-
21.Temmuz.2007, 21:28
şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki taktik kesinlikle tek forvetli seçeneklerden daha iyi. Neman Grodno takımı ile bu taktik de içinde olmak üzere birçok taktik denedim. Oyun olarak en memnun kaldığım taktik bu oldu. Ancak bazı özel sebeplerden yine de başarılı olamadım. Sebepleri arasında kesinlikle defans oyuncularımın yetersizliği yatmaktadır. Kaldı ki orta alandaki oyuncularımın yaratıcılığı düşük olması işin tuzu biberi oldu.
Gerçi yine de hiçbir maçta ezilmeden yeneildim diyebilirim ki, çok çok üstün oynadığım bir maçı 7-3 kaybetmem bunun en göze çar***ı örneği olmuştur 
Neyse lafı uzatmadan devam edeyim, Neman takımından vazgeçtim artık, şuan Go Ahead takımında denemekteyim. İlk hazırlık maçımda evimde hollanda 1. ligi takımlarından Exelcior takımına 2-3 mağlup olmama rağmen üstün bir oyun ortaya koydum.
Ancak taktikte bazı düzenlemeler gerekebilir. Mesela iki forvet oyuncusuna da "ileri çıkışlar" komutu verilmemiş. Bunları düzeltmeden önce sana sormak istedim. Acaba taktikte zaman zaman yapılabilecek düzenlemeler neler olabilir...
Mesaj Yetkileri