Sayfa 21 / 29 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Toraman'a talip var!

Konyaspor, Avusturya kampında kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bırakılan oyunculardan İbrahim Toraman için Beşiktaş yönetiminin kararını bekliyor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, transfer çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü, tempo nedeniyle kendisinin bile Konya'da çok az kaldığını söyledi.

Önümüzdeki günlerde 2 oyuncuya daha imza attıracaklarını ifade eden Kuntoğlu, güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını, 90 dakika mücadeleyi bırakmayan hırslı bir ekip oluşturduklarını bildirdi.

Beşiktaş takımının Avusturya kampı sırasında kavga etmeleri nedeniyle İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in süresiz kadro dışı bırakıldığını anımsatan Kuntoğlu, ''İbrahim Toraman'ı istiyorum. Buna Beşiktaş yönetimi karar verecek. Beşiktaş yönetiminin bu konuda yarın bir toplantı yapacağını öğrendim. Toplantıda alınacak kararı bekliyoruz. Gönderilmesine karar verilirse Toraman'a talibiz'' dedi.

Kaynak : Sabah

Kimse kusura bakmasın ama Sinan Engin yine tükürdüğünü yaladı.Delgado,Nobre olaylarında da böyle diyordu,yok kesinlikle yollanacaklar falan,sonra affedilmişlerdi.Sivasspor maçında pafla çıkacağız demişti sonra as takımla çıkmıştı maça Bjk.Şimdi de bu 2 futbolcu affedildi.Yetenekleri falan bir yana bu olaylar kulübün daha da küçülmesini sağlıyor,otorite bozuluyor.Sinan Engin çook yanlış işler yapıyor bu kulüpte.Zararları yararlarından daha fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kimse kusura bakmasın ama Sinan Engin yine tükürdüğünü yaladı.
    Ne kusuru Baran , ben de Sinan Engin'den hoşlanmıyorum , gitsin mümkünse yönetimle birlikte..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaptanlar satış listesinde!

Flaş! Beşiktaş, kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı satışa çıkardığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz bugün yapılan toplantıda, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın süresiz kadro dışı cezalarının devam etmesine, her ikisinin de 150 bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve de tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir."

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kimse kusura bakmasın ama Sinan Engin yine tükürdüğünü yaladı.Delgado,Nobre olaylarında da böyle diyordu,yok kesinlikle yollanacaklar falan,sonra affedilmişlerdi.Sivasspor maçında pafla çıkacağız demişti sonra as takımla çıkmıştı maça Bjk.Şimdi de bu 2 futbolcu affedildi.Yetenekleri falan bir yana bu olaylar kulübün daha da küçülmesini sağlıyor,otorite bozuluyor.Sinan Engin çook yanlış işler yapıyor bu kulüpte.Zararları yararlarından daha fazla.
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kaptanlar satış listesinde!

Flaş! Beşiktaş, kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı satışa çıkardığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz bugün yapılan toplantıda, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın süresiz kadro dışı cezalarının devam etmesine, her ikisinin de 150 bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve de tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir."
    Demek ki neymiş, basına aldanıp sallamamak gerekirmiş

Keşke affedilselerdiToraman satılırsa yurt dışından bi takıma satılmalı,onu Türkiye'den bi takımda, heleki rakiplerimizden birinde görmeyi hiç istemem.Üzülmez istediği yere gidebilirBu zaman kadar yaptığı katkılar ve takım üzerindeki emekleri için kaptanlarımız teşekkür ederiz...İkisine de futbol hayatlarında başarılar.

Oooooo Deli İbrahimm...
    Oooooo İbrahim Toraman...

Özellikle de Toraman'ı çok seviyordum tam bi savaşçıydı, iyi bir Beşiktaş'lıydı.Özleyeceğim kendisini.Üzülmez'i pek beğenmesem de takımımıza kaptanlık yapmış bir oyuncu.İkisinini de yolu açık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önce Serdar'ı başka takımlarda oynatmaya kalktınız, sonra Burak ile kıyasladınız. Her şey bitti şimdi taraftar yarışına mı girdiniz?

