1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Bayram Tutumlu
    Ne Fenerbahçe'nin ne de Aziz Yıldırım'ın düşmanı değilim. Tam tersine bu kulübe sempatisi olan biriyim. Aurelio'nun Real Betis'e gelmesi tamamen profesyonel bir konudur. O Real Betis'e gelmek istemiştir, ben de menajeri olarak bunu sağlamışımdır. Bir Türk gazetesinde benim ağzımdan verilmiş gibi Aziz Yıldırım aleyhinde söylenen tüm sözler yanlıştır.
    Biz de zaten çıkıp da '' Aurelio kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, aklını çelip onu başka kulübe transfer edip cebimi doldurayım '' demesini beklemiyorduk Tutumlu'nun. Para sempatisi ağır basmış.

Serkan'ın dediği gibi taraftarın gönlündeki tahtı yıkarak gitti Aurelio. Herşeyini borçlu olduğu kulübe ihanet ederek gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Biz de zaten çıkıp da '' Aurelio kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, aklını çelip onu başka kulübe transfer edip cebimi doldurayım '' demesini beklemiyorduk Tutumlu'nun. Para sempatisi ağır basmış.

Serkan'ın dediği gibi taraftarın gönlündeki tahtı yıkarak gitti Aurelio. Herşeyini borçlu olduğu kulübe ihanet ederek gitti.
    Kaptan'a sonuna kadar katılıyorum.

Tuncay gittiğine ben dahil birçok Fenerbahçe taraftarının kızma sebebi, "para kazandırmadan" gitmesiydi. Yoksa Tuncay'a karşı herkes anlayışlıydı Avrupa'ya gittiği için, zira yaşı buna müsaitti ve kendisini göstermek ve deneyim yaşamak en büyük hakkıydı. Ancak Aurelio artık 31 yaşına geldikten sonra kariyer yapma isteğini ben anlayışla karşılayamıyorum. Hele ki Real Betis gibi bir kulüpse bu. Ayrıca para da kazandırmadan gitti 5 yıl formasını giydiği, onu yıldız yapan takıma beş kuruş kazandırmadı. Valencia, Villarreal veya daha köklü bir İspanyol kulübüne gitse bir nebze anlarım da, Betis ne oluyor? Üstelik ayak oyunlarıyla gidiyor, hiçbir açıklama yapmadan. Kendisi umarım kulübüyle küme düşer de Fenerbahçe'yi çok arar, aç gözlülüğünü de dile getirmiş parasal konularda, helal olsun diyorum.

Mehmet Aurelio ne kadar katkısı çok da olsa takıma, sadakatini gösterdi işte ve uzun yıllar geçtikten sonra da hiç iyi hatırlanmayacak bu gidişi sebebiyle. Nasıl Emre, Okan gidişinden dolayı Galatasaray'da iyi hatırlanmıyorsa, Tümer o şekilde Beşiktaş'ta hatırlanmıyorsa, Aurelio da öyle hatırlanmayacak.

Bir Ümit Özat'ın yaptığını yapamadı Aurelio. Kendisine kaptanlık teklif edildiğinde de bunu kabul etmeyişinden belliydi zaten. İşte bizim sürekli hatırlayacağımız isimlerden birisi Ümit Özat'ın vedası, Aurelio'dan da bunu beklerdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Teşekkürler Egemen bizi eski günlere götürdün. Muhteşem bir futbolcu olmamasına rağmen Ümit'in hala taraftarın gönlünde yeri vardır. Aurelio muhteşem bir futbolcu olmasına rağmen artık taraftarın gönlünde yeri yok.

Villarreal forması giyen milli oyuncumuz, Kanarya'nın yeni transferi Güiza'dan övgü dolu sözlerle bahsetti, çok iyi bir transfer olduğunu söyledi.Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza'yı en iyi tanıyan isimlerin başında geliyor Nihat Kahveci. Yıllardır İspanya'da top koşturan milli oyuncumuz, Güiza ile birçok maçta karşı karşıya geldi. İspanyol golcünün transferi gerçekleşince de gözler Nihat'a döndü. Nasıl bir oyuncu almıştı acaba Fenerbahçe. "Muhteşem bir golcü" diye söze başlayan Nihat Kahveci, şu değerlendirmede bulundu: "Golü çok iyi kokluyor. Son vuruşları da çok iyi. Üst düzey bir takımda oynamamasına karşın, tek bir penaltı atmadan gol kralı oldu. Devamlı hareketli. Sağa sola deplase olup, markajdan kurtulur. Ceza sahasında rakip savunmayı sürekli rahatsız ediyor. Dalgınlıklarını bulduğu anda da golünü atıyor. Bencil değil. Arkadaşlarına sürekli asist yapar. İspanyol basını onun bu yönünü sürekli övüyor."

Fanatik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri