Sayfa 78 / 122 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
2,311 ile 2,340 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne elimizde patlaması yahu daha 2. kamp var rahat ol

Ayrıca NTV Spor'a göre Crespo coktan gelmişti . Resmi agızdan duymadıkça kimseye inanmam.

Krespo Gelmesin!.. Ne Kresposu yahu. Onu alacaklarına kimseyi almasınlar.
    Meira doğru ise Yılın transferlerinden birini yaparız. Tabii TSL içerisindeki..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Ben artık resmi site veya NTV Spor'dan açıklama gelmedikçe hiçbirine inanmıyorum..

Dikkat edelim de o bomba elimizde patlamasın..Temmuz'un sonuna geldik artık.
    arkadaşım daha çok vakit var rahat ol bu yönetim uyumuyor merak etme ama keşke 2. hazırlak maçına yetiştirebilseler çünkü uyum sorunu kendini gösterebilir. Yönetim zaten yetişmeyebilir demişti ama elimizden geleni yapıyoruz demişti adnan sezgin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meira takımın stoper mevkiine derinlik,genişlik katar.İyi bir transfer olabilir.Tek düşündürücü nokta 30 yaşında olması.Yani biraz yaşlanmış gibi sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Meira gelsinde yaşına falan takılma sen, pek olur gibi gelmiyor bana ama bellide olmaz GS bu bir savunma oyuncusu için tecrübe çok önemli.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Krespo Gelmesin!.. Ne Kresposu yahu. Onu alacaklarına kimseyi almasınlar.
    Meira doğru ise Yılın transferlerinden birini yaparız. Tabii TSL içerisindeki..
    Krespo gelmesin zaten Crespo gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

juventus'un geçen yıl 20 milyon euro teklif ettiği adamı bedavaya alma ihtimalimiz var ne yaşından bahsediyoruz ki 30 normal 8 sene daha oynar daha

crespo gelirse başarılı olabilir en azından gelirse forma sattırabilme ve takıma tecrübesini yansıtabilme ihtimali var bonservisi de yok sanırım?.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Crespo'yu beğenme, Oliviera'yı beğenme(istemeyenler gördüm) kimi beğeneceksin?Kimi istiyorsun?Galatasaray taraftar profili mi değişiyor, bana mı öyle geliyor acaba:SBahsettiğiniz oyuncu Crespo öyle uyduruktan bir isim değil, 33 yaşında dahi olsa büyük golcü...Tabi Oliviera gelirse daha iyi olur bana göre, hem yaşı da pek fazla sayılmaz.28 yaş golcüler için ideal yaşlardan biridir benim gözümde ...

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Krespo gelmesin zaten Crespo gelsin
    Amaan ne fark eder..

KRESPO GELMESİN!..
    MEİRA GELSİN
    .
    .
    .
    Crespo'dan başka forvet alamıyor muyuz yahu?..
    Last edited by Hugo : 19.Temmuz.2008 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Amaan ne fark eder..

KRESPO GELMESİN!..
    MEİRA GELSİN
    .
    .
    .
    Paramız yok malesef alamıyoruz Oliviera'ya bile paramız yetmiyoda hani belki diyoruz crespo şu şartlarda en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Crespo gelirse manyak olur..Öyle bitirici bir forvete ihtiyacımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Starspor un haberine göre fernando meira 100de 99 galatasarayımız daymış.ayarıca harry kewell a sakat oynayamaz diyenler kewell ı umarım hazırlık maçında seyretmiştir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Amaan ne fark eder..

KRESPO GELMESİN!..
    MEİRA GELSİN
    .
    .
    .
    sanki crespo listedeki en uyduruk isimmiş gibi söylemişsin.crespo gelirse inanılmaz olur.olivera da çok güzel olur ama ben crespo yaşlı olmasına rağmen crespo'nun daha iyi olacağı kanısındayım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Starspor Kewell transferinide duyurmuştu. Yoksa Meira Galatasaray'a mı geliyor?
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

meira bu takıma yapılabilecek en iyi takviye olur 30 yaş bir defans için çok iyi bir yaştır eğer alabilirsek yönetimi tebrik etmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Starspor Flaş haber verdi..Meira ile ön protokol yapmışız...
    Ligtv Flaş haber verdi..Meira ile ön protokol yapmısız..

Maraton ve Fanatik,Turkspor siteleri açıkladı:Meira ile ön protokol yapmışız
    Alman basını açıkladı:Bild ve stutgarter haber yerlerine göre almışız..Alman basını bitti gözü ile bakıyor...
    Son olarak meira stutgart'ın rusyadaki intertoto kupası maçın için gitmedi..Maçta şu sıralara oynanıyor..

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sanki crespo listedeki en uyduruk isimmiş gibi söylemişsin.crespo gelirse inanılmaz olur.olivera da çok güzel olur ama ben crespo yaşlı olmasına rağmen crespo'nun daha iyi olacağı kanısındayım

O listeyi ben görsem zaten burada Crespo gelmesin demezdim. Var mı Galatasaray transfer listesini gören? Fotomaç ta yazan listelere göre mi değerlendireceğiz. Kewell listedeymiş ama hiçbir yerde adı yoktu.
    Baptista için 15 milyon önerildi deniliyor. O kadar para önerebiliyorsak Crespo yerine başkasını da alabiliriz.
    Ayrıca Crespo iyi iş yapmaz demedim. Sadece istemiyorum dedim

Oliveira kiralanacak diyorlar. Bence süper olur. O gelirse Crespo'ya gerek kalmaz zaten. Ama kulüplerin listesini, listelerdeki adamları bilen kimse yok. Bu nedenle transfer söylentilerine göre yorum yapıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

O listeyi ben görsem zaten burada Crespo gelmesin demezdim. Var mı Galatasaray transfer listesini gören? Fotomaç ta yazan listelere göre mi değerlendireceğiz. Kewell listedeymiş ama hiçbir yerde adı yoktu.
    Baptista için 15 milyon önerildi deniliyor. O kadar para önerebiliyorsak Crespo yerine başkasını da alabiliriz.
    Ayrıca Crespo iyi iş yapmaz demedim. Sadece istemiyorum dedim

Oliveira kiralanacak diyorlar. Bence süper olur. O gelirse Crespo'ya gerek kalmaz zaten. Ama kulüplerin listesini, listelerdeki adamları bilen kimse yok. Bu nedenle transfer söylentilerine göre yorum yapıyoruz.
    ben o liste kelimesini crespo'nun çok iyi bir forvet oldugunu anlatmak amacıyla soylemiştim . sen paragraf yazmışsın listeyle ilgili o cevabın da hepsi sana değildi sadece soyleyiş tarzın crespo uyduruk diyor gibiydi ben de ona cevap verdim. dedin de demiyorum yanlış anlama

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bırakın crespoyu an ve an meira galatasarayın oluyor. Hadi yönetim bitirin şu işi tek söyleyecegim şey defansın en iyi, hatta takımın en iyisi olacak. Meira bana göre servetten daha iyi bir oyuncu bunu görecegiz

klasgs katılıyorum.
    şu an photoshop olsaydı hemen formayı giydirmiştim valla

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Yerli yabancı bir sürü yerde şu Meira haberi çıktı. Hadi hayırlısı bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alın madem formayı da ben giydireyim Umarım gercegini de o giyer (:

Bu kadar yapabildim idare edin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bad work.. Başka formaya daha güzel olur bence. Bu çok sırıtıyor.İnşallah gelir Meira.Tecrübeli isim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@kaanali

Daha iyisini de sen yap

Meira bitti gibi !..

Galatasaray Stutgart'da forma giyen Portekiz milli takımının defansif orta saha oyuncusu Fernando Meira'yı transfer listesine aldığı, hatta bu futbolcuyla 2011 sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Almanyanın ünlü gazetesi Bild'in "Meira Galatasaray'da" başlığıyla duyurduğu haberde, sarı kırmızılıların Portekizli futbolcuyla imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı.

Bild gazetesi Galatasaray teknik direktörü Skibbe'nin ısrarla istediği futbolcu ile sarı- kırmızlı yöneticilerin transfer pazarlığını sürdürdüğü belirtildi.

Galatasaray'ın Meria için çok cazip bir teklif sunduğu, Portekizli oyuncuyla her konuda anlaşılıp 2011 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalanacığı belirtirken, sarı kırmızılıların Meira için teklif ettigi 3 milyon euro bonservis bedelinin Stutgart kulübü tarafından kabul edilmediği, sarı kırmızılı transfer komitesinin Stutgartlı yöneticeleri ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

FERNANDO MEİRA KİMDİR?
    Fernando José da Silva Freitas Meira, futbol hayatına Portekiz'in Vitória de Guimarães'de kulübünde başladı. Bu kulüpte 2 sezon oynayan yıldız futbolcu daha sonra Portekiz 2 lig temsilcilerinden FC Felgueiras'a transfer oldu.

Felgueris'da geçirdiği başarılı sezonun ardından tekrar Vitória de Guimarães'de dönen milli oyuncu, 2000 yılının Haziran ayında hayallerini süsleyen Portekiz'in köklü takımlarından Benfica'ya 4 milyon euro karşılığında transfer oldu.

2 yıllık Benfica macerasında oynadığı futbol ve göstermiş olduğu performansla Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Meira 2002 yılında 7.5 milyon Euor bonservis bedeliyle Almanların güçlü ekiplerden Stutgart'a transfer olup kırmızı beyazlı ekiple 4 yıllık anlaşma imzaladı.

O sezon Stutgart kulubün flaş transferi olarak göze çarpan Meira, Felix Magath yönetiminde kırmızı beyazlı ekiple tam 31 maça çıktı. Sezonu ikinci olarak tamamlayıp Şampiyonlar Ligi vizesi alan Stutgart'ın bu başarısında Portekizli yıldızın rolü büyüktü.

2006 yılında kırmızı beyazlı ekipte kaptanlığa getirilen Meira aynı sene Stutgart'la Bundesliga şampiyonluğu kazanıyor kariyerine bir başarı daha ekliyordu.

Savunmada görev yapan, 1.90 boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk babası.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=41594

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Meira çok iyi transfer olur yaşıda çok fazla değil..Bir iki güne belli olur.
    Crespo gelirse Guiza'yı medyatik yönden geride bırakır.Oyun kısmı zaten sahada ...

Ama Crespo işi zor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Meira çok iyi transfer olur yaşıda çok fazla değil..Bir iki güne belli olur.
    Crespo gelirse Guiza'yı medyatik yönden geride bırakır.Oyun kısmı zaten sahada ...

Ama Crespo işi zor gibi.
    Meira daha zor gibi sanki Oğulcan.
    I'm back...

GALATASARAY'IN ISRARI SÜRÜYOR!..

Galatasaray, Arjantinli ünlü golcü Hernan Crespo için ısrarla transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Fransız football365.fr adlı internet sitesi, Sarı Kırmızılıların, 33 yaşındaki Hernan Crespo için girişimlerini ısrarla sürdürdüğünü kullanıcılarına duyurdu.

Haberde, Roma, Olympiakos ve Samporia'nın da Galatasaray ile beraber bu transferde devrede olduğu yazılırken en ciddi girişimin Sarı Kırmızılılardan geldiği de vurgulandı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah Meira gelir Popescudan sonra en iyisini almıs oluruz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bence Song daha iyi oyuncuydu Meira'dan, Gs biraz para harcamalı, Bruno, Alex Silva gibi stoperler çok yüksek paralar olmadan gelebilirler..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bence Song daha iyi oyuncuydu Meira'dan, Gs biraz para harcamalı, Bruno, Alex Silva gibi stoperler çok yüksek paralar olmadan gelebilirler..
    Alabileceklerinin en iyisini almak üzere olduklarını düşünüyorum Cengiz abi.
    I'm back...

Sayfa 78 / 122 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Mesaj Yetkileri