Mesajları siliyorum ve transfer haberiyle alakalı olmayan sürdürdüğünüz bu tartışmayla ilgili mesaj atan olursa okur grubuna gözünün yaşına bakmadan alacağım. Bilginize...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serkan abi yalnız anlayamadğım bir konu var.Benim İbrahimler ile ilgili yazdıklarım neden silindi acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu oyuncuların affedilmemesi çok doğru bir karar.çünkü bu oyuncular affedilse takımın huzuru daha çok bozulacaktı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Serkan abi yalnız anlayamadğım bir konu var.Benim İbrahimler ile ilgili yazdıklarım neden silindi acaba?
    Alıntı olunca kafam karışmış, geri getirdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

yonetimimizin aldıgı en dogru kararlardan biri. tebrik ediyorum.
    umarım bi son dakika geri donusu olmaz.

Ceza kararının açıklanmasının ardından İbrahim Üzülmez "Disiplini sağlamaya çalışırken kadro dışı kaldı. Yapacak birşey yok. Ama yıkılmadım dersem yalan söylemiş olurum." diye yorum getirdi.

Toraman ise "Ceza alacağımız tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Borservisleri bir an önce açıklasınlar...Herşey çok yeni birkaç gün sonra konuşabilirim." demekle yetindi.

Beşiktaş tarihinin en ağır cezasını alan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı yönetim kuruluna çağırıp savunmalarını isteyelim teklifini başkan Yıldırım Demirören "Herkes hak ettiği cezayı görecek." diye karşı çıktı.
    Toraman bonservis bedelini ödeyip serbest kalmak istiyor olabilir, belli ki gözü yükseklerde, Galatasaray veya Fenerbahçe'ye giderse şaşırmamak lazım. Beşiktaş bu iki kulübün talebini geri çevirir, Toraman eğer büyük bir kulübe gitmek istiyorsa mutlaka bonservisini kendi almalı ki sanıyorum ki öyle yapmak istiyor açıklamasına bakarsak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uzun zaman sonra yönetim tükürdüğünü yaLamayarak, daha sezon başLamadan erkenden transferLerini tamamLayıp, tam kadro oLarak Kampa giderek, yerinde kararLarı ve oLayLarı sürekLi takibi iLe çok doğru hamLeLer yapıyor. Başarının temeLLeri atıLmış durumda. Artık herkes hangi takıma hizmet ettiğinin farkındadır, nerede oLduğununda !
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İbrahim Toraman iyi bir oyuncu diğer büyüklerden birine gider sanırım yada avrupaya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gittikleri iyi oldu affedilselerdi takım için tam bir çöküş olurdu.Kale içten feth edilir gibi bir deyim olurdu.Bjk için iyi oldu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve satış listesine koyulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın bonservis bedelleri belli oldu.

Siyah beyazlı yönetimin İbrahim Toraman için 4,5 milyon Euro istediği öğrenildi.

İbrahim Üzülmez'in ise alacaklarını bırakması durumunda 500 bin YTL getirerek takımla ilişkisini kesmesine izin verilecek.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Toraman için biraz uçuk değil mi??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4.5M€ gayet uçuk bir rakam Kimse o parayı vermez ve Toroman takımda kalır diye düşünüyorum. Bjk yönetimi de böyle düşünmüş olabilir. Sinan Engin'in söyledigi sözden direk dönmek yerine böyle dolambaclı bir yol izlemiş olabilir. 4.5m€ veren takım cıkması çok çok düşük bir ihtimal; böylelikle de Toroman takımda kalır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Resmen Toroman takımda kalsın diye yapmışlar.Bir de yanlış bilmiyorsam 3 büyüklere satılmayacak Toroman.Bir anadolu kulübü o parayı veremez.Avrupadan da teklif zor gelir.EURO 08 de oynasalardı belki gelirdi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Toraman veya Üzülmez'den 1 sini affedip diğerini yollamak olmazdı.2 side yollanacak.Takım içi huzur ve dayanışma çok önemli.Bu 2 oyuncunun arasında geçmişten gelen bir şeyler olduğu aşikar.Bu çok tehlikeli bir durum.Takım içinde kamplaşmalara neden olabilirdi.Geri dönmeleri belkide gitmelerinden daha iyi olacak.Zaten Toraman'ın mevkisinde 2 tane yabancı aldık.Büyük ihtimal sağ bek oynayacaktı.Oradada adamımız var.İbrahim Üzülmez'in gitmesini çok istiyordum zaten.Bu 2 oyuncunun gitmesi diğer oyuncularında önünü açacak.En iyisi bu sanırım.Hayırlı olsun kulübümüze..

