Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
9-0 lık Norwich maçı tam süper olmuş..6-7 golü Elano'dan beklerdim ama.. Birde seriyi Newcastle ile bozmuşsun o kötü olmuş..Şampiyonluk çok zor olmayacak gibi..Cl'de de lider çıktın final istiyorum
Valla Murat bu oyunun en zor deplasmanı Newcastle deplasmanıdır heralde.Old Trafford veya Emirates'ten bile bu kadar tırsmıyorum..

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
berr clde en az yarıu fınal beklıyorum.nevcastle serıyı bozmus.real maçıda zevklı gecmıstır.devamını beklıyoruz
Teşekkürler Mustafa abi..

Quote Originally Posted by puskas View Post
norwich yalama olmuş tebrikler aynen devam cok iyi gidiyorsun şlyi almani bekliyorum
Norwich maçında gelen vurdu giden vurdu ben bile saymakta zorluk çektim golleriEn büyük hedefimiz ŞL zaten umarım kazanırız.Teşekkürler..

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
Namaglup unvanini Newcastle'ye kaptirman uzuntu verici ama maglubiyet ondan sonraki maclarini etkilememis,

Bu gazla hem CL hemde BPL senindir, kimse durduramaz. (Bu kadro ile CL de final oynamayi bile basarisizlik olarak kabul etmelisin bence)
Newcastle zor deplasman üstüne bide Given'ın inanılmaz kurtarışları eklenince puan almak olanaksız bir hale geldi..

Premier Lig'de Gerilim Yükseliyor

30.Hafta Sonunda Puan Durumu

FA Cup 4.Tur | Chelsea v Man.City

FA Cup 5.Tur | Arsenal v Man.City

Carling Cup Final | Bu Kez Kaybettik

Şampiyonlar Ligi 2.Turu | Roma v Man.City

!! Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finaldeki Rakibimiz: CELTIC !!

Vaart Everton'da

2 sezondur bir türlü istediğimiz verimi alamadığımız ve zırt pırt sakatlanan Vaart'ı Evertona'a 20 milyon €'ya sattık..

Banega City'de

Geleceğin en büyük yıldız adaylarından Arjantinli Ever Banega'yı 38.5 milyon €'ya Manchester City'li yaptık..