Sayfa 7 / 22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Nesil
    2007
    Yer
    Gaziantep

türkçe oLması için türklerin orjinaL aLması Lazım

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

türkçe eklesinler alalım orjinal..
    türkçesi olmayan hiç bi oyuna para vermem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Türkçe dil seçeneği olursa inanın ki korsan daha çok artacaktır.O yüzden eğer 2 sene içinde orjinal oyuna yönelirsek ancak FM 2011'de Türkçe dil seçeneği görebileceğimizi düşünüyorum
    şaka mı yaptın?
    herkes orjinal oyun alacak ondan sonra beyefendiler aklına eserse türkçesini koyacaklar..böyle şey nerde görülmüş.
    adamlar türkiye'ye oyun satmak istiyosa türkçesini yapacak arkadaş biz ister alalaım ister almayalım.
    Last edited by Delirium : 06.Temmuz.2008 at 14:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kesınlıkle turkce olmalı bıde 08 de gol oluyoo sonra foul dıyo 07 de bole bısey yoktu en azında cok abartılmısbunlar duzeltılırse super olur

post match ekranı daha ayrıntılı omalıydı. en azından oyuncu istatistiklerini koymalılar ve daha görsel olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sözleşme olayı netlik kazanmalı..Ben eger bir oyuncuya yedek statüsünde sözleşme imzalatmışsam ve oda bunu kabul etmişse daha sezon boyu hiçbir şekilde karşı çıkamaz çıkmamalı..bu her seride mevcut ne yazıkki..

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

bence fm 2009'da servet çetin'in sakat olmasına rağmen sakat değil giib oynamasını da eklemek lazım. adamın yanında kırmızı işaret olsa bile maça girebilmeli be sanki sakat değilmiş giib oynayabilmeli...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim şöyLe bir isteğim var.

Hadi bütün saçmaLıkLarını geçtim. Şu birde bir goL atma oLayını haLLetsinLer. Yahu depLasmanda ezersin, adamLar geLir bir şut bir goL atar. Bir tane kaLecin maçın yıLdızı oLmaz. Peter Cech i kaLene koysan o da birde bir goL yer. Ya bu depLasmanda ezme oLayına bir çözüm getirsinLer, ya da bıraksınLar o kadar eziyoruz yapay zeka goL atmamıza engeL oLmasın. ÇıLdırtmasın bizi. Bu bir, iki oLsa eyvaLLah deriz, ama bu hep böyLe, sürekLi böyLe. Ben artık 20 maçımın 15 de birde bir goL yemek istemiyorum, aLdığım kaLeciLerinde arada sırada beni kurtarmasını, 8-9 La oynamasını istiyorum. Ya bu dengesizLiği çözsünLer ya da dediğim gibi bizim yapay zeka üzerinde bu kadar büyük baskıyı rahatça kurmamızı engeLLesinLer. Yani yapay zeka beni eze eze yense sesimi çıkarmam, bana üstünLük kursa, beni zorLasa yine tamam derim ama insan sürekLi ezerek yeniLmekten, ezerek puan kaybetmekten usanıyor artık, soğuyor. Bunun artık ortak bir noktası sağLanması gerek. 05 de böyLe bir sorun yoktu. 06 da az da oLsa başımıza geLiyordu. 07 de bunun artık aşırıya kaçacağının sinyaLLeri veriLdi, 08 de iş çığrından çıktı ve eL atmazLar ise 09 da ne oLacağını kestiremiyorum.

Herşeye rağmen Fm.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar hepsi sırayla olacaktır ama örnek bi kaç gün önce başıma geldi. İspanya Kupası 4. turuna çıktım. Rayo yu yönetiyorum. Atletich ile eşleştim. Adamları 5-1 yeniyordum sonra 5-3 yaptılar. Olabilir yapabilirler ama 2 golüde uzatmalarda attılar. ikinci maçtada 3-1 yendiler ve elendim. Ben Rayo ile 5 tane atıyorsam o 2 golü uzatmada yememeliyim yada 5 tane atamamalıyım. Tabi bunları yapmakta kolay iş değil. Burdan söyleme ile olmuyor ama yinede insan sinir oluyor. Gudjohnsen gibi dünya çapında bir golcü 6 pasta 50 tane pozisyon yakalıyor ama atamıyor.

Birde tüm oyuncular şut attığında hep üstten auta atıyorlar. Başkan ile sadece istek yapacağımız yada ültimatom vereceğimiz zaman değilde normalde bir sorunumuz olduğundada konuşabilsek. Oyuncular ile istediğimiz zaman bir toplantı yapsak ve şikayetlerimizi söylesek. Ayrıca medya bir tartışmalı pozisyonu bize sormasa çünkü adamlar yuvarlak ve yukarıdan pozisyon hiç bir şekilde anlaşılmıyor. Ofsayt olsa neyse ama penaltı olup olmadığını biz nasıl anlayalım. Bu nedenle maç motorunda artık bir yenilik istiyoruz. CM gibi 3 boyutlu olsa süper olur. Puan tablosu renklense.. Avrupa kupaları küme düşme hattı değişik renkte olsa.Mesela oyuncularımızın çocukları doğsa tebrik etsek. Oyuncularımız ile baba gibi yakın olsak. Bir sorunu olduğunda gerçekteki gibi paylaşsa bizimle. Yapımcılar türkçe yapmıyorlarsa bile futbolcu, takım, şehir isimlerini türkçe yapsınlar. Çünkü Data editörden düzeltince kabul ediyor oyun. En azından onları yapsınlar. Aklıma bunlar geldi. Aynı şeyler ama tekrar tekrar yaşıyorum her gün..Haa birde şu kornerden gelen ortada attığım gollerin faul diye geçersiz sayılma olayı var. Bir maçta tam 3 golüm faul gerekçesiyle verilmemişti. Tam bir gıcıklık olsun diye yapılmış bir şey sanırsam..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde benim çok istediğim antrenmana katılıp taktikler verelim. Maçlar yaptıralım. 5-2 top kapma çalışması yapalım vede deplasman maçları öncesinde 2 gün önceden maçın yapılacağı şehre gidip birde orda antrenman yapalım. Bence bu antrenman çok önemli. Oyuncularımın son performanslarını taktik maçında görmek bir menajerin en doğal hakkı.
    Last edited by SAİT71 : 07.Temmuz.2008 at 20:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Şuna benzer saçmalıklar olmasın yeter.

valla kardeş bana öle geliyoki bazı maçların sonuçları oynanmadan belli banada çok oluyor ama oyunun sıkıcı olmamasını bence engelliyor hep yen hep ye nereye kadar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    Büyük ihtimalle yazılmıştır ama oyunculara maç sonrası verilen puanlar bence çok yanlış. Gol atan ve asist yapan çok yüksek rating alıyor diğerlerine göre. Böyle olunca pek golle alakası olmayan dmc'lerin rating'i çok düşük oluyor. Forvet'lerin ve kornerden ön direkte durup gol atabilen dc'lerin rating'iyse çok yüksek oluyor. Bu tabii oyuncunun fiyatına vs.'ye çok fazla etki ediyor. Key pass'leri çok atan iyi bir orta saha düşük rating alırken. 2-3 çok önemli hata yapmış ve seyredilirken de görülmüş bu hatalara rağmen sonuç iyi diye yüksek puan alabiliyor. Bence bu sistemin tamamen yenilenmesi lazım...

valla kardeş uefanın şampiyonlar ligindeki sanal futbolda da puanlama aynı bence oyuncu puanlamasında sorun yok
    Last edited by komux : 09.Temmuz.2008 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aslında bir çok şey eklenebilir ama önem sırasına göre yazarsak

1-oyundaki tek düzelik kırılsın. benim shortlistim de 50-60 tane oyuncu bulunur genelde birinin fiyatı düştü mü şak diye alayım diye ama yaz dönemi başladığında adamlar bir takıyor bu olaya. hep aynı soru hep aynı soru. en sonunda "o oyuncunun adını bile duymadım diyorum" continiue'ya basıyorum hooop yine aynı adam hakkında aynı soru eah yeter diyor insan bir noktadan sonra.

2-oyuna asistan menajerlik eklensin. bence süper eğlenceli olur. düşünsenize iş başvurularınızı yapıyorsunuz. erzurumspor menajerliğini mi seçersiniz bjk, gs, fb asistanlığını mı? hatta td size sorsun hangi oyuncuları oynatayım diye siz kendi taktiğinizi ve oyuncularınızı belirtin sizin söylediğiniz oyuncular iyi oynadıkça td sizden memnun olsun yönetim sizden memnun olsun ününüz artsın. reserve takımı veya paf takımı yönetin aynı zamanda. mesela ben koyu bir fenerbahçe taraftarıyım. fenerbahçe asistanlığını alıp oradaki paf takımla paf şampiyonluğu almak ve onların çoğunun favori insanı olmak mükemmel olurdu. sonra bir de kapağı fb td'liğine attık mı efsane olma yolunda ilerleriz.

3-sadece devrede değil oyun içinde de oyunculara bir şeyler söyleyebilelim. nasıl normalde teknik direktörler oyun durduğunda çağırıp konuşuyorlarsa öyle olsun. ama devre arasındaki kadar etkili olmasın.

4-4. hakeme orta hakeme itiraz edebilelim. kırmızı kart görelim hatta. hatta ve hatta eğer ünlü bir menajersek ve orta hakem çabuk etkilenen biriyse oyunda lehimize hatalar yapsın. güzel olmaz mıydı?

5-seyircilere bağlı olaylar artsın. mesela saha kapatma puan silme gibi. son haftada silinen 3 puan yüzünden şampiyonluk gitse hırs yapıp bir sonraki sene daha da aşkla başlanmaz mı yeni sezona?

iyi fm'ler dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

CM 2007'de ki gibi oyunun ayarlar kısmına oyuncu profillerinin değerlerini seçebilmemiz eklense:

Kesinlikle maç motoru aşağıdaki gibi olmalı ve en az 6-7 farklı kamera açısı olmalı. Oyun böyle daha zevkli bir hal alıyor. neyin ne olduğu anlaşılıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

3 Boyutlu yada özel ismi ne ise o resimlerdekinin lisansı çoktan alınmıştır

Yani Sigames bunu yapamaz.Daha değişik bişey belki olur ama böyle bir plan olsa çoktan sansasyonu yapmıştı bence.

13. Default artık yenı lıg eklensın bıktım

ya kucuk lıg oynayanlarıda dusunsunler bıras bıtktım aynı db yeter artkk yenı kucuk lıglerıde eklesınler yada edıtor daha ayrıntılı olsun bız yapalım sıkıldım ınanın mesela san marıno lıgı nı oynamak ıstıyorum luxemburg lıgını oynamak ıstıyourm real madrıd barcelona manutd herkez sampıyon yapar bunları hersene acaba demekten bıktım gercekten

Bilmiyorum bu öneriler bir yerlerde değerlendirilecekmi ancak..

1- Finansal aaçıdan iyileştirme yapılmalı
    a) bilet fiyatları ayarlaması
    b) transfer edilen yıldız oyuncu vs nin forma satışları gibi hadiselerin olması
    c) maaş - transfer bütçe dengesi oluşması.. ( misal bana transfer bütcesi lazim ancak belli bir noktadan sonra arttırılmıyor. halbuki maaş bütcesinde 10milyon boşta duruyor )

2- Uluslararası turnuvalarda ödül alan takımların popularitesinin hızla artması.
    Diyelim ki ortahalli bir takımla uefa ve ertesi sene şampiyonlar ligi şampiyonlugu aldınız. halen populariteniz cok düşük oluyor. ve bircok oyuncu size gelirken burun kıvırıyor.

3- Oyunda türkçe dilinin eklenmesi. Kullan at traş bıçakları reklamının kaldırılması! hele bu 2. yi hiç etik görmüyorum.
    Hem para verip oyun alayim. hemde türkiye ayagındaki sorumluların yayinladigi yamada reklam izleyeyim.
    ( Türkiye resmi ayagı olmayabilir belki. + sitenin ayakta kalmasi acisindan konulan bu reklam tartısılabilir elbette )

4- Şu lisans olayinin çözümünü getirip olmayan milli takımlarin artik var olması.

5- DB yapısının degistirilip oyunun daha düşük özellikteki bilgisayarlarda oynanabilir hale gelmesi.. 3. sezonda 4 lig seciliyken 200mb dan fazla oluyor tek save dosyası..

şimdilik bu kadar. elbette verilmiş fikirler vardır ancak okuyamadim tamamen başlıgı..
    saglıcakla kalın.

++++++++++++++++++++++++

Oyuncunun menejeri tabiri caizse -kafalanabilsin- yani sizi kabul etmese bile menejeri vasitasiyla takımınız övülsün. menejerlere verilen paralar da ortaya cikmis olsun..
    Bi oyuncuyu almak istiyorsaniz ve baskan sizin politikalarinizi begeniyorsa transfer icin baskaan devreye girsin.. 3 kurusu gorunce takim menfaati icin ben kontrolu elime alip satiyorum derken iyi alislari da yapsin yeri gelince..
    Oyuncularin sizin ülkenizin vatandasligini secmesi icin bi olay.. Sonucta türk vatandasligina gecenlerin sayisi artti son donemde.. bu tip bisey oyuna da yansitilmali diye dusunuyorum..
    sonraaa aklima geldikce ekleyeyim.. ama sorum su asil onemli olan.. bunlar kendi aramizdaki geyiqlermi yoksa iletilecekmi yapımcılara ??
    Last edited by Seorniyc : 11.Temmuz.2008 at 01:20 Reason: ekleme

korner kullanılıp gol atılınca çok fazla faul olmasın topu kapıp 1-2 pas sonra tekrar top kaybedilmesin başkala diyalog oluşturulsun oyuncu transferleri için astronomik paralar harcanmasın oyuncu managerle diyaloğa girmek için oynamak istediği,sözleşme istediği yada sewmediği bi oyunucuyu söylemek için deil her şekilde diyaloğa girmeli mesela yanlış yerde oynuoyorum veya taktik ii deil gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şu tribün olayına el atmaları lazım artık.Maçı izlerken o atmosferi yaşamak istiyorum artık.

Saha kenarında bizimde olmamızın vakti geldide geçiyor.2.mesajda olduğu gibi oyun Grafiksel açıdan zenginleştirilebilir.

Ayrıca xxEstargonxx abime katılıyorum kesinlikle.Karşı takımı çözecek gözlemci raporları,görüşlerini daha çok belirten antrenörler.Bunlar oyunu dahada zevkli hale getirecektir.

Tabii şöyle bir husus var ki Sigames'te eminim bizim düşündüğümüz şeyleri hatta daha fazlasını düşünüyordur ama reklam olayı varki her seride projeler yavaş yavaş oyuna aktarılarak çekiciliği artırılmak isteniyor.Yani tüm istediklerimizin olması için baya bekleyeceğiz..

Birde artık oyunda buglar olmasın.Bu bile büyük gelişme olacaktır..
    Evet Karşı Takımın Taktiğini Antrönörümüz Çözbilse Bana Maçtan Önce Fm 08 De Rapor Geliyor Şu Taktikle Oynuyor Diyor Ör:4-4-2 Ama Maça Bi Giriyorum Ör:4-4-3

Turnuva finallerinden ve lig bitiminden sonra şampiyon olan takımlara ödül törenleri yapılmalı,,,
    Bu şekilde sezon sonunu daha bir heyecanla bekleeceğimize o görüntüleri izlemek için daha çok kasacağımıza inanıyorum..,

Futbolcu,taraftar ve yönetimin bizim hakkımızdaki görüşlerine daha çok yer verilmeli..,

Sezon ortasında veya sonunda futbolcularda bizim hakkımızda yorum yapabilmemiler..,
    Ayrıca maç motorunda kuş bakışı değilde yine 2D olarak klübüdeden izliyormuşuz gibi bir hava verilebilir...,

Bulunduğumuz takıma göre basında daha çok haberlerimiz çıkabilmeli, polemikler büyüyebilmeli.
    Sadece maç öncesi ve sonuyla sınırlı kalmaması daha güzel olur diye düşünüyorum..,

Futbolcular gerektiğinde özel işleri vs. için izin isteyebilirler vermeyince mutsuz olabilirler..,

A Takımda oynayan bir futbolcuyu U20'ye göndermek daha bir anlam kazanmalı büyük bir futbolcuyu A takımdan U20'ye gönderdiğimizde basında yankı uyandırmalı..,

Futbolcuya ceza verirken belirli kalıplar içerisinde değilde "1 hafta veya 2 hafta maaş kesintisi" gibi direk rakam verilip yönetimin onayı doğrultusunda gerçekleştirilebilmeli...,

Başkan hakkında yorumlar yapılabilmeli, taraftarı arkasına alan başarılı bir t.d istediğini daha rahat yaptırabilmeli, olmadığı takdirde başkan taraftarında desteğiyle istifaya sürüklenebilmeli...

Olayın Fifa dava dosyalarına varabilecek polemikler ve hakaretler eklenebilmeli ona göre yorum yapılmalı ve takıma etkisini göstermeli..

Sezon bitimlerinde daha çok aktif seçenekler eklenmeli, transferleri bitirdikten sonra sürekli "devam et" diyerek günler geçirilmemeli..,

Transferlerde kontrat önerirken "opsiyon,vb." özellikler eklenebilmeli...
    Oyuncu klüp konratını kabul etmiyorsa nedenlerini açık açık ortaya koymalı, yani oyuncunun kontatı kabul etmemesinde çok seçeneklilik olması "oyuncu bu ligde oynamak istemiyor veya tarzına ayak uyduramayacağını düşünüyor veya avrupada top koşturmak istiyor" gibi ..,

Önemli maçlarda tüm ülkenin, büyük liglerde ise tüm dünyanın gözü o maçtaymış gibi bir hava estirilmeli...,

Şampiyonluk maçları öncesi ve sonrası daha detaylı olmal,,,

Sezonu şampiyon bitiren takıma sadece şampiyon olduğu maç sonrası değil, yeni sezon başlayana dek "Şampiyon X takım" diye bahsedilip o havayı vermeli...

Ve daha niceleri...
    Yazdığım özellikler olmayacak şeyler değil aslında grafik açısından sadece 1 talebim var o da şu an imkansız gibi görünüyor ancak her sürümde farklı bir yenilik eklenmesi gerektiğinden dolayı bu taleplerimizin hepsinin bir sürümde mevcut olma şansı bana göre yok ama bazıları çekicilik açısından çok önemli...
    Last edited by MiSBiS : 11.Temmuz.2008 at 14:43

Default fm 09

türkçe olmaz zaten ama en önemlisi bence sonradan yükleyeceğimiz forma,logo,abartılı kartlar vs. şeyler olmasa iyi olur yani tam anlamıyla oyunu açtığımızda tat alalım kendimizi gerçekten manager dünyasının içinde hissedelim.

tşk...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

TR dil desteğini hala nasıl koymazlar hayret...

Bence eski cm serilerindeki antrenman sistemi olmalı..Ne yaptırdığımızı biliyorduk eskiden.Şimdi çok daha üstü kapalı bir şekilde yönetiyoruz antrenmanları..
    başka bir ülkede genç oyuncuları yetiştirebileceğimiz akademiler kurabilmeliyiz..Sene sonunda altyapıdan çıkacak oyuncuları kendimiz seçmeliyiz.."bkz nba live serilerindeki draftlar" Onları izledikten sonra karar vermeliyiz..akademiden sorumlu personel, bize tavsiyede bulunmalı; "bu çocuğun şu yanları iyi, şu yanları kötü" şeklinde. Bence şu ana kadar ki en büyük eksikleri, alt yapı sisteminin belirsizliği ve yeterince güzel ayarlanamamış olması..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by THEFM View Post
    CM 2007'de ki gibi oyunun ayarlar kısmına oyuncu profillerinin değerlerini seçebilmemiz eklense:

Kesinlikle maç motoru aşağıdaki gibi olmalı ve en az 6-7 farklı kamera açısı olmalı. Oyun böyle daha zevkli bir hal alıyor. neyin ne olduğu anlaşılıyor..

CM oynasan daha iyi arkadaşım..Fm kendine özgü bir oyun olarak kalmalı..Yanlış anlama fikrine saygı duyuyorum ama fm bu hale gelirse, sports interactive e itiraz yollarını aramaya başlarım...
    Ben 8 senedir oynuyorum bu oyunu..özellikleri 20 den 100 e çekersek afallarım açıkçası )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    thebizkit arkadaşım,...o uzun harika mesajını okudum...11. madden yanlış bildiğim kadarıyla...çünkü ben, senin bahsettiğin durumdaki oyuncuların sayıldığına şahit oldum...onun dışında süper mesajdı
    Last edited by El Barto : 11.Temmuz.2008 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence buna benzer bir maç motoru çıkarılırsa neden FM bozulsun. CM çok dandik geliyor. Sadece maç motorunu beğeniyorum. Ben yapısıyla oynasınlar demiyorum ama en azından biraz daha güzel bir şey yapsınlar. Maçtan zevk alalım. Bence artık çok sade kalıyor maç motoru denilen şey. Tabi ki yapmayacaklarınıda biliyorum ama neyse..

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence buna benzer bir maç motoru çıkarılırsa neden FM bozulsun. CM çok dandik geliyor. Sadece maç motorunu beğeniyorum. Ben yapısıyla oynasınlar demiyorum ama en azından biraz daha güzel bir şey yapsınlar. Maçtan zevk alalım. Bence artık çok sade kalıyor maç motoru denilen şey. Tabi ki yapmayacaklarınıda biliyorum ama neyse..

Görüntü 3D ye ne kadar yaklaşırsa, pozisyon zenginliği o kadar azalır arkadaşım...fm in kıymetini bilelim...Cm nin motorundan hiç ama hiç hoşlanmayan arkadaşlarım da var benim..öyle saçma şeyler anlatıyorlar ki oyun motoru hakkında inanamazsın...

Nesil
    2007
    Yer
    deplasmanda-samıyende

umarım menajerin aldıgı maaş işe yarar. O kadar sozleşme imzalıoruz bi yararı yok. fifa managerdekı gibi olsa ii olur

mesela takım secmeleri olsa.13-14 yasındakı cocuklar secmelere gelse. mac motorundan izleyip begensek.sonra takıma alsak.falanbuda cok ii olurdu.

bize bas antrenorluk.. ne biliim antrenorluk falan verilse iyi olur.sadece menajer olabiliiyoruz.

baskan hakkında yorumlar yapabilsek.

bir de yoneticilere oyuncu listesi gondersek onlarda almaya calışsalar.gercekte oyle diil mi ? madem fm 2008 en gercekci menajer simulasyonu bu dediklerimizide koymalılar bence
    Last edited by ugurkavas : 12.Temmuz.2008 at 00:03

sözleşmede aldığın parayla 2. veya 3. lig klubü satın alalım bu klübün başkanıda biz olalım

Mourinho yu koysunlar orjinal oyun almayan "o" böyle olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Eskiden top koyarlardı, o hepsinden iyiydi bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

resimlere dikkat edince gitgide spor kıyafetli görünüşten takım elbiseli görünüşe geçilmiş bence bu sefer daha da şık bir takım elbiseli adam olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kapaktaki resim bir çok oyunun pazarlamakta bire birdir ve bu yüzden oyunların resimleri oyunun özeti olarak kullanıyor.
    Şİmdi Fm'nin yıllardan beri klasik bir resmi var ve ben artık bıktım elinde top olan adam görmekten.Ben hüzün ve heyecan ı anlatan bir resim bekliyorum bu sene Mesela; Bu sene resim de gole giden bir futbolcu olsun ve gole giden takımın teknik direktörünün o anki heyecanı ve rakip teknik direktöründe o anki hüznün resime yansıtılmasını istiyorum.

Acaba çok mu şey istedim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

sakary Ali Misafir

benim için farketmez düzgün bir oyun olsunda
    dışı önemli deil önemli olan içi

30. Default

Fm 2007 gibi kapak yaparlarsa güzel olacağını düşünüyorum.

Sayfa 7 / 22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri