1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Crash Dumps hatası çözümü (1. mesajı okuyun)

Hybrid View

10 civarı kariyerim vardı, epeydir kullanmadıklarım... onları tek tek açtım dün, galiba sorunun aynını yaşadım.. eski bir Fenerbahçe kariyerim, epeydir oynamıyordum, oyunda 2 hafta ilerledim ve bir anda oyundan atıldım oyun kapandı..
    Galiba haklısın, neyden kaynaklacağını çözmek zor.

Quote Originally Posted by Saivet View Post
    10 civarı kariyerim vardı, epeydir kullanmadıklarım... onları tek tek açtım dün, galiba sorunun aynını yaşadım.. eski bir Fenerbahçe kariyerim, epeydir oynamıyordum, oyunda 2 hafta ilerledim ve bir anda oyundan atıldım oyun kapandı..
    Galiba haklısın, neyden kaynaklacağını çözmek zor.

Senin oyunların yanmış arkadaşım.Bir format atıp oyununuzu kurduğunuz zaman oyun düzelecek hata vermiyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Valla ne yaparsam yapayım,ne denersem deneyeyim bu hatayı çözemedim.Bazı arkadaşlarda olmuyo ama çoğu arkadaşta bu hata meydana geliyor.8.0.0'ı da oynasamy,amalarıda kursam,update de etsem hiçbir faydası olmadı.İnsanı oyundan soğutuyolar.2 senelik kariyer için oyun oynamaya,zamanı boşa harcamaya bile değmez...2009'dan hiçbir yenilik istemiyorum,bu sorunu çözsünler yeter.

valla bende neredeyse 11 senedir oynuyorum ilk kez bu hatayı gördüm... kurulum dosyasını arkadasın lap top a kopyaladım... bi turlu oyuna baslıyamıyorum... devamlı crash dumbs cıkıyor... keske sizler gibi belrli gun ve haftalarda cıksa...

Quote Originally Posted by xltentenxl View Post
    valla bende neredeyse 11 senedir oynuyorum ilk kez bu hatayı gördüm... kurulum dosyasını arkadasın lap top a kopyaladım... bi turlu oyuna baslıyamıyorum... devamlı crash dumbs cıkıyor... keske sizler gibi belrli gun ve haftalarda cıksa...
    arkadaşım aynı şekilde benimkide hatalıydı ama şunları yaptım düzeldi:
    Bilgisayarım>C>Documents and Settings>kullanıcı adın>Application Data>Sports Interactive> buraya girdim daha sonra içindeki cache klasörünü sildim oyun açıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ben cache diye bi klasör bulamıyorum yaw :S

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Ben cache diye bi klasör bulamıyorum yaw :S

Arkadaşım Denetim Masası---Klasör Seçenekleri---Görünüm---Gizli dosya ve klasörleri göster---Uygula diyip çıkıyorsun.

Sonrada
    C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 burada.

Mesaj Yetkileri