Sayfa 69 / 122 İlkİlk ... 1959676869707179119 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Dikkat!!!
    Krygiakos-Ferrari-Kuffour-Yepes bunların bonservsleri elinde....

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Dikkat!!!
    yönetimin haberi varsa umarım yepes olmadı ferrari ile anlaşırlar.belki başka oyuncular da vardır böyle):

Dikkat!!!
    Bizim yönetim bonservisleri elinde olanların listesini çıkartmıştır, merak etme.

Servet de iki Emre de bu dört stoperden kaliteli bence, boşuna kontenjanı doldurmaktan başka işe yaramazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mensah haberleri çıkmaya basladı,Uuzn zamandır tanıdıgım biri..Sag bek ve stoper oynayabiliyor..Ayrıca baya hızlıdır kendisi..Gelmesini çok isterim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Krygiakos gelirse Türkiyede rezil ederler..Adam çok yavaş bir kere..Rusya maçında gördük..Servet'ten bile agır..
    Last edited by Emurafu : 08.Temmuz.2008 at 23:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mensah süper birdefans gsye çok faydası olur

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mensahın cok fazla talıbı var cok zor almamız

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Toraman'da satılık artık, buna da dikkat derim, her an bu transfer de gerçekleşebilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    boşuna yazmışsınız mesajımın üstünde lucas neill haberi var...arkadaşın smile'ı yüzünden yazdım

ayrıca ben öyle oyuncu konusunda kıvırmam.
    Özür dilerim, zaten baştada belirtim bu yorumun Baptista için mi diyerek?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ben Krygiakos'u isterim.Yepes zaten 32 yaşında..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dikkat!!!

Ferrari hariç diğerleri yetersiz, Kuffour çok yaşlı, eski Kuffour yok.
    Ferrari için İtalyanlar teklif vermiştir, bırakırsan gider..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neill için bugün tamamen işin kapandığını dinledim televizyon'da.
    Açıklama yapmışlar takımda kalacağına dair.Gerçekleşse bir iyi oyuncu daha gelebilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ferrari hariç diğerleri yetersiz, Kuffour çok yaşlı, eski Kuffour yok.
    Ferrari için İtalyanlar teklif vermiştir, bırakırsan gider..
    aynen ferrari hariç hiçbiri işimize yaramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ferrari sezon ortasında Milan'la anlaşmıştı diye hatırlıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Arda için çılgın iddia

Arda için çılgın iddia

Başkanımız Adnan Polat, “Avrupa’da kupa kaldırmadan bu jenerasyondan kimse gidemez” diyor, ama Avrupa devlerinin Arda Turan aşkı da büyüyor. Euro 2008 sonrası ününe ün katan yıldız futbolcumuz için Manchester United çılgın bir bütçe ayırdığı iddia ediliyor.

İngiliz devinin, Galatasaray’a resmen ulaştığı ve 20 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. 1 ay önce Newcastle’ın 7 milyon Euro’luk önerisini değerlendirmeye bile almadan reddeden yönetimin, bu teklif karşısında şaşkına döndüğü ve ikiye bölündüğü bildirildi. Eski başkanlardan Mehmet Cansun’un bir dost sohbetinde kullandığı ifadeler ise aynen şöyleydi: “Manchester işi bitirmek istiyor ve 20 milyon Euro öneriyor. Artık Arda’yı tutmaları hiç kolay değil.”

Kaynak: Fanatik

Webaslan.com da yazıyordu.Gerçek herhalde ama inşallah gerçek değildir.Arda gibi bir yetenek bulmak zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hikaye... Hem fanatik hem webaslan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda hiçbir yere gitmeyecek arkadaslar rahat olun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray'ın, satış listesine konulan Beşiktaş'ın 2. kaptanı İbrahim Toraman'a talip olduğu iddia edildi...

Milliyet.com.tr'nin haberine göre; Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları, Song'un kendisine sunulan teklifi kabul etmeyerek takımdan ayrılması üzerine, transfer listesine savunma oyuncuları da ekleyen Galatasaray'ın, İbrahim Üzülmez'le ettiği kavga nedeniyle satış listesine konulan Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman'a talip olduğu iddia edildi...

Siyah-beyazlı kulüp, satış listesine konulan iki oyuncunun bonservis bedeli konusunda "şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinin dışındaki kulüplere" kolaylık göstereceklerini belirtse de Yıldırım Demirören-Adnan Polat dostluğunun, bu transferde işe yarayıp yaramayacağı, merak konusu oldu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın İbrahim toraman'ı gözden çıkardığını duyduk. İbrahim çok beğendiğim bir futbolcu. Onu her futbol adamı kadrosunda görmek ister. Beşiktaş'la temasa geçip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi.
    Last edited by PesimiSTyLa : 09.Temmuz.2008 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Toraman çok pahalıya bırakılmayacaksa mükemmel transfer olur. Defansın sağında da oynayabildiği için Uğur'a yedek aramak zorunda kalmayız. Forma savaşı da acayip kızışır stoper mevkiinde. İbrahim Toraman çok beğendiğim bir oyuncu.
    Ayrıca yönetim bir an önce bir santrafor almalı, tabii tek santrafor oynamayacaksak. Tek santrafor oynayacaksak Ümit vazgeçilmez bence. Çift santrafor oynayacaksak Ümit'in yanına top tutabilen, hızlı ve güçlü bir futbolcu lazım. Adriano olsa ne güzel olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 4.5M€ istiyormuş . Eger öyleyse olmaz bu iş.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

4.5 M euroya puyolu alırız be ne diyor bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    4.5 M euroya puyolu alırız be ne diyor bunlar
    Yanında Henry'i de verirler mi Abartma yahu
    Toraman'ı aslında 3,5 milyona düşürmeye çalışmalııyız. Fazla uçuk bir rakam değil ama diğer yandan bakınca fazla da ihtiyaç yok savunmada bu kadar fazla para verilecek oyuncuya. Skibbe; Servet ve Emre'nin 13 Haziran^daki maça hazır olacaklarını söyledi. Servet de 13 Haziran'a kadar iyileşeceğini, her gün çift tedavi gördüğünü açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Itandje geliyor!

Galatasaray'ın, Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje'yle yaptığı görüşmelerin sonunda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Doğan Haber Ajansı muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre: "Kamerun asıllı Fransız kaleciyle uzun süren görüşmeler sonunda anlaşmaya varan Sarı-kırmızılı kulüp, yarın bu futbolcuyu İstanbul'a getirerek imza attıracak.
    Galatasaray daha önce de Charles Itandje ile anlaşmıştı ancak, arada bazı pürüzler vardı. Bugün yapılan görüşmelerin sonunda imza için bir sorunun kalmadığı öğrenildi. Charles Itandje bugün geç saatlerde İstanbul'a gelecek ve yarın da kendisini Sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak.

DHA 09.07.2008
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hayırlı olsun beyler
    Last edited by klasgs : 09.Temmuz.2008 at 17:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    Itandje geliyor!

Galatasaray'ın, Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje'yle yaptığı görüşmelerin sonunda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Doğan Haber Ajansı muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre: "Kamerun asıllı Fransız kaleciyle uzun süren görüşmeler sonunda anlaşmaya varan Sarı-kırmızılı kulüp, yarın bu futbolcuyu İstanbul'a getirerek imza attıracak.
    Galatasaray daha önce de Charles Itandje ile anlaşmıştı ancak, arada bazı pürüzler vardı. Bugün yapılan görüşmelerin sonunda imza için bir sorunun kalmadığı öğrenildi. Charles Itandje bugün geç saatlerde İstanbul'a gelecek ve yarın da kendisini Sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak.

DHA 09.07.2008
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hayırlı olsun beyler
    Aykut, Itandje'ye bin basar, paralarımıza yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Umarım yalan haberdir. Tam Aykut parlamışken yabancı koıntenjanı böyle gereksiz bir transfer için harcanmaz. Vereceğimiz para da cabası.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aykut yetersiz son maclarda gördük hatalarını ''en önemli hatası topa cıkmaması gereksiz şekilde her gelen topu beklemesi'' ben gereksız transfer olarak görmüyorum yaşıda çok iyi uzun yıllar galatasaray forması giyebilir. Ayrıca liverpoolda yedek kalıyor reinanın yedegi cok abartmamak lazım ve son sozum bu adam kendini fransada ispatlamış birisi bu yönetime güvenmek lazım çok iyi işler çıkarıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

walla gazetelerde runje haberini duyunca ıtandje'ye razı oldum.ayrıca toraman çok iyi olurdu ama 4.5 çok fazla değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aman hocam Runje nereden çıktı yahu? İstemeyiz Runje filan, Hiç gerek yok. Runje alınacağına kaleye altyapıdan Fırat konulsun, daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aman hocam Runje nereden çıktı yahu? İstemeyiz Runje filan, Hiç gerek yok. Runje alınacağına kaleye altyapıdan Fırat konulsun, daha iyi.
    bende onu diyorum işte . görüyodum bayadır haber inanmak istemiyorum ama getirirlerse yeni kalecimiz diye kalpten giderim vallaha

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bende onu diyorum işte . görüyodum bayadır haber inanmak istemiyorum ama getirirlerse yeni kalecimiz diye kalpten giderim vallaha
    transfer dedıkoduları ıcınde sorensen, runje, itandje... en iyisi ıtandje idi dogru olanı yaptıgımıza inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İtandje'de mutlu sona ulaştı nihayetinde Galatasaray.Eğer Galatasaray kaleci mevkiine adam almak istiyorsa gerçekten İtanjde alabileceği en iyisimlerden birisi diye düşünüyorum.Liverpool'da yedek oynamış diye küçümsememek lazım.Lakin yedeği olduğu kaleci Reina.Liverpool'a gelmeden önce Fransa'da çok iyi bir performans göstermiş olması çok iyi referans..

Mensah'ın isimi Galatasaray ile birlikte anılmış.Alınabilirse çok iyi trasnfer olur gerçekten.Ayrıca Toraman'ıda fazla beklemeyin zira Beşiktaş yönetimi rakibine böyle bir oyuncu satmaz.Eğer çok istiyorsa Galatasaray büyük paraları gözden çıkarması gerekiyor..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri