Bazı sorularına ben de kendime göre cevap veriyim xxestergonxx en iyi şekilde anlatmış.
1-Oyuncu avrupa'dan gelmediyse takımda 1 sene fln takıma alışamayabilir.Taktik uymuyor olabilir.Mesela ben FB ile Kezman varsa takımda ben tek forvet oynarım.Onu oynatmayım dediğimde deivid-semih oynuyorum mesela yani taktik de önemli en son oyuncunun morali var.
2-Oyuncun formsuz ise ona çok iyi bir oyuncu olduğunu veya çok iyi oynadığını söyle.Kontrat ile ilgili olabilir.Maaşını artırabilirsin.Ben bi oyunumda oyunu açınca roberto carlos bana dedi ki ben daha yüksek maaş ve maç başı daha yüksek para istiyorum dedi.1-2 ay sonra takımdan gitmek istiyorum kabul ediyor musunn diye mesaj geldi bende maaşını fln yükselttim.
3-Takım konuşman dikkat et ben bazen iyi konuşmalarla ben ligi mağlubiyetsiz bitiriyorum.(FB ile ilk sezon ve hile mile yapmıyorum bilmiyorum bile o editöerleri kullanmayı bile bilmiyorum)
benim uyguladığım konuşma ise 8-9-10 rating alan oyuncuya deligted veya fantastic diyorum.Takımada sensational diyorum maç sonunda takımda herkesin morali superb oluyor.Ama bazen oyuncular şımarıyor o zaman oyuncuyu kesin 1-2 maç hem sizin disiplininizi yükseltir hem de oyuncu formuna kavuşur.
4-Penaltıyı bilmiyorum ama refleks ve hız ile ilgili olabilir.
5-Antrenörün çok iyi değilse hiç güvenme ben kendim araştırıp oyuncuya kendi düşüncelerim kendi taktiğime uygun yıldız veriyorum.Ama 1 yıldızı da antrenörün düşüncesine göre veriyorum.Kendin bi deftere benim gibi not tutabilirsin.
6-Kendi ülkesini tanıması - uyum - taktik - milli takımın verdiği moral!!!
7-Siteden benim çoğu arkadaşım antreman taktiği indiriyor sende indirebilirsin.Ama bence en iyisi kendin bulman hem kendini geliştirmen hem de taktiğine göre bir antreman olur.
8-Maçın sonunda orta saha oyuncularının 2 tanesini 1 tane de defans oyuncusu değiştirebilirsin 70-73 dk gibi... Ama sakın taktikle oynama maç sonu!!!
umarım işine yarar.:.![]()

)
Alıntılı Yanıtla