1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Krespo Gelmesin!.. Ne Kresposu yahu. Onu alacaklarına kimseyi almasınlar.
    Meira doğru ise Yılın transferlerinden birini yaparız. Tabii TSL içerisindeki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Krespo Gelmesin!.. Ne Kresposu yahu. Onu alacaklarına kimseyi almasınlar.
    Meira doğru ise Yılın transferlerinden birini yaparız. Tabii TSL içerisindeki..
    Krespo gelmesin zaten Crespo gelsin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Krespo gelmesin zaten Crespo gelsin
    Amaan ne fark eder..

KRESPO GELMESİN!..
    MEİRA GELSİN
    .
    .
    .
    Crespo'dan başka forvet alamıyor muyuz yahu?..
    Last edited by Hugo : 19.Temmuz.2008 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Amaan ne fark eder..

KRESPO GELMESİN!..
    MEİRA GELSİN
    .
    .
    .
    Paramız yok malesef alamıyoruz Oliviera'ya bile paramız yetmiyoda hani belki diyoruz crespo şu şartlarda en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Amaan ne fark eder..

KRESPO GELMESİN!..
    MEİRA GELSİN
    .
    .
    .
    sanki crespo listedeki en uyduruk isimmiş gibi söylemişsin.crespo gelirse inanılmaz olur.olivera da çok güzel olur ama ben crespo yaşlı olmasına rağmen crespo'nun daha iyi olacağı kanısındayım

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sanki crespo listedeki en uyduruk isimmiş gibi söylemişsin.crespo gelirse inanılmaz olur.olivera da çok güzel olur ama ben crespo yaşlı olmasına rağmen crespo'nun daha iyi olacağı kanısındayım

O listeyi ben görsem zaten burada Crespo gelmesin demezdim. Var mı Galatasaray transfer listesini gören? Fotomaç ta yazan listelere göre mi değerlendireceğiz. Kewell listedeymiş ama hiçbir yerde adı yoktu.
    Baptista için 15 milyon önerildi deniliyor. O kadar para önerebiliyorsak Crespo yerine başkasını da alabiliriz.
    Ayrıca Crespo iyi iş yapmaz demedim. Sadece istemiyorum dedim

Oliveira kiralanacak diyorlar. Bence süper olur. O gelirse Crespo'ya gerek kalmaz zaten. Ama kulüplerin listesini, listelerdeki adamları bilen kimse yok. Bu nedenle transfer söylentilerine göre yorum yapıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

O listeyi ben görsem zaten burada Crespo gelmesin demezdim. Var mı Galatasaray transfer listesini gören? Fotomaç ta yazan listelere göre mi değerlendireceğiz. Kewell listedeymiş ama hiçbir yerde adı yoktu.
    Baptista için 15 milyon önerildi deniliyor. O kadar para önerebiliyorsak Crespo yerine başkasını da alabiliriz.
    Ayrıca Crespo iyi iş yapmaz demedim. Sadece istemiyorum dedim

Oliveira kiralanacak diyorlar. Bence süper olur. O gelirse Crespo'ya gerek kalmaz zaten. Ama kulüplerin listesini, listelerdeki adamları bilen kimse yok. Bu nedenle transfer söylentilerine göre yorum yapıyoruz.
    ben o liste kelimesini crespo'nun çok iyi bir forvet oldugunu anlatmak amacıyla soylemiştim . sen paragraf yazmışsın listeyle ilgili o cevabın da hepsi sana değildi sadece soyleyiş tarzın crespo uyduruk diyor gibiydi ben de ona cevap verdim. dedin de demiyorum yanlış anlama

Mesaj Yetkileri