1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Crash Dumps hatası çözümü (1. mesajı okuyun)

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın

bu crash dump hatası ne illet bişey ise nerede çıkacağı belli değil denemediğm yöntem kalmadı yinede çaresi yok gibi birşey ne orjinal oyun kar etti ne de korsan umarım bu hatalar fm 2009 çıkacaksa orada düzeltilir.

belki çözümdür diye
    -işletim sistemini ingilizce yaptım fiyasko
    -tüm eklentileri sildim yine fiyasko
    -yamaları update yaptım yine aynı yine aynı

hata bende hata genelde oyuncu hakkında antranör rapor verince çıkıyor bu hata sizde nasıl bir hata var anlamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ahp_2006 View Post
    değerli arkadaşlar FM2008 v8.0.2 Geliştirme Paketi sadece bunu yükledim ve bu pakete bağlı olarak veritabanı güncelleştirmeyi yükledim ve crash dumps çıkmadı çok rahatım.Ama ilkinde skin,logolar,antreman sistemi,taktik gibi yamaları yükledim dedim dört dörtlük bir oyun oldu dedim lige başladım 5 maç geçti karşımda bir hata oyun gitti.Ama şimdi böyle bir şey yok.bana göre acaba bazı yamalarda hatalar olablir mi?
    zaten hata oyunda çıkmıyor kolay kolay hata gözlemci veya antranöründen bir rapor istediğinde o raporu görmeye çalıştığında çıkıyo. problemde bu bence.
    Last edited by iboz : 20.Temmuz.2008 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri