1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Pek bilgim yoktur bu konularla ilgili ancak bu tarz durumlarla ilgili ben bir kere bile haklı çıktığımızı görmedim.

Betis, Aurelio ve menajeri neyin ne olduğundan bihaber değiller ki kalkıp anlaşma yapsınlar. Aynen Ribery örneğindeki gibi. Marsilya emin olmasaydı bu işten başını derde sokarmıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Pek bilgim yoktur bu konularla ilgili ancak bu tarz durumlarla ilgili ben bir kere bile haklı çıktığımızı görmedim.

Betis, Aurelio ve menajeri neyin ne olduğundan bihaber değiller ki kalkıp anlaşma yapsınlar. Aynen Ribery örneğindeki gibi. Marsilya emin olmasaydı bu işten başını derde sokarmıydı.
    Bu konuda Fenerbahçe'yi ayırmak gerekir. Ortega örneği var, 11 milyon dolar tazminat ödemek zorunda demişti FIFA. Appiah davası var ve sözleşmesi devam ederken gelmediği için o da tazminat ödeyecek muhtemelen.

Ribery olayı çok farklı, sözleşmesinde madde var oyuncunun ve resmi olarak o tarihlerde ödeme yapılmadığı için bedelsiz çekti gitti.

Aurelio'nun da sözleşmesinde Fenerbahçe'nin opsiyon hakkı var, resmi sözleşme, zamanında Aurelio altına imza atmış. Ben Aurelio'nun mutlaka bir ceza alacağını düşünüyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Philippe Mexes'te Roma'ya aynı şekilde gitmişti, yanılmıyorsam ve Roma'ya 1 sezon transfer yasağı ile para cezası gelmişti.

Mesaj Yetkileri