1 ile 30 arası toplam 470 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 - Teknik Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Doğru sonuçta önemli olan bilmemek değil öğrenmemek ama haberlerde hep duyuyoruz ya bu yaz yine kurak geçecek benim aklımda hep o olduğu için bana ilginç ve yanlış gibi geldi.
    Peki berabere kaldıktan sonra galibiyette x oyuncu önemli rol aldı.Demesi çeviri hatası mı acaba?
    orda ingilizcesinde galip gelinememesinin sebebi x'dir diyor.küçük bir hata var sanırım ama konu yeri burası değil.büyük ihtimalle silincek bu mesajlar. ama silen yonetici cevap verirse soruma sevinirim. çeviri hataları bolumu açılmayacak mı?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    orda ingilizcesinde galip gelinememesinin sebebi x'dir diyor.küçük bir hata var sanırım ama konu yeri burası değil.büyük ihtimalle silincek bu mesajlar. ama silen yonetici cevap verirse soruma sevinirim. çeviri hataları bolumu açılmayacak mı?
    Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Merhaba çeviri problemleri konusu kapalı olduğu için buraya yazıyorum.Çeviri problemleri konusunda son mesaj v1.5 çıkınca devam ederiz fakat v1.6 çıktı.Hala kilitli konu neyse şöyle bir sorun var hem kurak yazıyor hem de -5 derece.

Ben de zaten o kuraklıkla ilgili mesajı yazarken belirtmiştim.İnşallah açılır çünkü açılacak denmiş.

Mesaj Yetkileri