Adada Şok José Mourinho Görevden Alındıktan Sonra Yerine İsrailli Teknik Adam Avram Grant
Getirilmişti Fakat Avram Grant Dan Verim Alamayan Chelsea Kulübü Ani Bir Şekilde Göreve Tecrübesiz Teknik Adam Deniz Bakkaloğluyu Getirdi..
Deniz Bakkaloğlu Röportaj:
Muhabir: Sayın Deniz Bakkaloğlu Chelsea Kulübünde Ani Bir Şekilde Göreve Başladınız . Bu Ani Gelişi Chelsea Taraftarları Kınadılar.. Avram Grant Da Ani Bir Şekilde Getirilmişti Ona Alışmaya Çalışırken Taraftarlar Yeni Tenik Adam Gelince Şoke Oldular..
Deniz Bakkaloğlu: Bunların Hepsini Biliyorum Chelsea Deki Şampiyonluk Özleminizi Bu Sene Gerçekleştireceğim Transferede Bakarsak Fazla Transfer Yapmıyacağım..Defans Mevkisine Alabilirim.
Muhabir:Az Da Olsa Bizimle Röportaj Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz Başarılar Dileriz..
Deniz Bakkaloğlu:Teşekkür Sizindir Efendim ..
Sizlerle Bir Takım Analizi Yapalım Şu Anda Aklıma Gelen Bütün Chelsea İle İlgili Herşeyi Döktüm Ortaya..Ss Ler Sığmadı En Alttaki Bilgilerde Şimdi Transferler Ve Hazırlık Kampı Ss Leri Geliyor..
Takımım:
Chelsea Football Club , 1905 Yılında Kurulan İngiliz Futbol Klubü Lakabı The Blues , Daha Önceki Lakabı İse , The Pensioners Dir.. Özellikle 1960 - 1970 Ve 1990 'Lı Yıllarda Başarı Göstermiştir..
Chelsea'nin Müzesinde Şu Ana Kadar 3 İngiltere Premier Ligi Şampiyonluğu ,4 Fa Kupası , 4 Lig Kupası Ve 2 UEFA Kupa Galipleri Kupası Bulunmaktadır..
Chelsea Nin Stadı Olan Stamford Bridge , Fulham Londrada ,Bulunmakta Ve 41761 Kişiye Ev Sahipliği Yapabilmektedir .. Klüp 2003 Yılında Rus Petrol Zengini Roman Abramovich Tarafından Satın Alındı ..
İşte Stadımız :
Taraftarımız:
Ve Chelsea Takımımızın Bilgileri:
![]()