Itrandje evet iyi kaleci ama ben kaleci alınmaması gerektiğini düşünüyordum. Şahsen Aykut oynadıkça gelişecek ve çok iyi bir kaleci kazanacaktık, yıllarca milli formayı da giyecek bir isim olacaktı Aykut. Bazı arkadaşların "Çıkmıyordu, topu bekliyordu." dediğini okudum. Siz kendinizi o pozisyonda düşünün, bilmem kaç maç gol yemiyorsunuz ama halen daha bir sürü insan sizin için "Yetersiz" diyor ve bu eleştiriler Demokles'in Kılıcı gibi sürekli sizi tehdit ediyor, siz o toplara çıkabilir misiniz? Ya topu kaçırırsanız da gol olursa? Böyle düşünmez misiniz? Bence bu sene kaleci alınmasaydı Aykut'da "Yönetim ve teknik heyet bana güveniyor." intibası oluşacaktı ve bir kaç maç hata yapsa bile sonunda Türkiye'nin en iyi kalecisini kazanacaktık. Ancak şu anda -eğer Itrandje gerçekten alındıysa- Aykut artık bitti, "Ağzımla kuş tutsam yaranamam." düşüncesi artık yerleşti ve ne kadar şans verilirse verilsin bu saatten sonra başarılı olamaz. Evet biz birkaç yıllığına çok iyi bir kaleci kazandık ama uzun yıllar boyu hakkıyla ve layıkıyla kalecimiz olacak bir oyuncuyu kaybettik, birkaç yıl sonra yine kaleci kriziyle karşı karşıya kalacağız tekrardan. By-pass yapıldı ama gerçek sorun yerli yerinde kısaca...