1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Deivid'i Münih'e ameliyata göndermişiz.Demek ki sözleşmesini fesh etmiycez gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Deivid'i Münih'e ameliyata göndermişiz.Demek ki sözleşmesini fesh etmiycez gibi geliyor bana.
    Yahu adamı ortada bırakacak hali yok ya yönetimin.Tadavisini yaptırır sonra ne olacağına karar verir yönetim.

Eğer Güiza işi yatarsa buna 20 gün önce sevinirdim fakat şu anda iyi bir santrafor bulmak, onu ve kulübünü ikna, etmek pazarlık ,yapmak çok uzun sürer ve çok geç kalınmış olunur.O yüzden gelmesini istiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    sakatlanan oyuncunun sözleşmesi mi feshediliyor anlamadım ? bu nasıl bir mantık..
    Anlatılmak istenen şu güzel kardeşim.Ülkemizde yabancı kontenjanı varken yarım sezon sakat yatacak sezonun geri kalanında da form tutmak için uğraşacak ve sezon sonu sözleşmesi bitecek bir adamın sözleşmesini feshedilmesi normal bir olay.Böyle bir mantık yani umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Last edited by a.arıcı-11 : 07.Temmuz.2008 at 12:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri