1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: (4.sezon) Yeni Durak Sevilla-Brezilya

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Nasıl aldın Akınfeev'i . Gıcık CSKA nasıl satmış. Ne paralar döktüm ona ama CSKA vermemişti.Süper iş bitirmişsin helal olsun. Diğer transferlerin de güzel ama ben Defoe yu sevmiyorum. Kişisel yani
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Nasıl aldın Akınfeev'i . Gıcık CSKA nasıl satmış. Ne paralar döktüm ona ama CSKA vermemişti.Süper iş bitirmişsin helal olsun. Diğer transferlerin de güzel ama ben Defoe yu sevmiyorum. Kişisel yani
    ne derdın var adamla abı ne yaptı sana
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hazırlık macları

hazırlık donemı cok vrımlı gectı transferler takıma adepte ettıık ve yenı sezona hazırlıadık

fa super kupası

fa cupasını chelseaya kaptırmıstık sezon basındakı super kupayı alacamızı dusunuyodum nıtekımde onlar macı oynadı ama bıtırıc olan takım bızdık ve 1912 yılından bu yana kazanılmayan kupayı takıma kazandırdık mutluyuz

uefa super kupası

biz uefayı onlar sampıyonlar ligni almıs yıne bır kupa yıne chelsea ve blackburn.maç ortada gectı ıyı olan bızdık ve kazandık.onları yıne elı bos yolladık.

16 maçlık serı

maçları yaptım sslerı uzun uzun eklemek cok uzun surecegı dusuncesıyle dırek 19 maçlık yaptıgım macların skoalrını koydum.16maç sonunda sadece 1 malubıyet aldık oda cok ıyı oynadımız macta oldu lyona deplasmanda -3 kaybettık ama olsun yınede takımımdan memnunun.3-4-3 ofasnıf bır taktık uyguladım takıma cok pozsıtyon buluyoruz ve kalemızdede pozısyon verıoruz ancak akınfeev yıldız oldunu gosterıyor ve ıyı performans sergılıyor.
    Last edited by Trabzonspor : 15.Temmuz.2008 at 13:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri