Quote Originally Posted by juanov View Post
oyuncu komutları için de formüle ihtiyacın var sanırım onun için de anlayan birinin olaya el atması lazım
trksprtlboy tatilden döndüğünde onunla konuşacağız sanırım bu konuyu.

Quote Originally Posted by vetkopat_15 View Post
bu çalışma kadroyu doğru şekilde yapılandırmak ve yerinde transferler yapmak için super bişi. takım komutları ise bence değişken yani kadro ne olursa olsun her maça göre veya oyun içindeki gidişata göre ayarlanmalı tabi bu benim görüşüm ne kadar doğru bilemem. kardeş tekrardan teşekkur ederim böyle bir programı bizlere sundugun için.
Ben teşekkür ederim yorumun için.

Quote Originally Posted by RsTxLqq View Post
Öncelikle aparat için çok teşekkür ediyorum forumda gencerker adlı arkadaşımızın yayınladığı 4-1-3-2 taktiğinin takım komutlarını oynadığım Valencia ya göre değiştirdim ligde barcelona ile aynı puandayım yenilgim yok ama berabere kaldığım maçlarda hep üstünüm.Üstelik Sıfır transfer oynuyorum.
Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. En ya***ı yorum yapanlardan biri de sen oldun. Screenshotlar için ayrıca teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
Gerçekten güzel bir çalışma yanlız değiştirme şansını bize versen iyi olurdu. Zira ben inanıyorum ki,
Dc için zıplama kafa'dan çok daha önemli,
Kanat için 1.derece özellik hız-hızlanma, ikinci derece orta-top sürme olmalı.teknik ve pas o kadar da önemli değil.
Bekler için dayanıklılığın hesaba bile katılmaması hiç adil değil.
Kanatta pas 5 puan olurken, ofansif orta sahada 4 puan oluyor, üstelik teknik bile pastan daha yüksek puanlı.
Bunlar kendi düşüncelerim. Saygılar sevgiler.
Keşke bütün kullanıcılar senin gibi öneride bulunsa. Dediklerini dikkate alacağım. Zira kanatlarda hız-hızlanmanın orta-top sürmeden daha önemli olduğunun farkındayım. Ofansif orta sahada pasın 4 puan olduğunun ise gerçekten farkında değildim. 5 olması gerektiğini biliyorum

Bekler için dayanıklılık gerçekten o kadar önemli mi?

Bütün herkesin yorum yapmasıydı benim isteğim, yorum yapan tek kişi sen çıktın.

Quote Originally Posted by Defuser View Post
Harika bir çalışma gibi görünüyor lakin elimde ne of2003 var ne de 2007. birini bulup deneyeceğim.
2007 olursa daha iyi olur.