1 ile 30 arası toplam 322 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Cangele çok kötü olmuş.O zaman gerçekten almak şart ama Kayseri bir sürü iyi oyuncu transfer etti , gökhanı da ucuza verdi.Yıldız forvetin gelmesini çok isterim Kayseriye ama zor bence.
    Gökhanı 5 MN Euroya verdik daha ne olsun.Yönetim yıldız forvet getireceği sözünü verdi daha benim bildiğim bir kaç isim var daha ciddi görüşmeler var onlarla ama diyemem şuan söz verdim bilgiyi aldığım kişilere inşallah birisi gelecektir.Kasada sağlam duyduğuma göre

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post

Gökhanı 5 MN Euroya verdik daha ne olsun.Yönetim yıldız forvet getireceği sözünü verdi daha benim bildiğim bir kaç isim var daha ciddi görüşmeler var onlarla ama diyemem şuan söz verdim bilgiyi aldığım kişilere inşallah birisi gelecektir.Kasada sağlam duyduğuma göre
    5 mn euro mu.Kardeş sen iyi misin.TS açıklama yapmıştı 1.2 mn euroya aldık diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by omersal View Post
    5 mn euro mu.Kardeş sen iyi misin.TS açıklama yapmıştı 1.2 mn euroya aldık diye.
    Olurmu arkadaşım yav Gir bak arşivlere senin yanlışın var

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post

Olurmu arkadaşım yav Gir bak arşivlere senin yanlışın var
    Allahallah.Eğer 5 mn ise TS kazık yemiş diyebilirim. 3 mn ye de rahat alırdı yani.5 mn yi ben olsam Mehmet Yıldıza verirdim daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Altay'da Merter Kayseri yolcusu

Siyah-beyazlılarda, Eren Güngör'den sonra orta saha oyuncusu da Süper Lig'e gidiyor

Dış transferde 6 oyuncuya imza attıran Altay'da defans oyuncusu Eren Güngör'den sonra Merter Yüce de Süper Lig ekibi Kayserispor'un yolunu tutuyor. Siyah-beyazlı yönetimin sözleşmesini uzatmasını istediği ancak olumsuz yanıt aldığı 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için Altay ile Kayserispor arasındaki pazarlık son aşamaya geldi. Altay'dan Eren Güngör'ü alıp 700 bin YTL artı Ali Çamdalı ile Turgay'ı veren Kayserispor, Altay'ın Merter için 1 milyon YTL'den 800 bin YTL'ye inince görüşmeler iyice sıklaştı.

Kayseri temsilcisinin siyah beyazlı kulübe 650 bin YTL önerdiği bildirildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin gelecek hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Siyah-beyazlıların kampları yarın başlıyor. Yarın saat 8.20 uçağıyla İstanbul'a gidecek olan Altay, karayoluyla Kocaeli Kartepe'de birinci etap kampına başlayacak, Kartepe'den sonra 20 Temmuz'da Kızılcahamam kampına girilecek.

Kaynak:Yeni Asır

Mesaj Yetkileri