1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Geçen sene CL'de kazandığımız paralar Emre ve Guiza transferine harcanmış oldu. Şimdi Aurelio yerine birini daha almalıyız. Ancak yeni transfer çalışmaları için Avusturya kampının sona ermesini bekleyeceğiz bakalım Aragones nasıl bir rapor sunacak belkide hiç ummadığımız adamları gönderebilir takımdan.
    Yönetim açıklamada bulundu. Aurelio eğer bir kulübe gidecek ise o kulüp Fenerbahçe'ye 7 Milyon €'luk bonservis bedelini ödemek zorunda. Böyle bir transfer gerçekeleşecek ise bu para ile yeni oyuncular alınabilinir. Bu arada ortasahada Maldonado var bakalım bu oyuncu bu sezon neler yapacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yönetim açıklamada bulundu. Aurelio eğer bir kulübe gidecek ise o kulüp Fenerbahçe'ye 7 Milyon €'luk bonservis bedelini ödemek zorunda.
    Sizin yönetim uçmuşSözleşmesi biten bir adamdan nasıl para kazanmayı düşünüyorlar acaba:S

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Sizin yönetim uçmuşSözleşmesi biten bir adamdan nasıl para kazanmayı düşünüyorlar acaba:S
    Serbest kalma maddesi var. Opsiyonun kullandık ve federasyondan gerekli izni aldık. Aurelio istediği kulübe imza atabilir ama; attığı taktirde de Fenerbahçe'ye bu ücreti ödemek zorundalar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Serbest kalma maddesi var. Opsiyonun kullandık ve federasyondan gerekli izni aldık. Aurelio istediği kulübe imza atabilir ama; attığı taktirde de Fenerbahçe'ye bu ücreti ödemek zorundalar.
    Hiç zannetmiyorum Fb'nin bu olaydan para koparabileceğini , görücez bakalım

Mesaj Yetkileri