Adnan sezgin şuan lig tv gece haberinde açıklama yapıyor; Meira ile ilgili medyada çıkan maliyet konusu abartılı diyor...daha ucuza almışız1-2 noktaya daha transfer yapacaz dedi
![]()
Adnan sezgin şuan lig tv gece haberinde açıklama yapıyor; Meira ile ilgili medyada çıkan maliyet konusu abartılı diyor...daha ucuza almışız1-2 noktaya daha transfer yapacaz dedi
![]()
Daha ucuzaysa şamda kayısı denir yani
Tebrikler diyelim 1-2 bölge dediği kaleci ve forvet olur inşallah...
Meira iyi transfer, fakat 4 yıllık sözleşme yapılmasına anlam veremedim, zira 30 yaşında bir oyuncu, bence 2+1 veya doğrudan 2 yıllık sözleşme yapılmalıydı. 30 yaşındaki bir isme uzun vadeli sözleşme yapılması akılcı değil, zira ödenecek yıllık maliyeti 4 yıl için taahhüt etmiş oluyorsun, olası hayal kırıklığında gönderilmesi masraflı olabilir.
Hayırlısı olsun, defansta Servet ile uyum sağlarsa başarılı olur. Portekiz ile daha çok ön liberoda oynadı Euro 2008'de, İsviçre maçında ve bir tane de sonradan oyuna girdiği maçta, stoperde 2004 ve 2002'de milli takımıyla oynuyordu.
Adnan başkan 3 yıldız alacam dedi adadaki partide 2 si tamam şimdi birde forvet bekliyoruz büyük başkan...![]()
Kadro süper oldu. Song gitti yerine daha iyisi geldi. Umarım Servet'le iyi uyum sağlar meira. Bir tek eksik var o da Nonda'nın yanına bir forvet...
Hayırlı OLsun Camiamıza. Ben şuna dikkat çekmek istiyorum ne kadar zor transferler yapıyor yönetimimiz tek kelime ile transfer komitesindekileri ayakta alkışlamak gerekir. Tamam belki parasının 2-3 katı para verip yüksek maliyetle bir oyuncuyu alabilmek ve Türkiye Ligine getirmek mümkün olabilir ama hem düşük ücret verceksin hem daha ilgi çeken liglerden örnegin ;(ingiltere, ispanya, italya v.s) vazgeçireceksin bu çok zor bir iş bunu biz yapıyoruz en son örnek verebilecegim (lincoln, kewell, meira) En son meiranın şu sözlerine yer vercem buda yönetimimizin ne kadar olağanüstü çaba gösterdigini gösteriyor : ''Galatasaray yönetiminin beni istemesi ve bu yöndeki çabalarına müteşekkirim"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda Güiza'yı solladı
Almanya'nın önemli spor sitelerinde www.transfermarkt.de Turkcell Süper Lig'in en değerli takımlarını ve oyuncularını belirledi...
23.7.2008
Arda:
15 milyon Euro
Güiza:
14 milyon Euro
Alex:
13 milyon Euro
Euro 2008 uğurlu geldi
Transfer dönemi bazı takımlar için çok hareketli, bazıları için durgun geçerken, futbol kamuoyunun değerlendirmeleri de tüm heyecanıyla sürüyor. Almanya’nın en önemli spor portallarından ‘www.transfermarkt.de’ adlı site de, Turkcell Süper Lig’in en değerli futbolcularını ve takımlarını belirledi. Euro 2008’de fantastik hareketleriyle yıldızı iyice parlayan Galatasaraylı Arda Turan, Fenerbahçe’nin İspanya gol kralı ünvanlı transferi Güiza’yı sollayıp ilk sırada yer almayı başardı.
En az değerli Denizlispor
15 milyon Euro ile futbolcular klasmanının en üst basamağına oturan Arda, toplam 14,6 Euro eden Denizlispor’u takım olarak geride bırakırken, bireysel anlamda solladıkları da yabana atılır isimler değil. 14 milyon Euro değer biçilen Güiza ikinci, 13 milyon Euro ile Alex üçüncü sırada yer aldı. Takım sıralamasında ise ilk sırayı 115 milyon 300 bin Euro ile Fenerbahçe elde ederken, bu takımı 97 milyon 700 bin Euro ile Galatasaray, 78 milyon 150 bin Euro ile de Beşiktaş izledi.
EN DEĞERLİ FUTBOLCULAR
1.Arda Turan 15,000,000 Euro
2.Daniel Güiza 14,000,000 Euro
3.Alex de Souza 13,000,000 Euro
4.Diego Lugano 9,000,000 Euro
5.Matias Delgado 8,500,000 Euro
EN DEĞERLİ TAKIMLAR
1.Fenerbahçe 115,300,000 Euro
2.Galatasaray 97,700,000 Euro
3.Beşiktaş 78,150,000 Euro
4.Trabzonspor 50,900,000 Euro
5.Sivasspor 42,700,000 Euro
Last edited by klasgs : 23.Temmuz.2008 at 09:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SON BOMBA MUTU !!!
Kewell'dan sonra Fernando Meira'yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere...
23.7.2008
Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Adrian Mutu... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Oliveira’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Rumen yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Mutu için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Mutu’nun parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Fiorentina ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.
