Edu, Lugano, R.Carlos, Deivid, Alex, Maldonado, Kezman ve Güiza.
8 yabancımız var. Edu, Lugano, R.Caros, Alex ve Güiza gönderilmeyeceğine göre, kontenjanı açabilmek için uygun 3 isim var, sakat olan Deivid, formsuz ve istenmeyen Maldonado ile Kezman.
Kezman'ın gönderilmesi, yerine orta sahaya defansif bir isim alınması en doğrusu olur. Kezman'ın piyasası var, para kazanırız mutlaka bir takıma satarız, Zenit iddiaları gündeme gelmişti, Ruslara satıp iyi para kazanabiliriz.
Aurelio'nun gitmesiyle ilgili söylenecek fazla söz yok, bu dava kesinlikle FIFA'lık olacak. FIFA umarım lehimize karar verir Aurelio konusunda ki opsiyon hakkı kullanıldığına göre lehimize olmalıdır. Aurelio'dan iyi bir tazminat alırız inşallah, tabii bir de Appiah'tan. Aurelio'nun yaptığı ayıp, seni yıldız yapan, hatta Avrupa Şampiyonası'nda oynamanı sağlayan bir kulübe beş kuruş kazandırmadan gidiyorsun ki hem de sana en çok ihtiyaç duyulan zamanda ve maddi olarak iyileştirme yapıldığı halde. Tabii gittiği kulüp Man Utd, Real Madrid, Arsenal olsa saygı duyarım ama R.Betis gibi düşmemeye oynayan takıma gidiyorsun. İnşallah gittiğin takımla küme düşer de seneye İspanya Liga BBVA'da oynarsın diyorum.
Egemen Appiah'ı unuttun...
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...en/profil.html
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güiza'nın formasını alabilirim...
Last edited by Wesley Sneijder : 09.Temmuz.2008 at 07:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza nasıl bir etki yaratacak bilmiyorum ama bu adam benim hiç içime sinmiyor.Umarım yanılırım.Aurelio'da gitti galiba.Gitmemiş olsa bile bize artık yararlı olmaz.Zaten Aurelio için Milli takım öncesi ve Milli takım sonrası diye bir performans çizgisi var sanki.Milli takıma gitmeden önce koyduğu performans son 2 senedir yok gibiydi sanki.Tabi bazı maçlar hariç.
Güiza çok beğendiğim bir oyuncu ama oyuncu için harcanan para bence bazı oyuncuların isyan etmelerine neden olacaktır.Aurelio Kezmanın parasına isyan ediyorsa bunu düşünmek bile istemiyorum...
Bir F.Bahçeli daha G.Antep'te
Dış transferde özellikle son haftada atağa kalkan Gaziantepspor, Fenerbahçe'den orta alan oyuncusu Kemal Aslan'ın ardından yine aynı takımdan Oğulcan ile de anlaştı. Kırmızı-siyahlı yöneticiler, Oğulcan ile bir araya gelerek prensipte anlaşmaya vardı. Oğulcan'ın hafta içinde Gaziantep'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı ve Celal Doğan tesislerinde sürdürülen ilk etap kamp çalışmasına katılacağı ifade edildi. Fenerbahçe'den transfer edilen Oğulcan ile 3 yıllığına mukavele yapılacağı bildirildi.
Bugüne kadar Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar, Emrah Eren, Erman Özgür, Mehmet Yozgatlı ve Kemal Aslan'a imza attıran yöneticiler, Oğulcan'ın transferinde herhangi bir pürüz bulunmadığını, prensipte anlaşılan futbolcunun işinin yalnızca imzaya kaldığını belirttiler. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon çok iyi bir ekip kurduklarına inandıklarına ifade ederek, ''Transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'ın istekleri doğrultusunda çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Şimdi iş yabancı oyuncu transferine kaldı. Bu transferde de mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. İyi bir kadro kurmak için çok sıkı bir çalışma yürüttük. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorum. Yurt dışında kadromuza almak istediğimiz çok kaliteli 2 oyuncu var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Mutlu sona ulaşmaya az kaldı, biraz sabır istiyoruz'' diye konuştu. Yeni sezon hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde günde çift antrenmanla sürdüren kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Nurullah Sağlam, yeni sezona daha önce çalıştığı ve çok iyi bildiği futbolculardan kurulu bir ekiple girdiğini belirtti.
