanlız bırakma takımını ßoşwer tatili felan...
Konuşmalarını kendin yap sorun morun kalmaz
Evet konuşmaları kendin falan yap.Diğer önlemleri de al..Eğer, şayet akıllanmadıysa bu sefer sen ona bir kötülük yap..![]()
Niye tatile gidiyorsun ki takımının başında kal kendin yap konuşmaları veya daha iyi bir antrenör al.
ya tatile çıkmayacaksın yada bunun bir çözümü yok katlanacaksın.