Son transferler olmasaydı bu habere inanmazdım ama şimdi heyecanla bekliyorum...
Yok abi o kadar de değil artık Mutu'ya bize o kadar parayı 3 tane ülker gelse vermez...
Galatasaray santrafor alacak degil mi?
Mutu santrafor mu peki?
Kafadan atacaklarsa bari dogru pozisyonda oynayan oyuncuyu atsinlar. Mesela Luca Toni, mesela Fernando Torres, mesela Henok Goitom, mesela Mehmet Batdal...
Ama forvet arkasinda oynayacak Mutu'nun ne isi var Galatasaray'da...
Bosu bosuna hayali haber yazan gazetelere bir daha hic bir zaman tekrar geri alamayacaginiz zamani kaybetmeye deger mi?
Transfer olur, aciklanir, sevinilir, hayal kurmaya baslanir. Gerisi fasa fiso.
Ama ille de okuyacagim diyorsaniz:
bakin ne kolay haber yazmak... 12 ay oncesinden haber metinini al, isimleri degistir sonra ortalikta "gasteciyim" diye dolas.Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Fernando Torres... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Mutu’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Ispanyol yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Torres için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Torres'in parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Liverpool ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.
HAber çok ilginç Mutu'dan yüksek bonservis nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Torres'e çevrilmiş ee Torres Mutu'dan da pahalı![]()
Last edited by DisCo : 23.Temmuz.2008 at 16:38 Reason: Konu dışı mesaj içerdiği için düzenlenmiştir.
gazetede yaznların çoğuna inanmıyorum kewell hiç ismi gündemde yokken geldi ve haldum üstünel 14 günlük bir çalışmayla alındığını söyledi yine medya ısrarla neill yazarken meira alındı...
Adnan Başkan kutlamalarda 3 yıldız sözü verdi ve belli ki sözünü tutacak bize sadece beklemek düşer...
Üstünel açıklamasında Meira'dan sonra iyi oyuncularla da ilgileniyoruz dedi![]()
Last edited by King_91 : 23.Temmuz.2008 at 14:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok kaliteli bir futbolcuyu transfer ettik.Yönetim çok kaliteli transferler yapıyor bu sene.Çok başarılılar bu konuda.Çok mutluyum,bize çoook büyük katkıları olacak Meira'nın.
Ben şuanda takımımıza Saviola tipi kısa bir forvetin gelmesini istiyorum.Kısa yerden paslarla oynayıp kısa boylu tekniği iyi olan bir forvetle de işi götürebiliriz.
İnşallah çok iyi bir forvet alırız.Şöyle tuttuğunu koparan delici bir forvet.![]()
Şöyle tuttuğunu koparan dediğin 4-5 milyon euro dan başlıyor varsa
paramız çıkarıp alalım yoksa da fazla sıkıntıya sokmaya gerek yok...
http://www.fc-hansa.de/index.php?id=132&oid=6429
Hansa Rostock resmi sitesinde yapılan açıklamada Trabzonspor'un transferinden vazgeçtiği Zafer Yelen ile Galatasaray'ın ciddi ciddi ilgilendiği belirtiliyor..
Evet bir GS forumundada bunu tartışıyoruz...
UEFA'dan 'Meira' yorumu
Meira transferimiz Avrupa'da geniş yankı buldu
Galatasarayımızın Alman ekibi Stuttgart'tan transfer ettiği Portekizli yıldız futbolcu Fernando Meira'nın takımımıza transferi UEFA'nın resmi İnternet sitesinden de dünyaya duyuruldu. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi İnternet sitesi aracılığıyla verdiği haberde, Fernando Meira'nın Galatasaray'a transferine geniş yer verdi. UEFA editörlerinin konuyla ilgili verdikleri haberde, "Meira, Galatasaray'da yeni sayfa açıyor" başlığını kullanması dikkat çekti. Portekizli yıldızın Galatasaray'la dördüncü yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken, Meira'nın 'Galatasaray defansının kalbi' diye nitelendirilen Servet Çetin'le birlikte görev almasının beklendiği de aktarıldı. Haberde Meira'nın, "Dünyaca ünlü bu kulüple ye bir sayfa açtığıma inanıyorum. Galatasaray'la sadece lig şampiyonlukları değil Avrupa'da da başarı yakalayacağız. Galatasaray'a gelmeden önceki hedefim üst düzey bir kulüple uzun dönemli kontrat imzalamaktı. Şimdiki hedefim Galatasaray'la şampiyon olmak ve Portekiz Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda forma giymek" sözlerine yer verildi.
Haberde ayrıca, Meira'nın 52 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını giydiği ve 2 kez de ağları sarstığı okurlara aktarılırken, EURO 2008'de de yalnızca bir maç hariç Portekiz'in oynadığı tüm grup maçlarında oynadığı da hatırlatıldı. Meira'nın kariyeriyle ilgili bilgilerin yanı sıra Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu oynayacağı da okurlarla paylaşıldı.
Kaynak: İHA
İnşallah 4 yıl boyunca hiç kendini bozmazsın ve yararlı olursun...
hıh evet ona benzettim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burundan başka benzemiyor ki...
Olabilir![]()
Rambo'ya da benziyor sanki.![]()
Yok daha neler
Bu arada baya benziyor Ali Eren'e![]()