1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: (4.sezon) Yeni Durak Sevilla-Brezilya

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ara transfer dönemi

gidenler
    1.ara transferde sezonun ilk yarısını muthıs performansla tamamlayan bentleyın pesıne butun büyük takımlar düştü bende satmak istemıyodum ancak oyuncu gıtmek ıstedı bende takımlardan yuksek bonservıs bedelı ıstedım aralarından milan 30M EURO bonservıs bedelı verdı ve bentleyı bu rakama sattık.

2.seozn basında bedelsız transfer ettımız yann m'vilayı man ctiy takımına 5M EURO bedekke sattık.

gelenler

1.bentley satılınca onun yerını doldurmak ıstedık bırcok oyuncuya teklıf goturduk ancak kuluplerı ıle bonservıs konusunda anlasamadık son olarak evertonun yıldızı MİKEL ARTETA'yı 22 M EURO'ya renklerimize bagladık.

2.lgde kotu gunler gecıren middlesbrough'nun genc yıldızı gary o'neıli 5M EUOR'ya kadromuza kattk.

3.son olarakda arsenalın sozlesmesı bıtmek üzere olan FİLAMİNİ adlı oyuncusunu 4 M EUROYA aldık ve ara transfer donemını kapatmıs olduk.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bpl 20.hafta

bpl 21.hafta

fa cup 3.raund maçı

bpl 22.hafta

bpl 23.hafta

fa cup 4. raund

bpl 24. hafta

bpl 25. hafta

bpl 26. hafta

uefa 1. raund 1.maç

fa cup 5. raund 1.maç

uefa 1.raund 2. maç

bpl 27.hafta

rekor

fa cup 5. raund 2. maçı

bpl 28. hafta

puan durumu

genel değerlendirme
    takım cok ıyı gıdıyor.bunda ıyuncular ve taktıgın buyuk etkısı var yenı traneferle takıma yavas yavas adapte oluyor ve. bırdahakı yıl cok daha ıyı bır takım olma yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz.benı takıp eden ve yorum yazan herkese tesekkur edıyorum.
    Last edited by Trabzonspor : 14.Temmuz.2008 at 12:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri