Sayfa 76 / 122 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

G.Saray'da sıcak gelişme

Liverpool'un yedek kalecisi Fransız file bekçisi Charles Itandje transferinin yılan hikayesine dönmesi nedeniyle henüz kaleci transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray cephesinde yeni bir gelişme yaşanıyor. İsmi daha önce de Galatasaray'la anılmasına karşın geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak yeni doğan çocuğunun geleceğini düşündüğü için Bolton Wanderers'ta kalmak istediğini açıklayan Ummanlı file bekçisi Ali Al-Habsi'nin, takımının henüz resmi kontrat yapmaması nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.
    Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Al-Habsi'nin menajeri Peter Harrison, Bolton'ın Ummanlı kaleciyle sözleşme yenilememesi üzerine, "Ali, Bolton'ın geçtiğimiz sezon küme düşmekten kurtulmasında büyük pay sahibi olmuştu. Şu anda kontratının bitmesine bir yıl daha var.
    Ancak biz henüz Bolton'dan sözleşme yenileme konusunda bir teklif almadık. Galatasaray, Ali'yle çok ilgileniyor ve biz onlarla Ocak ayında ön kontrat yapabilirdik" dedi.
    Ali Al-Habsi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezonda Reebok Stadyumu'nda kalmak istediğini söylemiş ve yeni doğan kızını düşünerek takımdan ayrılmak istemediğini ifade etmişti.
    26 yaşındaki Ali Al-Habsi, 2003-2005 yılları arasında Norveç Ligi takımlarından Lyn Oslo'da forma giydikten sonra 2006 yılından Bolton'a transfer olmuştu.
    Asıl adı Ali Abdullah Harib Al Habsi olan Ummanlı kaleci 2002 yılından beri Umman Milli Takımı'nın da kalesini koruyor. Charles Itandje transferinde günlerdir aşama kaydedemeyen Galatasaray'ın rotayı Al-Habsi'nin yanı sıra bonservisi elinde olan Danimarkalı tecrübeli file bekçisi Thomas Sorensen'le de ilgilendiği belirtiliyor.

Kaynak : İHA

G.Saray'da Chihi harekatı!

Transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray'ın FC Köln'de forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Adil Chihi'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Almanya'da yayımlanan Express gazetesi, sarı-kırmızılı kulübün Alman teknik direktörü Michael Skibbe'nin Chihi'yi kadrosunda görmek istediğini yazdı. 1,83 boyundaki Chihi, Bundesliga'ya yükselen Köln'de geçen sezon 21 maçta forma giydi ve 4 gol atıp 5 de asist yaptı.

Genç oyuncu sol ayağını etkili kullanabiliyor ve adam eksiltme özelliğiyle dikkat çekiyor. Chihi’nin Köln ile 2011’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu kadar bekletip al-habsi gibi abuk subuk adamlar almazlar herhalde.aykut bin kat daha iyidir bundan

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Zaragoza Oliveira için yapılan tekliflerin hepsini reddetti

Zaragoza'nın Ricardo Oliveira için yapılan tüm teklifleri reddetmesi, oyuncunun kiralık olarak başka bir takıma geçmesini sağlamaya çalışan menajerini zor durumda bıraktı.

Menajer Augusto Castro, kulübe dört tane taze teklif sunulduğunu, fakat yönetici Agapito Iglesias ile yapılan görüşmelerde bunların hepsinin reddedildiğini söyledi.

Paris Saint-Germain, Werder Bremen, Galatasaray ve Olympique Lyonnais'un kulübe somut teklifler sunduğunu belirten menajer, bunların hepsine hayır dendiğini açıkladı.

Kulübün küme düşmesiyle beraber Brezilyalı golcünün kiralanması, Zaragoza'nın La Liga'ya dönmesi halinde ise ilk seçenek olarak dönmesi bekleniyordu.

Fakat gelen tekliflerin üç tanesi oyuncuyu tamamen almayı, bonservisinin %60'ına karşılık 14 milyon avro ödemeyi hedefliyordu.

Marca'ya konuşan Castro, "Bunu anlamıyorum. Şu an ne yapabiliriz; onu da bilmiyorum. Ricardo milli takımda oynamak istiyor, antrenörü de onu çağırmak istiyor. Fakat ikinci ligde oynayan bir oyuncu hiçbir zaman çağrılmadı. Çok iyi teklifler var fakat kulüp hiçbirini değerlendirmiyor. Zaragoza oyuncuyu kiralamak için 2, bonservisini satın almak için 10 milyon avro ödemişti. Şimdi oyuncuyu kiralamak için 3 milyon avro, satın almak için ise 14 milyon avro öneren kulüpler var. Fakat hiçbiriyle ilgilenmiyorlar; bunu anlamak mümkün değil." dedi.

Tekliflerin kabul edilmemesinin en önemli sebebinin, yeni antrenör Marcelino'nun göreve gelirken oyuncunun kalmasını şart koşması olarak gösteriliyor.

goal.com 13 temmuz
    Last edited by Lionel Andres Messi : 15.Temmuz.2008 at 19:11

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaragoza böyle yaparsa iyi futbolcular 1 sene içinde çürür gider.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber yalan degilmiş görüldüğü üzere Zaragoza reddetmiş teklifleri kendi bilecekleri iş .

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Haber yalan degilmiş görüldüğü üzere Zaragoza reddetmiş teklifleri kendi bilecekleri iş .
    katılıyorum sana zaten bizde bir şey var her çıkan habere yalan diyoruz. İncelemeden direk damgayı vuruyoruz biraz dikkat etmek gerekir yapılan yorumlarda. Bu yönetim sadece bir kişiyle konuşmuyor ki bir çok kişiye talip olup transfer teklifinde bulunuyorlar olur veya olmaz o ayrı bir durum zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık yapsınlar şu transferleri..Zaman geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2.hazırlık dönemine kadar çok acil gereken transferler yapılır zaten kimse merak etmesin..ama genel transfer döneminin bitmesine daha uzun bi zaman var..son günde dahi herşey degişebiliyor..geçen yıldan beri yapılanlar bile çok iyi işler ..sabırlı olalım bence...

bu arada skibbe nin gözlemcilik yeteneğine çok güvendigimi söylemek istiyorum leverkusen e çok iyi genç oyuncular kazandırmıştı..aynısını bizde de yapabilir çünkü avrupa futbol bilgisi yüksek bi hoca..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Chihi yetenekli bir isim ncak GSnin ihtiyacı yok kanımca orta sahaya

10. Default

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bu kadar bekletip al-habsi gibi abuk subuk adamlar almazlar herhalde.aykut bin kat daha iyidir bundan
    anlamıyorum ya al-habsi nasıl abuk subuk adam olur. 2 seneden beri premier ligde oynuyor bu adam ki bolton'un ligden düşmemesinde de büyük emekleri var. itandje gelirken herkes seviniyodu. adam sadece kupa maçlarında oynamış geçen sene onlarda da pek bi varlık gösterememiş geleni geçeni almış. adam sırf liverpool'da oyuyo diye(ki oynamıyo) iyi oyuncu olmaz. diğeri de ummanlı diye kötü oyuncu olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    anlamıyorum ya al-habsi nasıl abuk subuk adam olur. 2 seneden beri premier ligde oynuyor bu adam ki bolton'un ligden düşmemesinde de büyük emekleri var. itandje gelirken herkes seviniyodu. adam sadece kupa maçlarında oynamış geçen sene onlarda da pek bi varlık gösterememiş geleni geçeni almış. adam sırf liverpool'da oyuyo diye(ki oynamıyo) iyi oyuncu olmaz. diğeri de ummanlı diye kötü oyuncu olmaz...
    bence itandje ile al-habsi aynı değil . ayrıca al-habsi de geçen sene 16 maç oynayabilmiş "bolton"un kalesinde.yani önünde reina gibi bir kaleci yok.kesinlikle ummanlı olduğu için birşey demedim almak istediğimiz itandje kim bilir nereliydi de fransız oldu.ayrıca itandje liverpoolda oynadığı için iyi kaleci olmadı. iyi kaleci olduğu için liverpool'a gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bana göre Ricardo Oliveira alınacağına transfere nokta konsun daha iyi. Yazık çuvalla para vereceğiz. Ümit Karan bence Ricardo Oliveira'dan daha üstün bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit karan bugün ne goller kaçırdı..Ne sen sor ben söylim.Maçları izleyen varsa bana katılır..Tıpkı homberg maçındaki gibi bos kaleye kaçırmaya devam etti.Karışı karşıya bile gol atamıyoruz..Kesinlikle daha iyi forvet şart..Avrupada kimse kimseye acımaz..Yakaladıgını atmassan her 90 dakika sonunda illaki üzülürsün..Leverkusen maçı bunu en iyi örnek'i oldu
    Last edited by Emurafu : 17.Temmuz.2008 at 01:04

