1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Başarı mı? İşte sırrı..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

abicim lütfen yanlış anlama ama bu taktik çok bilinen bir taktik. biraz daha değişik bir şey yapsayfdın daha iyi olurdu bence. ben bu taktiği bayağı kullandım kullanmayanlara kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim.

birde haddim olmayarak senin taktiğinde yanlış olduğunu zannettiğim şeyleri sıralayacağım.
    1-topluca hücüm olursa daha iyi olur.
    2-genişlik dar olursa daha iyi olur. çünki senin taktiğine bakıldığında bir sürü adamın amc meckiisine yakın yerlerde. yani orta. fazla açılmıyorlar. o yüzden dar daha iyi olur
    3-zaman geçirmeyi kendin ne istersen yaparsın, ama takımına güveniyorsan maça başlarken az yaparsan daha iyi olur. başalrda 2 atıp geri çekilirsin.
    4-atak oyuncuya pas'ı koşu yoluna yaparsan çok estetik goller izleyebilirsin. tabii forvet'inin çko hızlı olması lazım.
    5-taçlarıda çabuk kullnadırırsan iyi olur. rakip takım dahas defans'a yerleşmeden hızlı bir şekilde atak yapıp yine seyrine doyum olmayacak bir gol izleyebilirsin

evet yazacaklarım bu kadar. görüşlerinizi bekliyorum

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Defans kurgusundan bahsettim daha önce söylediğim gibi defansta 1 süratli olursa defans arkasına sarkan oyuncu konusunda daha az sıkıntı yaşarsınız..
    ya abi bende sana bir tane veririm sen merak etme. sen bir tane transfer et yeter. diğeri benden.
    ( şaka bir yanabence iki tane olsa daha çok iyi olur. kusura bakma çko kanaatsizimdir. ben hreşeyin en iyisi olsun isterim oyunda. )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Onun haricinden ayak gücü olarakta iyi olursa size avantaj sağlar..
    demişsin ya. o ayak güzü uzun degaj atmasına mı arıyor. başka bir yararı varmidur???
    Last edited by cemir05 : 09.Temmuz.2008 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    abicim lütfen yanlış anlama ama bu taktik çok bilinen bir taktik. biraz daha değişik bir şey yapsayfdın daha iyi olurdu bence. ben bu taktiği bayağı kullandım kullanmayanlara kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim.

birde haddim olmayarak senin taktiğinde yanlış olduğunu zannettiğim şeyleri sıralayacağım.
    1-topluca hücüm olursa daha iyi olur.
    2-genişlik dar olursa daha iyi olur. çünki senin taktiğine bakıldığında bir sürü adamın amc meckiisine yakın yerlerde. yani orta. fazla açılmıyorlar. o yüzden dar daha iyi olur
    3-zaman geçirmeyi kendin ne istersen yaparsın, ama takımına güveniyorsan maça başlarken az yaparsan daha iyi olur. başalrda 2 atıp geri çekilirsin.
    4-atak oyuncuya pas'ı koşu yoluna yaparsan çok estetik goller izleyebilirsin. tabii forvet'inin çko hızlı olması lazım.
    5-taçlarıda çabuk kullnadırırsan iyi olur. rakip takım dahas defans'a yerleşmeden hızlı bir şekilde atak yapıp yine seyrine doyum olmayacak bir gol izleyebilirsin

evet yazacaklarım bu kadar. görüşlerinizi bekliyorum

ya abi bende sana bir tane veririm sen merak etme. sen bir tane transfer et yeter. diğeri benden.
    ( şaka bir yanabence iki tane olsa daha çok iyi olur. kusura bakma çko kanaatsizimdir. ben hreşeyin en iyisi olsun isterim oyunda. )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

demişsin ya. o ayak güzü uzun degaj atmasına mı arıyor. başka bir yararı varmidur???
    1- Takım zaten dc'ler hariç topluca atağa çıkıyor..
    2-Amc'lerin kanatlara çıkıyor bu nedenle geniş oynuyoruz ve bu amc'ler de ortalarda etkili olmasını belirtmesi lazım..
    3-Takım bazen son anlarda gol atabiliyor bu nedenle zaman geçirmeyi az yapıyorum..Yani bu taktikle son dakikalarda gol attığım çok oldu..
    4-Deneyeceğim..
    5-Deneyeceğim..

Bir ayak gücü konusunda soru sormuşsun evet Ayak Gücü Degaj..Degajları iyi bir kalecini varsa direk kaleden forvete uzun toplarla defans arkasına sarkan forvetiniz gol bulabiliyor..

İlgin için teşekkürler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by santacruz7 View Post
    taktiği hiç değiştirmeden kullandığım ilk sene lig şampiyonluğu ve italya kupasını aldım,şampiyonlar ligi finalinde man.unitede penaltılarla elendim.golcüsüz bu kadar oluyo ancak. toplamda 2 dc oyuncum 29 gol attı,dmc tek başına 20 gol (pirlo) ve forvetin attığı gol bütün sene sadece 22.taktik için teşekkürler,güzel taktikmiş
    Teşekkürler arkadaşım yorumun için..
    Last edited by Oghuse : 11.Temmuz.2008 at 12:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

1- Takım zaten dc'ler hariç topluca atağa çıkıyor..
    2-Amc'lerin kanatlara çıkıyor bu nedenle geniş oynuyoruz ve bu amc'ler de ortalarda etkili olmasını belirtmesi lazım..
    3-Takım bazen son anlarda gol atabiliyor bu nedenle zaman geçirmeyi az yapıyorum..Yani bu taktikle son dakikalarda gol attığım çok oldu..
    4-Deneyeceğim..
    5-Deneyeceğim..

Bir ayak gücü konusunda soru sormuşsun evet Ayak Gücü Degaj..Degajları iyi bir kalecini varsa direk kaleden forvete uzun toplarla defans arkasına sarkan forvetiniz gol bulabiliyor..

İlgin için teşekkürler..
    2.AMC kanatlara açılıyorsa tamam'dır.

Mesaj Yetkileri