Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 90 sonuç

Konu: City'de Görev Tamam, Şimdi Sıra Beklenen Şampiyonluğu Trabzon'a Yaşatmakta..[3.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrik ederim Berk harika bir sezon geçirmişin seneye cl olmalı hedefin

sakary Ali Misafir

matias fernandes süper topcu işini görecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

FA Community Shield | Chelsea vs Man.City

Barclays Premier Lig Başladı!!

[SIGPIC][/SIGPIC]

Transferlerin çok iyi zaten iyi bir kadron vardı gençlere yüklenmen iyi olmuş...

Ancak belki kulübün finansını daha iyi bir konuma getirmek adına iyi fiyata sahip oyuncularını satıp yine yerlerine genç ve yetenekli oyuncular alabilirdin,tabi kariyerine uzun süre devam edeceksen.Özellikle Micah Richards'ı satıp(tahminen en az 45-50M€'ya)10M€ ya 15M€ya benzer hatta daha iyi defanslar alabilirdin.Bu durumda takımın pek birşey kaybetmez az bir kayıp veya bir kazancı olur.35M€ parada bonus olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Nokta transferler yapmışsın..Ligde bu sene şampiyon olacagını düşünüyorum zaten ligede iyi başlamışsın..Ama Cl'de de en az yarı-final oynamalısın..bu başarı taraftar için daha bomba olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by NoT1mPoSS1bLe View Post
    Transferlerin çok iyi zaten iyi bir kadron vardı gençlere yüklenmen iyi olmuş...

Ancak belki kulübün finansını daha iyi bir konuma getirmek adına iyi fiyata sahip oyuncularını satıp yine yerlerine genç ve yetenekli oyuncular alabilirdin,tabi kariyerine uzun süre devam edeceksen.Özellikle Micah Richards'ı satıp(tahminen en az 45-50M€'ya)10M€ ya 15M€ya benzer hatta daha iyi defanslar alabilirdin.Bu durumda takımın pek birşey kaybetmez az bir kayıp veya bir kazancı olur.35M€ parada bonus olurdu.
    Önerilerini değerlendireceğim.Teşekkürler..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Nokta transferler yapmışsın..Ligde bu sene şampiyon olacagını düşünüyorum zaten ligede iyi başlamışsın..Ama Cl'de de en az yarı-final oynamalısın..bu başarı taraftar için daha bomba olur..
    Bu sene tek rakibimiz Arsenal olacak Murat.Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan 1.çıkarsak yarı final dahada kolaylaşır..

Premier Lig Heyecanı Devam Ediyor

Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi Grubumuz

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lige iyi başlamışsın geçen seneki..Hey maşallah Ipswich'e acımamış Elano Cl grubun ise bana göre zor değil..Bordeaux ve Shaktar'dan en az 10 puan alabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gruptan rahat çıkarsın, ligde de çok güzel ilerliyorsun.Dediğin gibi tek rakibin Arsenal olacak gibi görünüyor ligde..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

gurupotan rahat cıkarsın ber lıgde ıyı durumda elona sov yapmıs.her eve lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok kaliteli ve alternatifi bol bir kadron var...
    Bu sene CL'yi muhakkak kazanmalisin....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yine çok iyi bir başlangıç cl grubunda kolay olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Lige iyi başlamışsın geçen seneki..Hey maşallah Ipswich'e acımamış Elano Cl grubun ise bana göre zor değil..Bordeaux ve Shaktar'dan en az 10 puan alabilirsin..
    Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    Gruptan rahat çıkarsın, ligde de çok güzel ilerliyorsun.Dediğin gibi tek rakibin Arsenal olacak gibi görünüyor ligde..
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    gurupotan rahat cıkarsın ber lıgde ıyı durumda elona sov yapmıs.her eve lazım
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Cok kaliteli ve alternatifi bol bir kadron var...
    Bu sene CL'yi muhakkak kazanmalisin....
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Yine çok iyi bir başlangıç cl grubunda kolay olmuş
    Hepinize teşekkürler.Beklentileri karşılamaya çalışacağım..

Premier Lig Tüm Hızıyla Sürüyor

14.Hafta Sonunda Puan Durumu

Carling Cup 3.Tur | Man.City v Chelsea

Carling Cup 4.Tur | Man.City v Man.United

Şampiyonlar Ligi 1-2-3-4.Haftalar

4.Hafta Sonunda Şampiyonlar Ligi H Grubu

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Şampiyonlar Liginde zorlanmamışsın Berk.. Ligde Manu maçı dramatik olmuş..Ama Carling Cup'ta intikamı fena alımşsın..Şampiyon olacagın konusunda şüphem yok..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Namaglup ilerliyorsun, bu guzel, insallah en ufak bir tokezlemede takip kotu gitmeye baslamaz (gerci bu kadro ile biraz zor ama yinede futbol bu)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Premier Lig'de Sona Doğru

23.Hafta Sonunda Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi 5. ve 6.Haftalar

!!!! Şampiyonlar Ligi 2.Turundaki Rakibimiz: AS ROMA !!!!

Carling Cup Çeyrek Final | Man.City v Liverpool

Carling Cup Yarı Final | Man.City v Fulham

!!! Carling Cup Finalinde Rakibimiz: ARSENAL !!!!

FA Cup 3.Tur | İpswich v Man.City

!!!! FA Cup 4.Turdaki Rakibimiz: CHELSEA !!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

9-0 lık Norwich maçı tam süper olmuş..6-7 golü Elano'dan beklerdim ama.. Birde seriyi Newcastle ile bozmuşsun o kötü olmuş..Şampiyonluk çok zor olmayacak gibi..Cl'de de lider çıktın final istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

berr clde en az yarıu fınal beklıyorum.nevcastle serıyı bozmus.real maçıda zevklı gecmıstır.devamını beklıyoruz

norwich yalama olmuş tebrikler aynen devam cok iyi gidiyorsun şlyi almani bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Namaglup unvanini Newcastle'ye kaptirman uzuntu verici ama maglubiyet ondan sonraki maclarini etkilememis,

Bu gazla hem CL hemde BPL senindir, kimse durduramaz. (Bu kadro ile CL de final oynamayi bile basarisizlik olarak kabul etmelisin bence)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

9-0 lık Norwich maçı tam süper olmuş..6-7 golü Elano'dan beklerdim ama.. Birde seriyi Newcastle ile bozmuşsun o kötü olmuş..Şampiyonluk çok zor olmayacak gibi..Cl'de de lider çıktın final istiyorum
    Valla Murat bu oyunun en zor deplasmanı Newcastle deplasmanıdır heralde.Old Trafford veya Emirates'ten bile bu kadar tırsmıyorum..

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    berr clde en az yarıu fınal beklıyorum.nevcastle serıyı bozmus.real maçıda zevklı gecmıstır.devamını beklıyoruz
    Teşekkürler Mustafa abi..

Quote Originally Posted by puskas View Post
    norwich yalama olmuş tebrikler aynen devam cok iyi gidiyorsun şlyi almani bekliyorum
    Norwich maçında gelen vurdu giden vurdu ben bile saymakta zorluk çektim golleriEn büyük hedefimiz ŞL zaten umarım kazanırız.Teşekkürler..

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Namaglup unvanini Newcastle'ye kaptirman uzuntu verici ama maglubiyet ondan sonraki maclarini etkilememis,

Bu gazla hem CL hemde BPL senindir, kimse durduramaz. (Bu kadro ile CL de final oynamayi bile basarisizlik olarak kabul etmelisin bence)
    Newcastle zor deplasman üstüne bide Given'ın inanılmaz kurtarışları eklenince puan almak olanaksız bir hale geldi..

Premier Lig'de Gerilim Yükseliyor

30.Hafta Sonunda Puan Durumu

FA Cup 4.Tur | Chelsea v Man.City

FA Cup 5.Tur | Arsenal v Man.City

Carling Cup Final | Bu Kez Kaybettik

Şampiyonlar Ligi 2.Turu | Roma v Man.City

!! Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finaldeki Rakibimiz: CELTIC !!

Vaart Everton'da

2 sezondur bir türlü istediğimiz verimi alamadığımız ve zırt pırt sakatlanan Vaart'ı Evertona'a 20 milyon €'ya sattık..

Banega City'de

Geleceğin en büyük yıldız adaylarından Arjantinli Ever Banega'yı 38.5 milyon €'ya Manchester City'li yaptık..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Vaart'ı satman dogru karar..Bir oyuncu bu kadarmı sakatlanır..Banega'da süper bir oyuncu kesinlikle kendimden biliyorum.Şampiyonluk hakkında konuşmuyorum bile kesin bence cL'de şampiyonluk süper olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kupa Yine Manchester'a Gidiyor!!

Şampiyon Manchester City!!

Gol ve Asist Krallığı

İngiltere'De Yılın Oyuncusu: Elano Blumer [32 gol & 14 Asist]

Oyuncuların Oylarıyla Seçtikleri En İyi Genç Oyuncu: Felipe Caicedo

İngiltere'de Yılın Menejeri: Berk Koz

FA Cup Yarı Final | Aston Villa v Man.City

Şampiyonlar Ligi - Çeyrek Final | Celtic v Man.City

Şampiyonlar Ligi - Yarı Final | Liverpool v Man.City

!! Şampiyonlar Ligi Finalindeki Rakibimiz: ARSENAL !!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Elano yine çoşmuş.. Şampiyonlar Ligini de alırsan daha kupa kalmıyor ilk seneden bu yana almadıgın galiba Bu Caicedo'yu da oyuncular çok sevdi heralde..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

elano mukemmel ya berk super sezon alcan o kupayı emınım hade koy su macıda artık

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

En olmayacak takimlara puan kaybetmissin, bu yuzden sampiyonlugu kilpayi kurtarmissin.
    Takiminin top kapma derecesi yuksek olsa gerek ki kirmizi kart da fazlaca goruyorsun,
    Elano dokturmus tek kelimeyle helal olsun,
    Ever banega 10 numara transfer.
    ŞL de final senin resim koymasanda olur :d

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Arkadaşlar malesef bu kez başaramadık ve kupayı şanssız bir şekilde uzatmalarda kaybettik..

Evet bu finalin ardından City'den ayrılma kararı aldım.Geriye kaliteli ve yıldızlarla dolu bir kadro bıraktım.Görevde olduğum 2 yılda büyük işler başardık.Uzun yıllar sonra City'yi her kupada zirvede gördük ve umarım bu ilerleyen yıllarda ben gittikten sonrada böyle devam eder.İşte City maceramda yaptıklarım:

Koz, Evine Geri Döndü: Trabzonspor

City'den ayrıldıktan sonra bir süre teklifleri değerlendirdim.Aklımda hep tuttuğum takımı bir gün çalıştırmak vardı ve o aradığım fırsatta ayağıma gelmişti.Başkan Kaya Engin'in yaptığı teklifi kıramayıp takımın başına geçtim..

Kadroyu ve yaptığım transferleri ise yarın koyacağım.Yorumlarınızı bekliyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Öncelikle tebrikler Berk.City ile ŞL'de Final oynamak gene inanılmaz bir başarı.Trabzon görevinde de başarılar dilerim.Umarım özlenen şampiyonluğu yaşatırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Trabzonlada Şampiyonluk Bekliyoruz Hadi.. Ayrıca Özel Mesaj Attım Size Bakarsanız Çok Sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Thumbs down

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Öncelikle tebrikler Berk.City ile ŞL'de Final oynamak gene inanılmaz bir başarı.Trabzon görevinde de başarılar dilerim.Umarım özlenen şampiyonluğu yaşatırsın.
    Quote Originally Posted by FatalitElem View Post
    Trabzonlada Şampiyonluk Bekliyoruz Hadi.. Ayrıca Özel Mesaj Attım Size Bakarsanız Çok Sevinirim
    Şimdi gördüm, cevabımı yolladım..

Arkadaşlar malesef bugün oyunu kaydederken elektriklerde kısa bir kesinti oldu ve kayıtlı oyun yüklenemedi hatası aldım.Çok güzel bir kariyer oluyordu ancak hesapta olmayan bu sorun nedeniyle artık oyuna devam edemeyeceğim.Konuyu takip eden, yorum yapan, yapmayan herkese teşekkürler.Bir başka kariyerde görüşmek üzere..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Vayyy, valla cok guzel bir secim yapmissin kardesim tebrik ederim,
    Genelde kariyerlerinde senin noktana ulasanlar daha buyuk takimlara geci yaparlardi sen boyle yapmamissin.

Trabzonspor yasadi o zaman senin gibi bir menajere sahip olduklari icin...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri