Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Abi 13 maçlık kamp dönemin çok iyi geçmiş.Yalnızca transferlerini hiç beğenmedim.Yakubu-Vaughan ikilisini satman bence kötü olmuş.Bir şey biliyorsinki satmışsın.Yeni sezonda başarılar.
Vaughan Butun sezonu sakatliklarla gecirdi, Yakubu ise dedigim gibi antipatim olan bir futbolcuydu ve iyide bir teklif gelince reddetmek mantiksiz olacakti diye dusundum.
Tesekkurler

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Oyunun sayıLı Wonderkid oLan oyuncuLardan Vaughanı göndermen çok süpriz bir karar. Vaughan her sezon ortaLama 30 goL atan bir isim. VaLLa nasıL böyLe bir karar verebiLdin hayret doğrusu
Evet dedigin gibi surpriz ama o kadar cileden cikardigi beni en ihtiyacim olan maclarda yoktu cunku oyuncunun kronik bir sakatligi vardi herhalde
Ayrica onun yerine yine oyunu sayili wonderkid lerden Monnet Pa-quet, A-quinho, Sburlea Acapandie elimde halen duruyor

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Abi Everton bağımlılık yaptı.Bu ne hız.Sana yetişemiyoruz.İyi transferler.Bu sezon başarılar.Zor bir sezon olur 3. sezonlar.
Abim benim dun tatildi, ondan onceki gunde erken ciktim sirketten valla bu sezonu bitireyim dedim, ama malum utanilacak bir sezon...

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
Transferler güzel olmuş. en azından bu sezonda sendne kupa bekliyoruz
Alican'im bu sezon ya kupalar gelecek yada ben bu diyardan gidecegim

Quote Originally Posted by kaanali View Post
Avrupa'ya gidememen kötü olmuş.Bence Sapara'yı satmasaydın 2. sene çok iyi uyum sağlayıp takıma faydası büyük olurdu bence.Ama sen bilirsin.
Sapara iyi bir futbolcuydu ama o mevkide oynayan o kadar iyi futbolcular vardı ki acikcasi, Sapara kalitesinde bir futbolcuyu yedek oturtak istemiyordum, yani bir bakima onun iyiligi icin sattim...