1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM..
    spiker farklı maç farklı ilerliyor 30 defa sildim kurdum oyunu olmuyor olmuyor yama yok eklenti yok bişi yok..bazı arkadaşlar da aynı şeyi yazmış nolur bi yardım edin..formatla mı düzelcek tek çözüm bu mudur?
    çok sağolun şimdiden allah kimseyi fm'siz bırakmasın bu yaz gününde!

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Unhappy

Quote Originally Posted by ilhanaydogdu View Post
    BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM..
    spiker farklı maç farklı ilerliyor 30 defa sildim kurdum oyunu olmuyor olmuyor yama yok eklenti yok bişi yok..bazı arkadaşlar da aynı şeyi yazmış nolur bi yardım edin..formatla mı düzelcek tek çözüm bu mudur?
    çok sağolun şimdiden allah kimseyi fm'siz bırakmasın bu yaz gününde!

Aynı hatayı bende de veriyor... Lütfen Yardım edin.... Turksportal Masaüstü'nü

yükledikten sonra ortaya çıktı. İlk yarı her şey normal. Sonra spiker ve oyun kendi

kafasına göre ilerliyor... Yardm edin...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post

Aynı hatayı bende de veriyor... Lütfen Yardım edin.... Turksportal Masaüstü'nü

yükledikten sonra ortaya çıktı. İlk yarı her şey normal. Sonra spiker ve oyun kendi

kafasına göre ilerliyor... Yardm edin...

Arkadasim senin sorununu msn de gorustuk ama bu sorunu devam eden arkadaslara yazayim ki, oyunu yuklediginiz CD ya kopyala yapistir seklinde yuklenmis yada baska bir siteden download ederekn oyunu oycalisiyorsunuz dur..
    Bu yuzden once oyunu saglam bir CD ile YUKLEYİN sonra butun eklentileri hatasiz yukleyin ve deneyin...

4. Default

Arkadaşlar biliyorum teknik bir sorun değil ama lütfen cevaplayın.

ManU'yu çalıştırıyorum,Altidore'yi aldım çalışma izni vermemelerine rağmen kadroma kattım,izni olmadığı için oynatamıyorum adamı ne yapacağım ? Kendiliğinden izin çıkar mı yoksa benim birşeyler yapmam gerekiyor mu ??

Acil cevaplarsanız ..

Quote Originally Posted by muytti View Post
    Arkadaşlar biliyorum teknik bir sorun değil ama lütfen cevaplayın.

ManU'yu çalıştırıyorum,Altidore'yi aldım çalışma izni vermemelerine rağmen kadroma kattım,izni olmadığı için oynatamıyorum adamı ne yapacağım ? Kendiliğinden izin çıkar mı yoksa benim birşeyler yapmam gerekiyor mu ??

Acil cevaplarsanız ..
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Premier Ligde bir oyuncunun oynayabilmesi için ükesinin Milli Takımının son oynadığı maçların 3'te 2'sinde oynamış olmaları gerekiyor.
    Arkadaşım burada belirtilmiş.Bir daha ki sefere gerekli yere açarsan iyi olur.Bknz. Genel Tartışmalar

Mesaj Yetkileri