abicim lütfen yanlış anlama ama bu taktik çok bilinen bir taktik. biraz daha değişik bir şey yapsayfdın daha iyi olurdu bence. ben bu taktiği bayağı kullandım kullanmayanlara kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim.
birde haddim olmayarak senin taktiğinde yanlış olduğunu zannettiğim şeyleri sıralayacağım.
1-topluca hücüm olursa daha iyi olur.
2-genişlik dar olursa daha iyi olur. çünki senin taktiğine bakıldığında bir sürü adamın amc meckiisine yakın yerlerde. yani orta. fazla açılmıyorlar. o yüzden dar daha iyi olur
3-zaman geçirmeyi kendin ne istersen yaparsın, ama takımına güveniyorsan maça başlarken az yaparsan daha iyi olur. başalrda 2 atıp geri çekilirsin.
4-atak oyuncuya pas'ı koşu yoluna yaparsan çok estetik goller izleyebilirsin. tabii forvet'inin çko hızlı olması lazım.
5-taçlarıda çabuk kullnadırırsan iyi olur. rakip takım dahas defans'a yerleşmeden hızlı bir şekilde atak yapıp yine seyrine doyum olmayacak bir gol izleyebilirsin
evet yazacaklarım bu kadar. görüşlerinizi bekliyorum
ya abi bende sana bir tane veririm sen merak etme. sen bir tane transfer et yeter. diğeri benden.

( şaka bir yanabence iki tane olsa daha çok iyi olur. kusura bakma çko kanaatsizimdir. ben hreşeyin en iyisi olsun isterim oyunda. )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
demişsin ya. o ayak güzü uzun degaj atmasına mı arıyor. başka bir yararı varmidur???