1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 4-1-3-2 ® Bu Taktik Her Takımı Başarıya Götürür

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

hocam merşur vaLencia maçından sonra beraberLik serisi başLdı ardına maLubiyet serisi...
    ikinci yarıya fırtına gibi girdim verakipLerimide yardımıyLa şampiyon oLdum çok iLginç bir taktik
    şimdi yeni bir saveye başLadım ve bu taktiği uyguLayacağım.SoL bekte İbrahim ÜzüLmez'in yeterLi oLacağına inanıyorum ancak sağ bekte ne Serdar ne de ALi'nin yeterLi oLacağına inanmıyorum.Sağ beke önerin varmı?
    Ayrıca dmcyede yeni bir oyuncu arıyorum bu mevkide oynayacak oyuncuda aramam gereken özeLLikLer neLerdir ?
    teşekkürLer

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    Ancak taktikte bazı düzenlemeler gerekebilir. Mesela iki forvet oyuncusuna da "ileri çıkışlar" komutu verilmemiş. Bunları düzeltmeden önce sana sormak istedim. Acaba taktikte zaman zaman yapılabilecek düzenlemeler neler olabilir...
    ilk olarak şunu belirtmeliyim ki bu taktik "topluca hücum" anlayışıyla başlıyor. (Her maça ofansif girmeyin) lakin ben her maça normal'in en ofansif anlayışıyla çıkıyorum ki takım açık vermeden rahatça oyunu alıyor zaten (hiçbir zaman defansif sisteme geçmedim, sizde geçmeyin. Bu taktik savunmak için değil! En korktugunuz maçlarda bile normale düşürün yeter) .
    ince ayarlara girmek gerekirse pres ve gereken markaj'ları belirledim + kanatlara orta görevi verdim.
    artı olarak bazı maçlarda top kapma ve tempoyu değiştirebiliyorum. Bunların yanında pek fazla oynama yapmıyorum

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    hocam merşur vaLencia maçından sonra beraberLik serisi başLdı ardına maLubiyet serisi...
    ikinci yarıya fırtına gibi girdim verakipLerimide yardımıyLa şampiyon oLdum çok iLginç bir taktik
    şimdi yeni bir saveye başLadım ve bu taktiği uyguLayacağım.SoL bekte İbrahim ÜzüLmez'in yeterLi oLacağına inanıyorum ancak sağ bekte ne Serdar ne de ALi'nin yeterLi oLacağına inanmıyorum.Sağ beke önerin varmı?
    Ayrıca dmcyede yeni bir oyuncu arıyorum bu mevkide oynayacak oyuncuda aramam gereken özeLLikLer neLerdir ?
    teşekkürLer
    Sağ beki bende pek beğenmiyorum her oyunda bütçeye göre düzgün bir sağ bek bulmaya çalışıyorum. eski oyunumda güzel bir sağ kanat almıştım ama adını çıkaramadım resmini bu forumda koydum hatta bulursam gösteririm.
    iyi dmc istiyorsan güçlü ve dayanıklı bir tane bul. tabii top kapma vb. özellikleri unutma..

Mesaj Yetkileri