Güiza bile geldiğine göre, Sissoko ile Xabi Alonso da gelebilir, tek sorun bence bonservis ücreti zira ikisi de 15-20 milyon Euro arasında. Alınırsa büyük iş başarılmış olur tabii ama bu sadece benim beklentim, yönetim kimlere yönelir bilemeyiz.
Olcan'ın gitmesine sevindim, bir oyuncu bu yaşına kadar eğer kendini gösteremediyse zaten onu daha fazla takımda tutmanın anlamı yok.
Deivid ile yollar ayrılmaz, en fazla sözleşmesi askıya alınır bu habere göre. Aragones'in bu tutumu çok güzel, Deivid'i İstanbul'da veya kendi ülkesinde değil de takımla birlikte tedavi olmasını, dinlenmesini sağlaması takım ruhu oluşturma çabasını gösteriyor.
İspanyolların ön liberoları, defansif orta sahaları veya oyunu iki yönlü oynayan oyuncuları meşhurdur. Belki de Aragones'in kafasında İspanya'dan getireceği bir oyuncu vardır. Genç ve geleceğe yönelik, belki de tecrübeli bir isim getirmeyi planlıyordur, bilemeyiz. Aragones görüşmeler sırasında başkana "Güiza'yı getirirseniz sizinle anlaşırım." demiş, bugün televizyonda söylediler. Ayrıca geldiğinde de 3 saatlik bir görüşme yapılmıştı, mutlaka tedbirler alınmıştır.
Emre'ye 3.5 milyon Euro verileceği söyleniyor, dediğin gibi Aurelio tutulmak istense bu miktar ona da teklif edilirdi, demek ki Aurelio gitmeyi kafasına koymuş, parasal sorunun olacağını zannetmiyorum. Menajerinin ısrarları ve oyunları kandırmış olmalı.
Mert Günok'u övüyorlar, iyi bir kaleci diyorlar, bakalım göreceğiz, idmanlarda da Angel Ferez tarafından iki kalecimiz de yetiştiriliyor, umarım ikisi de iyi olurlar.
Şekip Mosturoğlu'na sonsuz güveniyorum bu konuda. 7 milyon Dolar + ek tazminatlar kazanabilme ihtimalimiz yüksek. TFF onayı olduğuna göre sorun olmayacaktır, sonuçta TFF'den bahsediyoruz, FIFA'ya bağlı bir federasyon.
Alex ile Zico'nun Maldonado hakkında çok pozitif yorumları var, bir de Tello'nun. Mevkiisinin en iyisi olduğu iddia ediliyor Brezilya'da, Maldonado eğer denildiği gibi bir futbolcuysa ve çıkış yakalarsa Aurelio'nun yerini doldurabilir. Şu anki performanslara bakarsak ikisini kıyas bile etmem ama bu önemli isimlerin görüşleri doğrultusunda Maldonado belki sürpriz yapabilir. Deivid için de takımdan gönderilsin derken, bir önceki seneye nazaran daha fazla katkı yaptığı söylenebilir. Maldonado da belki çok iyi bir görüntü çizebilir. Hazırlık maçlarında bunu daha iyi bir şekilde göreceğiz zaten.

ve Aragones'in transferle ya da transfersiz onun boşluğunu dolduracağına şüphem yok.