Bu kadar değişiklik yapacağına gidip İspanya'dan Real Madrid'i alsaydın ya?
Bu kadar değişiklik yapacağına gidip İspanya'dan Real Madrid'i alsaydın ya?
Bu oyun ilk ciktiginda MS DOS ortaminda bu oyunu oynuyordum, Bu oyunun ilk ve en guzel serisi 2001-2002 yilinda cikti ve o zamanlar o oyunda sampiyonluk almak cok zordu, daha dogrusu ben alamiyordum.
Buyuk takimlarla zaten basari yakalanir onemli olan kucuk takimlarla basarilara uzanmaktir.
Derken buyuk bir takim alayimda oyunu ogrenene kadar onlarla idare edeyim dedim ve nihayetinde Man Utd ile sampiyonluga ulasabilmistim.
Akabininde cikan serilerde hep kucuk takimlari aldim hep gozlemci yolladim hep onlarin istedigi futbolculari aldim ve her zaman takimimi oturttuktan sonra kupalara ambargo koyan genc kadrolar olusturmaya baslamistim...
Simdi Senin ve Sitte isimli arkadaslarin yaptigi yorumlar tam olarak dogru deil.
Neden mi;
Ben yonettigim takimda en kucuk bir hile yapmadim aksine isimi zorlastirarak ilk 2 sezonumda 18.000 kisilik stadyumda maclarimi oynarken Buyuksehir Bld. Spor'a 75.000 kisilik deplasmana giderdim.
Deplasman maclarimin en azini 40.000 kislik deplasman maclariyla oynadim. Anadolu klüpleri parayi ve kontenjani gorunce hic akliniza gelmeyecek yildizlari kadrolarina katarak lige renk guclerine guc kattilar. (Ilsinho, Srna, Rodrigo Palacio, Willian v.s.)
Benim FM deki oyun anlayisim Yildiz futbolcuya para vermek deil, Yildiz futbolcudan para kazanmaktir.
Yildiz futbolcu alarak ayni sezon butun kupalari alabilirsiniz ama onemli olan o yildiz futbolcularin seneler oncesinden alinip ve takima buyuk bir oyuncu olmasini ve onlarla beraber basarilar yakalamak daha onemlidir.
Ben her zaman bu mantikla oyunu oynarim ve yonettigim takimi karsima ne tur bir teklif gelirse gelsin kovulmadigim surece birakmam. Taki alinmadik kupa birakmayana kadar. Bir takimla kaldirabilecegin butun kupalari kaldirdigin zaman yeni bir heyecana kendi atmalisin ki oyundan sogumayasin...
Simdi son olarak soruyorum (Yabanci kontenjani disinda)
Bu hileler benim takimima daha kolaylik mi sagladi yoksa kendi ligimdeki takimlarin daha kaliteli olmalariyla isimi sorlastirdi mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yonetici arkadaslarim kariyeri halen kapatmadi,
Acaba benmi yalnis bir yol izliyorum yoksa kapatacak zamanlarimi yok,
Cunku yeni bir kariyer acacam ama bu kariyer halen acik oldugu icin forum kurallarina gore yeni kariyere izin verilmesi icin bu kariyerin kapanmasi lazim...
Last edited by MaliKaya : 15.Temmuz.2008 at 11:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)