1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: City'de Görev Tamam, Şimdi Sıra Beklenen Şampiyonluğu Trabzon'a Yaşatmakta..[3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kanoute gelmez.Aslında Man City'ye çok az adam gelmek istiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Teşekkürler arkadaşlar..

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Van der vaart alman çok iyi olmuş.Ben ilk senede şampiyon yapmıştım MAN C.yi.Ama paraya sonuna kadar kullanarak.

Ayrıca Elano'yu forvet oynat bende sadece ligde 34 gol attı.Tabi bunlar benim nacizane fikrim.Arshavin'de çok iyi transfer olur.
    Elano'yu mecburen forvet oynatacam zaten şimdilik..

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Kanoute gelmez.Aslında Man City'ye çok az adam gelmek istiyo.
    Evet kulüpler tekliflerimi kabul ediyorlar ama oyuncularla anlaşmak çok zor.Bu nedenle forvette bu kadar sorun yaşıyorum.Önerilerin için teşekkürler bu arada..

Premier Lig Start Aldı

BPL 1.Hafta
    Sunderland 0-6 Man.City

BPL 2.Hafta
    Man.City 3-1 Newcastle Utd.

BPL 3.Hafta
    Derby Country 1-2 Man.City

BPL 4.Hafta
    Man.City 2-0
    Wigan Athletic

Carling Cup 2.Tur
    Carlislie 0-4 Man.City

Vaart 3 Ay Yok
    Manchester City'nin bu sezon büyük umutlarla transfer ettiği Hollandalı yıldız Newcastle United maçının ikinci yarısında sakatlanıp oyundan çıktı.Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre Vaart yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak.City'nin onun boşluğunu nasıl kapatacağı ise merak konusu..

Jeremy Menez Bombası

Vaart'ın sakatlığı sonrası zor duruma düşen City teknik direktörü Koz son bir transfer hamlesi yaparak Genç Fransız Menez'i City'li yaptı.Bu transfer için Monaco'ya 8 milyon avrosu taksitle toplam 18 milyon avro ödenecek.Ayrıca bu transferle birlikte Berk Koz'un oyun planında değişikliğe gideceği düşünülüyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri