supersin blackburn supersin musticim.aynen devam cok muhteşem maclar cikartmişsin uefayi bekliyoruz senden
supersin blackburn supersin musticim.aynen devam cok muhteşem maclar cikartmişsin uefayi bekliyoruz senden
Vall çok iyi gidiyorsun.Başarılı maçlar çıkatmışsın.İsmail abimin dediği gibi Uefa'yı istiyoruz.
Beklediğimden de iyi gidiyorsun abi.Şampiyonluk olmayabilir belki sezon sonu ama Şampiyonlar Ligi vizesini kesinlikle alırsın..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
yorumlar ıcın cok tesekur edıyorum basarı ıcın elımden elımden gelenı yapacam.
bpl 10.hafta
uefa gurup 1. maç
bpl 11.hafta
carlin cup
kupadan elendık ama lıgde ıddaamız devam edıyor
bpl 12.hafta
uefa gurup 2. maç
bpl 13.hafta
bpl 14.hafta
[IMG]http://www.fmscreenshots.com/images/c97u2iyfo**rfc1xsfh.jpg[/IMG]
uefa gurup 3.maç
bpl 15.hafta
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Trabzonspor : 11.Temmuz.2008 at 16:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forvet hattın çok iyi çalışıyor.Önemli sakatlık yaşamazlarsa ligin sonuna kadar gidersin böyle.Bu arada bidahakine puan durumunu koymayı unutma..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ilkini rahat geçersin ikincisini zorlanarak ama geçersin
helal be musticim supersin başarilar aynen devam.senden tek isteğim bu sene inşallah uefayi istiyorum.birde şl vizesi al bu sene mutlaka tabloyuda ekle
Kardeş gerçekten iyi gidiyorsun. ss lere bakılırsa man und. gibi takımlar hariç diğerlerine fazla pozisyon vermiyorsun. Verince de zaten gol yemişsin, kalecin kim? (Fridel mi?)
dediğn gib az pozisyon veren ve az gol yıeyn takımız zaten ligin en az gol yıyen takımı ve en cok gol atan ıkıncı takımıyım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ıkısınıde rahat geccem gaza geldım
tmm abı tabloyu koycam unutmusum onu ya![]()
Last edited by Trabzonspor : 12.Temmuz.2008 at 09:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hadi yeni ssleri bekliyoruz.super gidiyorsun zaten.tebrikler.aynen devam yola
başarılar..
devamini Beklİyoruz
ara transfer dönemi.
gidenler
1.ara transferde sezonun ilk yarısını muthıs performansla tamamlayan bentleyın pesıne butun büyük takımlar düştü bende satmak istemıyodum ancak oyuncu gıtmek ıstedı bende takımlardan yuksek bonservıs bedelı ıstedım aralarından milan 30M EURO bonservıs bedelı verdı ve bentleyı bu rakama sattık.
2.seozn basında bedelsız transfer ettımız yann m'vilayı man ctiy takımına 5M EURO bedekke sattık.
gelenler
1.bentley satılınca onun yerını doldurmak ıstedık bırcok oyuncuya teklıf goturduk ancak kuluplerı ıle bonservıs konusunda anlasamadık son olarak evertonun yıldızı MİKEL ARTETA'yı 22 M EURO'ya renklerimize bagladık.
2.lgde kotu gunler gecıren middlesbrough'nun genc yıldızı gary o'neıli 5M EUOR'ya kadromuza kattk.
3.son olarakda arsenalın sozlesmesı bıtmek üzere olan FİLAMİNİ adlı oyuncusunu 4 M EUROYA aldık ve ara transfer donemını kapatmıs olduk.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bpl 20.hafta
bpl 21.hafta
fa cup 3.raund maçı
bpl 22.hafta
bpl 23.hafta
fa cup 4. raund
bpl 24. hafta
bpl 25. hafta
bpl 26. hafta
uefa 1. raund 1.maç
fa cup 5. raund 1.maç
uefa 1.raund 2. maç
bpl 27.hafta
rekor
fa cup 5. raund 2. maçı
bpl 28. hafta
puan durumu
genel değerlendirme
takım cok ıyı gıdıyor.bunda ıyuncular ve taktıgın buyuk etkısı var yenı traneferle takıma yavas yavas adapte oluyor ve. bırdahakı yıl cok daha ıyı bır takım olma yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz.benı takıp eden ve yorum yazan herkese tesekkur edıyorum.
Last edited by Trabzonspor : 14.Temmuz.2008 at 12:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mustafa abi yani kariyere bakınca gözlerime inanamadım mükemmel gidiyorsun taktigin cup diye oturmus helal olsun .Şampiyon olabilirsin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
gzlmiş arkdaş başarıların dewamını diliyorum...
Yenilgisiz şampiyon olursan harika olur..Şampiyonlugu hakediyorsun..
Çok harika gidiyorsun başarılarının devamını dilerim Mustafa..
Çok iyi gidiyorsun abi.Şampiyonluğun kaderini büyük takımlarla oynayacağın maçlar belirleyecek gibi.UEFA'da ise Bayern çıkarsa zorlar seni onun dışında rakibin yok..
