1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 4-1-3-2 ® Bu Taktik Her Takımı Başarıya Götürür

Hybrid View

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    bu taktiği hollanda 2. liginde oynayan Go Ahead takımında denemek istiyorum. Şimdiye kadar denediğim hiçbir taktikten olumlu yanıt alamadım. Ama tek sıkıntım takımda AML-AMR oyuncularımın fazla olması. Bunları kullanamayacak olmam canımı sıktı.
    Hemen antrenman ile mevkilerini center olarak ayarla istersen.. olduğu kadar..

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gencerker View Post
    Hemen antrenman ile mevkilerini center olarak ayarla istersen.. olduğu kadar..
    ancak bu sefer de faydasız tarzında bir uyarı alıyorum, ama yine de denemeye devam.

bu arada önceki kayıtlı oyunlarımdan beyaz rusya 1. lig takımlarından Neman Grodno isimli takımında 2. sezonumu geçiriyorum. Burada da taktik tutturamamıştım. Şimdi senin taktiği deneyeceğim. Eğer burada başarılı olursam her takımda olurum

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    ancak bu sefer de faydasız tarzında bir uyarı alıyorum, ama yine de denemeye devam.

bu arada önceki kayıtlı oyunlarımdan beyaz rusya 1. lig takımlarından Neman Grodno isimli takımında 2. sezonumu geçiriyorum. Burada da taktik tutturamamıştım. Şimdi senin taktiği deneyeceğim. Eğer burada başarılı olursam her takımda olurum
    Sonuçları merakla bekliyorum.

Bu da bir başka caps
    bunların hepsini bir araya toplayıp ilk mesajı editlemek istiyorum aslında
    Last edited by gencerker : 21.Temmuz.2008 at 03:09

Mesaj Yetkileri