-
20.Temmuz.2007, 18:48
Güiza ilk maçında golünü attı, golden önce de Kezman'a al da at dercesine verdiği pas vardı ki Kezman topa yetişemeyerek harcadı pozisyonu.
Bu takımın yedek takım olduğunu düşünürsek fazla endişelenmeye gerek yok. Yasin ve Can'dan daha kötü bir performans bekliyordum ama beni yanılttılar. Verdiğimiz pozisyonlar orta sahanın boşluğundan kaynaklandı. Maldonado 90 dakika sahadaydı ama ne yaptığını çözemedim. Ali Bilgin ve Burak da içeriye girip alan daraltaya çalıştılar ama pek başarılı olamadılar bu nedenle orta saha çok boş kaldı.
İlhan Alex'in yerinde oynadı, serbest rolde. Daha çok çalışması lazım. Burak'a ayağında daha az top tutmasını öğretirse Aragones Kazım'dan formayı alacaktır. Ali Bilgin ise en zayıf halka. Kadro küçültülmek istendiğinde ilk gönderilecek oyuncu olabilir.
Gürhan bana göre kampın yıldızı ve Aragones'in de desteğiyle çok iyi yerlere gelecek. 3 maçta hem sol bek, hem sol açık hem de orta sahada Alex gibi serbest oynadı ve hiç birinde sırıtmadı. Carlos'un sol beke geçeceğini düşünürsek Uğur, Ali ve Gürhan arasında formaya en yakın isim Gürhan olacaktır sol açık için.
Son hazırlık maçında as kadro ve tek forvet çıkacağımızı düşünüyorum. İlerleyen dakikalarda da Semih'le çift forveti deneyecektir Aragones. Hazırlık maçları sonucunda bana göre defans geçtiğimiz sezon gibi olacak, orta sahada Burak-Deniz-Selçuk-Gürhan oynayacak, önlerinde Alex ve Güiza. Çift forvete döndüğümüzde de Deniz ya da Selçuk kenara gelecek, Semih girecek. Olası bir yabancı orta saha ve Emre'nin de katılımıyla daha zengin bir orta sahaya sahip olabileceğiz. Oyunu açmak için gerektiğinde Kazım, Uğur Semih ve Kezman gibi isimler kulübede olacak. Sezon içersinde sakatlıktan kurtulan Tümer, Deivid ve Vederson eklendiğinde de eğer Aragones taşları yerli yerine oturtursa alternatifli bir kadro ile başarıya ulaşabiliriz.
4 senedir durarak oynayan takımdan hızlı oyun bekliyor Aragones. Şu anda bunu becerebildiğimizi söyleyemem, hatta bu dönemde olmadık kayıplar da yaşanabilir. Bu nedenle de bir tedirginlik var bende.
Mesaj Yetkileri