Sağlam, bu sezon iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, ''Gaziantepspor efsanesini geri getirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Allah bizleri mahcup etmesin'' dedi.
Kırmızı-siyahlılar, daha önce Erman Özgür, Kemal Aslan, Emrah Eren, Murat Şahin, Hakan Bayraktar, Mehmet Yozgatlı, Mustafa Cevahir gibi futbolcularla mukavele imzalamıştı.
09.07.2008Kaynak : AA
Evet arkadaşlar bilidiğiniz gibi ezeli rakibimiz Beşiktaş eğer blöf yapmıyorsa İbrahim Toramanı satacak.İbrahimi alıp Edu'yu göndererek kontenjanı açmamız fikri size nasıl geliyor.Hem böylece Deivid kötü bir şekilde gitmez,hem kaliteli bir yerli stoperimiz olur,hemde şampiyonlar liginde daha az gol yeriz![]()
Güiza transferi tam bir bomba bence. Muhteşem bir transfer ama umarım Semih'e yazık olmaz. Güiza birazcık sorun yaşayabilir malum İspanya'dan başka hiçbiryerde forma giymedi ama bu sorunu kısa atlatırsa banko her sene gol kralı olur.
Yalnız Güiza'nın bir eksiği var, oda karizması. Yani Güiza yazılı formalardan satış patlaması beklemek pek doğru olmaz. Ama 18 gol atmış bi Nihat gelse birçok satış olur. Ama Güiza'nın oturmuş bir karizması yok. Mesela Güiza'nın karizması bi Torres gibi olsaydı bonservisi 50 milyon euro'dan aşağı olmazdı. Çünkü neredeyse Torres kadar yetenekli ve bitirici biri. Tek farkı o kadar fırsatçı ve tecrübeli değil. Ama kafa desen var, ayak desen var. Fenerbahçe alabileceği en üst düzey futbolculardan birini aldı diye düşünüyorum.
Güiza hayırlı olsun bütün Fenerbahçe camiasına ve Türk futboluna.Ufak çaplı endişelerim vardı ama biraz fikrimi değiştirmiş gibiyim,başarılı olacağını düşünüyorum Güiza'nın.Aragones 2 forvet oynayacaksa Kezman-Güiza olur tercihi.O zaman akıllara Alex'li bir ortasaha nasıl olacak sorusu geliyor.Neyse hazırlık döneminde bunların hepsini göreceğiz.
Güiza'nın takıma çabuk adapte olacağını düşünüyorum,çünkü takımda İspanyolca konuşan oyuncu sayısı çok fazla,hocamız İspanyol,Güiza'nın İspanya Milli Takımından da hocası.Bundan sonra bize kalan şey takıma olan desteğimiz.
Aurelio'nun gitmesine çok üzüldüm,onun gibisini bulmamız çok zor.Umarım Betis'te başarılı olur,yedek kalmaz.Bizim Aurelio'nun yerini mutlaka doldurmamız gerekiyor.
Bunların dışında kadro derinliği açısından hala transfer gerektiği açık.Gökhan Gönül'ün alternatifi yok,Önder diyeceksiniz ama Önder stoper oyuncusu Gökhan'ın yokluğunda dolduramaz orayı.Bir tanede kaleci transferi yapabiliriz belki.
Hazırlık maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum,canlı yayınlayacak bir kanal var mı? Gerçi FBTV sonra 90 dk özetini veriyor ama,canlı varsa canlı seyretmek daha iyi![]()
Güiza'nın Bonservis Bedeli Resmi Olarak Açıklandı!!