Ayrıca Toraman için eğer rakiplerimizden çok iyi teklifler gelirse satılabilir diye düşünüyorum ama eğer anadolu takımlarına satılacaksa rakiplerimize satılamaz diye madde koydurmaları gerekir..

Düzen:Toraman için istenen fiyat bence yurt içinden gelecek teklifler için.(Özellikle rakiplerimizden gelecekler için) Yurt dışından gelecek tekliflere göre indirim yapılacaktır.
    So what?
    Saike

Türkiye'den hiçbir takım Toraman'a 4.5 milyon Euro ödemez. Avrupa'dan hiç ödemez. Toraman büyük ihtimalle Beşiktaş'ta kalır, Üzülmez ise Anadolu takımlarından birine gider.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben mantığı çözdüm.

OLaydan sonra Beşiktaş yönetimi tükürdüğünü yaLamamak adına gitti ikisinide satış Listesine koydu. Toraman ı uçuk rakamLara Listeye koydu ki kimse tekLif etmesin ve sezon sonunda mecbur oLarak Toraman eLde kaLsın. Şimdi zaten İbrahim üzüLmezi gözden çıkarmışLardı bir şekiLde göndermek istiyorLardı, ama direk sen git kendine takım da buL diyemezLerdi. Bu oLay iLe birLikte bizimkiLere de gün doğmuş oLdu. BöyLece İbo yu postaLayıp Toraman a da istediğimiz fiyatı veren çıkmadı ve son bir görüşme yaptık kendisi pişman vs ayakLarı yapıp Toraman ı takımda bırakıcakLar. Ahanda buraya yazıyorum, demedi demeyin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

O kadar uçu bir rakam göremedim ben.Toraman bu kadar eder benceParayı fazla bulan almaz kardeşimİnşAllah satılamaz da elde kalır Toraman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Toraman'ı bize satın yahu Çok isterim Toraman'ı Galatasaray'da görmek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bjk toromanı satmamak için böyle bonservis söylemiş kanımca ibo ise yine almaz kimse onu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deniz bari sen söyleme bunu,Kayseri'de olsaydı Toraman rahat 7-8 milyon çekerdiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

M.Topuz için 11 milyon Euro reddediliyorsa Toraman için 4.5 milyon Euro çok fazla değil diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Haklısın ama Mehmet Topuz'da elde kaldı. Ben arkadaslara katılıyorum bu parayı kimse vermez yönetimin tamamen tükürdügünü yalamamak için çizmiş olduğu bir yoldur. Bu şekilde Toraman elde tutulcaktır. Ayrıca bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Fiyatların çok farklı olması. (Üzülmez 500 ytl Toraman 3.5 mılyon euro) Üzülmezi elden çıkartmak istedikleri ve Toramanı satmak istemediklerin resmiyetidir. Toramanda elde çıkartılmak istense en fazla 2 m euro değer biçilirdi. Tabi şu da var bu fiyat (3,5m euro) değer biçilmiş ama illahi bu fiyatada satılcak diyede birşey olmamalı tabiki satmak niyetindelerse

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

M.Topuz'u kulübü bırakmadı.

İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında tabii ki büyük fark olacak.Toraman hem yaş olarak daha genç hemde kalite olarak daha kaliteli bir isim.Toraman gibi adamı ucuza bırakmak istemeyeceğiz tabii ki.Bence o istenen paraya pazarlık payıda bırakılmıştır.
    So what?
    Saike

M.Topuz 11 milyon Euro etmez, o da abartılıyor, bence Topuz 5-6 milyon Euro, Toraman ise 2.5-3.5 milyon Euro eder.

İ.Üzülmez'i satarsa Beşiktaş solda kim oynayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    M.Topuz 11 milyon Euro etmez, o da abartılıyor, bence Topuz 5-6 milyon Euro, Toraman ise 2.5-3.5 milyon Euro eder.

İ.Üzülmez'i satarsa Beşiktaş solda kim oynayacak?
    Seric var o mevkide.Sezer var alt yapıdan.Olmadı Tello oynar.
    So what?
    Saike

Sayfa 21 / 29 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri