1.Bitiriciliği 20 olan bir oyuncu nasıl gol kaçırma rekorları kırabilir ?
Bahsettiğim futbolcu = Al-Hawasawi sanırım kariyer hikayelerinde profili vardı
2.Birkaç maç sürekli gol atan ve 11 golle gol krallıgında eşit olan bir oyuncu sonra formsuz bir döneme girip gol atamamaya başlarsa ( ki arada oluyor) napmalıyım
Bahsettiğim futbolcu = Yaser Yıldız
3.Takım topluca formsuzluga girip hatta genclerbirligi karsısında 2-0 öne geçip 3-2 yenilen iki maç üstüste zayıf takımlara 1-0 yenilen bir takımın formsuzlugunu nasıl düzeltebilirim ?
Bahsettiğim takım = Trabzonspor
4.Bir oyuncunun penaltı kurtarması refleksemi bağlıdır ? Kalecim penaltılarda öyle duruyo ...
Bahsettğim kaleci = Sebastian Peratta
5.Antrenör raporuna göre Hawasawi Yaserin baya bi önünde ama Yaser goller konusunda baya bi önde şu ana kadar 12 gol attı hawasawi ise sadece 4
6.Milli takımında gol makinelerinden biri olan ( 2 maç 4 gol bu sezon) bende nasıl 21 macta 4 gol atıyor ?
tabiki bahsettiğim Al Hawasawi (allahtan asistlerde öne çıktıda kurtuldu 10 asistle asist kıralım forvet diye aldım mc oynatıyorm forvette gol kaçırma rekorları kırıyor şimdi en azından asist yapıyor )
7.Oyuncuların hiçbirinde antreman olarak bir gelişme yok (ufak tefekler dışında) 07 de kullandıgım antreman programında artışlar yaşanıyordu ama şimdi artışları bile göremiyorum nasıl görebilirim ve özellikleri gelişmeyen bir oyuncunun değeri 500 binden 3.2 milyon dolara çıkıyor ( tabiki yaser)
Şİmdiden teşekkürlerinş.yanlış yere açmamışımdır
ayrıca
8.son dakka gol yemekten bıktım son dakikalarda rakip sürekli baskı yapıyor ve bende çıldırcak gibi oluyorum buna ne yapabilrim ? ( ben tempoyu düşürüp zaman geçirmeyi arttırıyorum ama 93.dakkada gol yiyip berabere kalıyorum )