Bugün tarihli gazetelerde ve radyo - TV haberlerinde yeni transferimiz Daniel Güiza için ödediğimiz bonservis bedeli konusunda yanlış rakamlardan bahsedilmekte ve spekülasyonlar yapılmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Güiza'nın transferi karşılığında bonservis bedeli olarak 14 milyon euro ödemiştir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Böylece Spekülasyonlar da bitmiş oldu..
Dün 17.4 milyon Euro'lardan bahsedilirken bir noktaya dikkat çekmiştim, o da Şekip Mosturoğlu'nun FBTV'deki açıklamasıydı. Mallorca'da uzun süren pazarlıklar sonucu Güiza'nın renklerimize bağlandığı açıklandı. Eğer biz bahsedilen 17.4 milyon Euro'ya bu işi bitirseydik, Mallorca kulübü ile muhattap olmaz, İspanya Futbol Federasyonu'na gerekli serbest kalma ücretini ödeyip Güiza'yı alırdık. 10-14 milyon Euro arasına almış olduğumuzu söylemiştim ve yanılmadım, 14 milyon Euro'ya almışız
Resmi açıklamanın kulüpten gelmesi güzel oldu bu konuda, spekülasyonlar bitti.
Bu bedeli yadırgamamak gerekir. 100. yılımız için 4 tane yabancı almıştık. Kezman 8.5 milyon Euro, Lugano 7.5 milyon Euro, Edu 5.5 milyon Euro ve Deivid 4 milyon Euro. Toplam 25.5 milyon Euro harcamıştık o sezon. Ertesi sezon ise Carlos ile Maldonado'yu bedelsiz aldık. Bu yıl ise 14 milyon Euro'ya Güiza'yı aldık. Bizim yönetim ne yapacağını iyi bilir, ayrıca hisse senetlerinin değeri 100 YTL idi dün, bugün 110 YTL olmuş.![]()
Geçen sene CL'de kazandığımız paralar Emre ve Guiza transferine harcanmış oldu. Şimdi Aurelio yerine birini daha almalıyız. Ancak yeni transfer çalışmaları için Avusturya kampının sona ermesini bekleyeceğiz bakalım Aragones nasıl bir rapor sunacak belkide hiç ummadığımız adamları gönderebilir takımdan.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Yönetim açıklamada bulundu. Aurelio eğer bir kulübe gidecek ise o kulüp Fenerbahçe'ye 7 Milyon €'luk bonservis bedelini ödemek zorunda. Böyle bir transfer gerçekeleşecek ise bu para ile yeni oyuncular alınabilinir. Bu arada ortasahada Maldonado var bakalım bu oyuncu bu sezon neler yapacak.
Sanırım +2 durumunda olanlar maldonado ve kezman olacaktı.. ancak deivid'in sakatlığı ile maldonadoo oynar diye düşünüyorum..
Haydi başkan, bir de Senna'yı kap gel
Kezman'ı 4-5 milyon Euro'ya satabiliriz halen, hele Rus takımları isterse daha da yükseğe satabiliriz. Appiah ile Aurelio'dan büyük ihtimalle iyi bir tazminat bedeli alacağız, o da herhalde 5-10 milyon Euro arası değişir. R.Carlos'un gideceği haberleri var, ben inanmasam da gitse bile 7-10 milyon Euro arası bir para kazandırıp gider. Lugano'ya teklifler var, o da nereden baksak 8-12 milyon Euro'ya gider yönetim isterse. O yüzden Güiza transferini biz her şekilde karşılarız, açığı kapatırız.
Temennim, Kezman'ın tatmin edici bir rakam satılıp, Aurelio ile Appiah'tan da iyi bir tazminat alınıp, çok kaliteli bir ön libero transfer etmemizdir. Aurelio ile Appiah konusu hemen çözüm bulmasa da bu yıl içinde çözümlenir, ama şimdilik en iyi çözüm Kezman'ın mutlaka satılması olacak.
Mehmet Topuz iddiaları yeniden gündeme gelmeye başladı, aslında Mehmet Topuz'a tam ihtiyacımız olduğu zamandayız. Orta saha için harika bir seçim olur ama kulübü bırakmıyor. Onu alabilsek orta alanda Emre - Topuz - Kazım veya Emre - Deniz Barış - Topuz Barış şeklinde iyi bir orta alan kurabiliriz.
Nihat için girişimde bulunmuştuk, hatırlarsanız 12-14 milyon Euro arasında bize geleceği yazılıyordu, en azından teklif o yöndeydi. Şimdi bakıyorum da Güiza için ödenen bedel 14 milyon Euro ve Nihat ile aynı neredeyse. O yüzden sorun etmemize gerek yok.
Sennayı ne yapacaksınız ya? Adam hem yaşlı hem de çok beğendiğim bir adam değil. EURO 2008e damga vurduğu için fiyatı da artmıştır ayrıca.
Aurelio 1977, Senna ise 1976 doğumlu, aralarında 1 yaş var. Senna kaliteli bir oyuncu ve bizim takımımızda çok iş yapar. Alabilirsek büyük iş başarmış oluruz. Senna olmazsa da kaliteli bir ön liberoya ihtiyacımız var.
Gilberto Silva 1976 doğumlu ve tam aradığımız isim aslında. Şu an bonservisinin elinde olması lazım, bir takımla anlaştı mı, bileniniz vardır mutlaka. Aslında eğer hala boştaysa Gilberto Silva'yı alsak iyi olur.
GiLberto SiLva haLa ArsenaL de. Tabi henüz anLaşmış durumda da değiL ArsenaL iLe.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence Güiza yerinde bir transfer olmadı. Çok fazla para verildi Güiza'ya, ki ben olsam 6 Milyon Euro'dan 5 kuruş fazlasını vermezdim Güiza'ya. Fenerbahçe Güiza'ya verdiği parayla daha kaliteli 3 oyuncu alabilirdi farklı mevkiilerine.
Ön libero için maldonado var selçuk var deniz var bence o bölge için transfere gerek yok fenerbahçede şimdi büyük ihtimalle aurelio ayarında ön liberomuz yok diyeceksiniz ama bence maldonado'ya güvenmeli fenerbahçe kendisi kaliteli bir futbolcu
Sonunda gitti demek Aurelio o bölgeye transfer şart Bakalım yönetim ne yapacak Kontejyan açmakla uğraş birde ...
6 milyon Euro'ya alabiliyorsan alsaydın Güiza'yıGülerlerdi o teklifle gidilseydi
La Liga gol kralı 6 milyon Euro olamaz. Bu fiyatı ayrıca Fenerbahçe belirlemiyor, piyasa belirliyor. Fenerbahçe 14 milyon Euro değil de daha ucuza almak istemez miydi, isterdi ama Arsenal, Roma, Man City, Barcelona, Sunderland, Tottenham gibi kulüplerin de listesinde olan bir isimdi Güiza. Söylentilere göre, Aragones olmasa Güiza'yı Fenerbahçe alamazmış, öyle deniliyor.
Sözleşmesi bir yıl uzatıldı, opsiyon hakkı kullanıldı, yani bu da demek oluyor ki sözleşmesi 2009'da bitiyor. Dolayısıyla da bu işten tazminat alacağız büyük ihtimalle.Sizin yönetim uçmuşSözleşmesi biten bir adamdan nasıl para kazanmayı düşünüyorlar acaba:S
Yönetim ayakta uyudu Başka birşey denemez Bakalım olay mahkemeye taşınır mı
Ve Aurelio Betis'te!
Transferi yılan hikayesine dönen Marco Aurelio Real Betis'e imza atıyor. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Brezilya asıllı Türk oyuncu yarın Sevilla'ya geçerek, İspanya Ligi takımlarından Real Betis ile üç yıllk sözleşmeye imza atacak. Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2008Kaynak : DHA