[SIGPIC][/SIGPIC]
yorumlar için çok tesekkur ederım.
uefa 2.tur 1. maç
fa cup 6. raund
uefa 2.tur 2. maç
uefa ceyrek ve yarı fınal
bpl 29.hafta
bpl 30,31,32.hafta
uefa yarı fınal 1. maç
fa cup yarı fınal
uefa ceyrek fınal 2. maç
bpl 33,34,35.hafta
uefa yarı fanl 1. maç
bpl 36. hafta
uefa yarı fınal 2. maç
bpl 37,38. hafta
puan durumu
takım istatistikleri
oyuncu istatistikleri
lig değerlendırmesı
sezona baslarken takım kadrosu ıyıydı ancak kafaya oynucak bı kadro yoktu elımızde olan ımkanlar dogrultusunda hem günü kurtarmak hemde gelecege yatırım yapmak amacıyla bırcok transfer yaptık.bırcok oyuncuyla yolları ayırdık.nıtekım cok zun sure namalup getırdımız lıgı güçlü man utd karsısında 3*2 lik skorla tek yenılgı ıle lıgı tamaladık. sezonun ılk yarısı en az gol yıyen takım olarak kapattık ancak friedelin yası dogrultusunda ozellıklerını kaybetmesınden sora neredeyse her mac gol yedık seneye ıyı bır kalecı ıle anlasma saglamayı planlıyorum.dger mevkılerde pek arızamız ypk ancak bırcok oyuncuya talep var gıden olursa yerıne yenısı temın edecez.
uefa kupası fnali
2 farklı skoru yakalayınca takım gerı cekıldı rakıp bı ara bastırdı o arada 2 gol yedık ve ve durum esıtlendı.yaptımız 1-2 değişilikle 90 dada olsa macı kurtardık ve kupayı müzemize getırdık.
fa cup fınal
güçlü rakıbımızı ezdık ama onlar golu buldu sorasında 90. dkda golu bulduk macı penaltılara tasıdık.ama peter cech macın yıldızı olmustu.penaltılardada aynı sekıl onu gecemdık ve kupayı kaybettık artık bu kupayı bıdahakı yıl almak ıstıyoruz.
Fevkaledenin fevkinde bir sezon geçirmişsinAçıkcası kariyer başında da belirtmiştim şampiyonluk beklemiyordum ama Şampiyonlar Ligini rahat alacagını tahmin ediyordum ama sen aşmışsın bir de UEFA yı alman.. gerçekten Blackburn'un unutlmazları arasına yazdırdın kendini
![]()
Süper iş çıkardın Mustafa.Tebrik ederim. Seneye CL yi al sonra kapat kariyeri gitsin![]()
Bir Dost
Hellbells
Su anki kariyerimde Everton u yonetiyorum ve Blacburn'u ezeli rakibim ilan ettim. Cunku takimim ligde cok iyi giderken bir macta 4 tane banko (Arteta, Cahill, Pienaar ve Leon Osman) futbolcumu sakatlayinca ce takipda daha sonraki maclarda tepe taklak gidince dusman ilan etmistim Blackburn'u (o macta 4 oyuncumu sakatlamalarina ragmen galib bile gelememislerdi)
Çok başarılı olmuşsun. Bu gazla almadık kupa bırakmazsın. Tabi takımın ayarını bozmaman gerekiyor.
Tek kelimeyle mükemmel abi.Federasyon Kupası'nı da alsan da güzel olacaktı ama olsun önemli değil o kadar en büyük 2 kupayı almışsın.Yeni sezon transferlerini bekliyoruz Sir Bilek..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
sezon beklentılerı.
bu yıl bırcok kupada boy gosterme sansımız olacak bu kupalardan öncelıklıhedefımız şampıyonlar ligin kaldırmak olacak.tabıkı butun kupalara talibiz ancak öncelıklı hedef o bu dogrultuda kulube bırkac oyuncu katacaz calısmalar basladı .
buda bu yılkı butcemız.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mumkun oldugunca az ve oz transferle olayı devam ettırcem
2 beraberlık ıyı yıne
berk federsayon kupasınıda alacaktık ama adamlarda kalecı mubarek bı ınsan oldugu ıcın yemememkte ısrarcı zarzor attıık uzattık olayı ama olmadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
transferler
1.İGOR AKİNFEEV
friedelin yasının 37 olmasından sora kaleye takvıye yapma gereği duydum ve bırcok aday arasından cska moskovanın genc yıldızını takıma kazandırdık.oyuncu için 24.5m euro cska moscova kulubune odendı
2.RAUL ALBİOL
valencia takımının genc defans oyuncusunu 19 m euroıya renklerımıze bagladık.
3.MATİAS FERNANDEZ
amlc oynayan 22 yasındakı yıldız için villareral kulubune 11.75m euro bonservıs bedelı odedık
3.JERMAİN DEFOE
sadece 1 pıvotumuz oldugu ıcın onun yanına veya onun alternatıfı olsun dıe transferın son gunlerınde porysmouth takımında 17.25meuroya aldık
genel
Last edited by Trabzonspor : 15.Temmuz.2008 at 12:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
helal sana kardeşim.transferler super.özelliklede fio macin super olmuş rezil etmişsin adamlari kendi sahanda.şampiyonda olmussun buyuk basari tebikler uefada sende mukemmelsin