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray'a mutlaka forvet şart!Oliveira ve Ümit; karşılaştırmak bile garipYorumsuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Galatasaray'a mutlaka forvet şart!Oliveira ve Ümit; karşılaştırmak bile garipYorumsuz...
    E doğru ya. Ümit ne de olsa Türk, hiç Brezilyalı bir oyuncudan iyi olur mu canım
    Bırakın bu zihniyeti. Ümit'in yetenekleri bu yıl iyice ortaya çıktı. En az 2 yıl rahatlıkla oynayabilecek düzeyde Ümit Karan. Şampiyonlar Ligi için yetersiz mi diyorsunuz; 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçını tekrar seyredin. Oliveira bugüne kadar ne yapmış? Milan'a transfer oldu gibi ıvır zıvır cümle kurmayalım; Milan'da olumlu herhangi birşey yapamadı çünkü.
    Tekrar tekrar söylerim. Oliveira alınacağına transfer yapılmasın daha iyi. Elimizde daha iyisi varken yetersiz olanına dünya para saçmak bizim işimiz değil. Biz daha iyilerini kendimiz yetiştiriyoruz, kimse merak etmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    E doğru ya. Ümit ne de olsa Türk, hiç Brezilyalı bir oyuncudan iyi olur mu canım
    Bırakın bu zihniyeti. Ümit'in yetenekleri bu yıl iyice ortaya çıktı. En az 2 yıl rahatlıkla oynayabilecek düzeyde Ümit Karan. Şampiyonlar Ligi için yetersiz mi diyorsunuz; 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçını tekrar seyredin. Oliveira bugüne kadar ne yapmış? Milan'a transfer oldu gibi ıvır zıvır cümle kurmayalım; Milan'da olumlu herhangi birşey yapamadı çünkü.
    Tekrar tekrar söylerim. Oliveira alınacağına transfer yapılmasın daha iyi. Elimizde daha iyisi varken yetersiz olanına dünya para saçmak bizim işimiz değil. Biz daha iyilerini kendimiz yetiştiriyoruz, kimse merak etmesin.
    bencede oliveira yetersız bu adamıda izledim cok kaçırıyor bize jardel tarzı artistlige kacmadan oynayan ama geldigini degerlendiren adam lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oliveria'ya gerek yok bencede... Jardel tarzı da biraz zor bulursun abi Ümit Karan eldekilerin en iyisi. Forvete gerek yok neden çünkü orta saha çok kaliteli olduğu için tek forvet çıksak bile hiç bir sorun yaşamayız.. Yaser ne güne duruyor

Bence şu anda gözüme batan ilk eksiklik dc kısmında.Song gibi bir adam gitti.Onun yeri nasıl doldurulur? Emre Güngöre de iyi tamam ama sonuçta sen yarın Şampiyonlar Liginde mücadele ediceksin, Emre Güngör mü Song mu kardeşim. Bence milli takımda oynayan deneyimli şöyle parası az 30 yaşı üstü bir oyuncu iyi olur.

Kaleye gerek yok bana kalırsa. Geçen sezon Leverkusen'den 5 yemiştik gerçi.. O bir istisnadır diye düşünüyorum ama ihtiyaç varmış gerçekten. Ama bu isim Indıje falan olmasın yani. Kaleci alacaksan en iyisini alacaksın arkadaşım. Indije'yi alacağına Fm'de ki Felipe'yi alsın Geleceğe yatırım hem aynı para

Orta Saha da da adam çokluğu var. Keşke birini satabilsek. Mehmet Topal'ı ve Sabri'yi satsak herşey düzelir aslında
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ümit karan bugün ne goller kaçırdı..Ne sen sor ben söylim.Maçları izleyen varsa bana katılır..Tıpkı homberg maçındaki gibi bos kaleye kaçırmaya devam etti.Karışı karşıya bile gol atamıyoruz..Kesinlikle daha iyi forvet şart..Avrupada kimse kimseye acımaz..Yakaladıgını atmassan her 90 dakika sonunda illaki üzülürsün..Leverkusen maçı bunu en iyi örnek'i oldu
    Tamamen katılıyorum..Bence bu sene Yaser Ümit'le Nonda'yı keser.Yaser hem maçları ciddiye alıyor hemde bulduğunu atıyor.Ümit'in kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok harbiden.

Ama Yaser'in yanına bir tane adam alsak.....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fotomaç'ta Zebina haberi çıktı.Bence harika olur alınırsaBu arada ben de oynatılırsa Yaser'in Ümit ve Nonda'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

biri alacaksak jardel gibi adam almalıyız demiş.jardel'i kaç paraya aldıgımızı biliyosundur inşallah forvet , kaleci , defans aldık mı iş tamamdır. Ama öncelik sırası defansta olmalı bence uğurun iyileşmesi uzun sürebilir ayrıca servet ve emre de sakat.defans zebina cidden çok iyi olur.hem stoper hem sağ bek oynuyor yanılmıyorsam tam aradığımız gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başkan müjdeyi verdi !..

Transfer çalışmalarını yurt dışında sürdüren Galatasaray'da başkan Adnan Polat, müjdeyi verdi. "Taraftarımız yeni bir sürprize hazır olsun" diyen Polat, iki futbolcuyla Türkiye'ye dönebileceğini söyledi.

Galatasaray'da, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürerken, transfer komitesi Herry Kewell'den sonra ismini sır gibi sakladığı ikinci transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat ve Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer çalışmalarında Real Zaragozalı Oliveria'nın göstermelik bir isim olduğu, aslında ilgilenilen futbolcunun isminin sır gibi saklandığı ortaya çıktı.

İtalya'da, İspanya'da, İngiltere'de bir çok tranfer görüşmeleri gerçekleştirilirken, bu süreç içerisinde bir çok kulüp, oyuncu ve menajerle görüşen Başkan Polat ''Ortaya her gün yeni iddialar atılıyor, bir çok isim Galatasaray ile birlikte anılıyor, Harry Kewell transferindeki sessiz sedasız gidiyoruz. Yıldız transferinde birkaç pürüz dışında önemli yol katettik taraftarların sürprize hazır olmalarını istiyorum. Hatta bir değil iki futbolcu bile alabiliriz' 'diye konuştu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=41471

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    biri alacaksak jardel gibi adam almalıyız demiş.jardel'i kaç paraya aldıgımızı biliyosundur inşallah forvet , kaleci , defans aldık mı iş tamamdır. Ama öncelik sırası defansta olmalı bence uğurun iyileşmesi uzun sürebilir ayrıca servet ve emre de sakat.defans zebina cidden çok iyi olur.hem stoper hem sağ bek oynuyor yanılmıyorsam tam aradığımız gibi.
    şu an forvet için yüksek bir meblayı gözden çıkardıgımızı sen biliyormusun çünkü yönetimde bizim gördügümüzü görüyor ve bu forvetlerle türkiyede tamamda şampiyonlar liginde bir şey yapamayacagımızı görüyor. Jardel tarzı derken son vuruş becerisi yüksek bir adam lazım guizaya öyle böyle diyoruz ama adamın son vuruş becerisi çok iyi belki o kadar para vermeden so vuruş becerisi iyi bir oyuncu bulabiliriz ama bu kesinlikle oliveira olmamalı bu adamı izleyen bilir son vuruş adamda çok kötü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Başkan müjdeyi verdi !..

Transfer çalışmalarını yurt dışında sürdüren Galatasaray'da başkan Adnan Polat, müjdeyi verdi. "Taraftarımız yeni bir sürprize hazır olsun" diyen Polat, iki futbolcuyla Türkiye'ye dönebileceğini söyledi.

Galatasaray'da, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürerken, transfer komitesi Herry Kewell'den sonra ismini sır gibi sakladığı ikinci transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat ve Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer çalışmalarında Real Zaragozalı Oliveria'nın göstermelik bir isim olduğu, aslında ilgilenilen futbolcunun isminin sır gibi saklandığı ortaya çıktı.

İtalya'da, İspanya'da, İngiltere'de bir çok tranfer görüşmeleri gerçekleştirilirken, bu süreç içerisinde bir çok kulüp, oyuncu ve menajerle görüşen Başkan Polat ''Ortaya her gün yeni iddialar atılıyor, bir çok isim Galatasaray ile birlikte anılıyor, Harry Kewell transferindeki sessiz sedasız gidiyoruz. Yıldız transferinde birkaç pürüz dışında önemli yol katettik taraftarların sürprize hazır olmalarını istiyorum. Hatta bir değil iki futbolcu bile alabiliriz' 'diye konuştu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=41471
    bencede göstermelik haber bunlar asıl bombayı patlatabilirler yine sag gösterip yine sol vurup bizi cok fazla memnun etcekler güvenimiz tam yönetime ayrıca forvet lazım degil diyen arkadaslara gülüyorum
    Last edited by klasgs : 17.Temmuz.2008 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray yönetimi yine hiç beklenmedik iyi bir isimi getirecek diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bizimkiler boşa konuşmaz Güzel bir olay olacak gene
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Adnan Polat'ın bu güne kadar istediği oyunculara bakarsak Gs latin bir yıldızı renklerine bağlıcak diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah iyi transferlerle döner Adnan Başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Sizce transferlerden biri Zaragoza'dan Milito olabilir mi?Mesela;İtanje dedik ama onun takım arkadaşı Kewell'ı aldık.Şimdide Oliviera deniliyor.Bu seferde onun takım arkadaşı Milito'yu alabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Milito transfer olmamışmıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray yönetimi yine hiç beklenmedik iyi bir isimi getirecek diye düşünüyorum.
    Bence de Şemsi

Ama iyi bir yıldız anlamında değil sadece , basında transfer için adı geçmemiş biriside olabilir bu.

saviola falan gelirse sasirmam

Sayfa 76 / 122 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Mesaj Yetkileri