başarılar geleceğin starlarını almışsın bir iki sene sonra çok daha iyi yerlerde olursun
başarılar geleceğin starlarını almışsın bir iki sene sonra çok daha iyi yerlerde olursun
Valla konuya birileri birşeyler yazmayınca devam edesim gelmiyor[/quote]
Olsun hemen kusme, sen devam et mutlaka hak edilen ilgiyi gorecektir...
Insallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carling Kupası Final
Sirada kariyerimdeki ilk Everton takiminin tarihindeki 3.Carling Kupası Finali ve rakip Arsenal. Allah sonumuzu hayir etsin…
Yedigim goller cok sacma, aptalca ve basit golleri ama neyse, Kismet degilmis artik baska finale…
BPL 27. Hafta
Sirada 17. siradaki Tuncay Sanli’nin takimi var…
Tek kelimeyle rezil bir macti…
Bu sezondan şampiyonluk icin hic umudum kalmamisti ama gelecek sezonu iple cekiyordum…
Simdi tekrar donelim bu sezona,
FA Kupası 6. Tur
Simdi FA Kupası 6.Tur macinda rakip Reading di ve ben deplasmanda oynayacagim bu mactan oldukca cekiniyordum, bu yuzden defansif bir anlayisla maca ciktim…
Maca iyi baslamis ve 12. dakikada penalti goluyle 1-0 one gecerek ilk yariyi avantajli bir sekilde kapatmistim, ancak 2. yarinin hemen baslarinda Reading takimi 2 gol bularak skoru 2-1 e getirmeyi basarmislardi… ve mac bu skorla sona ererken bende FA Kupası 6. Turda kupaya veda etmistim.
Artik onumde kazanabilecegim sadece lig vardi ve benimde ondan acikcasi pek umudum yoktu,
Yinede futbol bu belli olmaz…
BPL 28. Hafta
Sirada West Ham deplasmani var.
Bu maglubiyeti hak etmemistim
BPL 29. Hafta
Bu kadar kotu bir grafik cizerken en son isteyecegim bir maci sahamda oynamak zorundaydim,
Rakip haftalardir puan bile kaybetmeyen Chelsea ;
İlginc bir macti yorum yok…
BPL 30. Hafta
Kotu performans kotu fikstur sakatliktan yeni cikan futbolcularin formsuzlugu hersey aleyhimeydi…
Bu mactan umdugumdan iyi bir skor elde etmistim (:
Ama yinede ligde 4 mactir galip gelememek basina malzeme olmustu…
Takimi atesleyecek ve tekrar havaya sokacak en azindan son 8 haftada Sampiyonlar ligine katilabilmek icin iyi sonuclar almaya baslayacak bir galibiyet lazimdi…
BPL 31. Hafta
Bu 31. hafta da karsi karsiya geldigim ve ligde 13. sirada bulunan deplasmanda ki West Bromwich macimiydi acaba?
Rezil bir macti
Ligin 31. haftasinda olusan puan durumu soyleydi…
BPL 32. Hafta
Bu mactanda beraberlikle ayrilarak taraftarimi uzmustum
BPL 33. Hafta
BPL 34. Hafta
Andy Jonson 1-2 ay yok
BPL 35. Hafta
Takim yavas yavas toparlaniyordu…
BPL 36. Hafta
BPL 37. Hafta
BPL 38. Hafta
Sirada ezeli rakibim Blackburn var ve bu mac ŞL ye gidip gitmeme maci kazanirsam onumuzdeki seon ŞL deyim kaybedersem UEFA…
Macta Yakubu sov var (:
Sezon sonu lig tablosu
Last edited by MaliKaya : 19.Temmuz.2008 at 18:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)